Підписатись
Могутова Валентина Федорівна
Могутова Валентина Федорівна
Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля
Підтверджена електронна адреса в snu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія виробництва молока і молочних продуктів
МІ Машкін, НМ Париш
К.: Вища освіта 351, 2006
2132006
Розробка технології пастеризованого млока з додаванням ваніліну і?–каратину
ЛМ Ладика, МІ Машкін, ВФ Могутова, ОВ Богомолов, СА Денисенко
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
32016
Розробка біотехнології питного пастеризованого молока з покращеними функціональними властивостями
МІ Машкін, ВФ Могутова, ТО Литвин
Вінниця, 2013
32013
Методичні рекомендації для виконання самостійної роботи з дисципліни «Гігієна переробки продукції тваринництва» для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 204 Технологія …
ВФ Могутова
Луганський національний аграрний університет, 2020
22020
Гармонізація сучасного стану безпечності та якості молока і молочних продуктів
ВФ Могутова
Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 242-249, 2014
22014
Современные информационно-коммуникационные технологии в образовании
ДС Лисюков, ИА Устюжанина
Тенденции развития науки и образования, 36-38, 2018
12018
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання
МІ Машкін, ВФ Могутова, ОВ Богомолов, ЮІ Токолов, СА Денисенко
Харків: ХНТУСГ, 2013
12013
Основні показники поживної цінності вибракуваного молока на молочних фермах
ВФ Могутова, ВВ Касянчук
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
Визначення кількісної та якісної характеристики мікрофлори некондиційного молока з різних молочних ферм
ВФ Могутова
Вінниця, 2011
12011
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРКОВИХ ДЕСЕРТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ВФ Могутова
Рекомендовано до друку Вченою радою Східноукраїнського національного …, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ВЕРШКОВОГО МАСЛА З НАПОВНЮВАЧАМИ
ВФ Могутова, ТК Норець
Рекомендовано до друку Вченою радою Східноукраїнського національного …, 2023
2023
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
ВФ Могутова, МК Константінова
Рекомендовано до друку Вченою радою Луганського національного аграрного …, 2022
2022
МОДЕЛЮВАННЯ СПОСОБІВ ВИРОБНИЦТВА МАСЛА ВЕРШКОВОГО
ВФ Могутова, АЄ Желук
Рекомендовано до друку Вченою радою Луганського національного аграрного …, 2022
2022
Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку
ТМ Дейнеко, ММ Вечер, ОП Шкляров, ВМ Тимчук, СФ Халін, ...
Луганський національний аграрний університет, 2021
2021
Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення
ВФ Могутова, НС Недосєкова, КП Сільченко
Харків: ДБТУ, 2021
2021
Збірник матеріалів І Міжнародної науково-практичної конференції «Використання інформаційних технологій для оптимізації процесів виробництва сільськогосподарської продукції та …
ВМ Тимчук, КВ Гома, ЛВ Кислюк, РЮ Подольський, ОВ Кочетков, ...
Луганський національний аграрний університет, 2021
2021
Аналіз виробництва морозива
ВФ Могутова
Луганський національний аграрний університет, 2021
2021
Технологія виробництва плавлених сирів з використанням солей-плавителей SELF
ВФ Могутова, КП Сільченко, ЮА Бойко
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2021
2021
Застосування нетрадиційної сировини у виробництві сирів
НО Афукова, ВФ Могутова, КП Сільченко
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2021
2021
Матеріали IІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ОС Благй, ...
Oktan Print sro; Донецький національний університет економіки і торгівлі …, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20