Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни" Математичні моделі на ЕОМ" ВС Меркулов, НМ Завгородня, ОВ Казанко Український державний університет залізничного транспорту, 2017 | 40* | 2017 |
Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням АО Пак АО Пак.–Харків: ХДУХТ, 2008.–153 с, 2008 | 14 | 2008 |
Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (6 (59)), 62-66, 2012 | 12 | 2012 |
Вплив композиції кріопротекторної дії на кількість вимороженої вологи у м’ясних січених напівфабрикатів АО Пак, МО Янчева, ЮВ Яковлева Тематичний збірник наукових праць Донецк. нац. ун-т економіки і торговлі ім …, 2011 | 9 | 2011 |
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток МІ Погожих, ІС Ромоданов, АО Пак Програма і матеріали, 23-24, 2007 | 9 | 2007 |
Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини МІ Погожих, АО Пак Харків: ХДУХТ, 2015 | 8 | 2015 |
ДОСЛіДЖЕННЯ СИСТЕМНОї ВОДИ ХАРЧОВОї СИРОВИНИ ТЕРМОДИНАМіЧНИМИ ТА МОЛЕКУЛЯРНОКіНЕТИЧНИМИ МЕТОДАМИ МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, ЄО Іштван, ІМ Павлюк Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 42-46, 2014 | 8 | 2014 |
Характеристики приладу для визначення вільної та зв’язаної вологи низькотемпературним калориметричним методом МІ Погожих, ММ Цуркан, АО Пак Обладнання та технології харчових виробництв: Темат. зб. наук. наук. пр …, 2005 | 8 | 2005 |
RESEARCHES OF SYSTEM WATER OF FOOD RAW MATERIALS BY THERMODYNAMIC AND MOLECULAR-KINETIC METHODS. M Pogozhikh, A Pak, M Chekanov, E Ishtvan, I Pavliuk Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 2014 | 7 | 2014 |
ФУНКЦіЯ РОЗПОДіЛЕННЯ ПОТУЖНОСТі ДИСИПАТИВНИХ СТРУКТУР ВСЕРЕДИНі ФЄ ПіД ЧАС ЗТП СУШіННЯ МІ Погожих, АО Пак, МВ Жеребкін Восточно-европейский журнал передовых технологий 2 (12 (56)), 63-67, 2012 | 6 | 2012 |
Внутрішні чинники процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів ЗТП-сушіння МІ Погожих, АО Пак, ТВ Міщенко, МВ Жеребкін Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (3 (53)), 60-64, 2011 | 6 | 2011 |
ДослідженнЯ станУ вологИ пастоподібниХ напіВфабрикатіВ В процесІ заморожування, розморожування, зберіганнЯ АО Пак, АВ Євтушенко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (45)), 54-56, 2010 | 6 | 2010 |
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Харків: ХДУХТ, 2014 | 5 | 2014 |
Методика дослідження стану вологи в капілярно-пористих колоїдних тілах методом ЕПР-спінових міток МІ Погожих, ІС Ромоданов, АО Пак Восточно-европейский журнал передовых технологий 2 (6 (50)), 22-24, 2011 | 5 | 2011 |
Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушіння МІ Погожих, АО Пак, МА Чеканов, МВ Жеребкін НТУ" ХПІ", 2011 | 5 | 2011 |
Сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу зі штучним пороутворенням МІ Погожих, АО Пак, ММ Цуркан монографія/МІ Погожих, АО Пак, М.–102 с, 2009 | 5 | 2009 |
Исследование гигроскопических свойств среды для культивирования бактерий методом Фурье-анализа ЭПР-спектров НИ Погожих, АО Пак, ЯВ Толстова Тезисы докладов VII-й международной научно-технической конференции, 21-22, 2009 | 4 | 2009 |
Способ определения свободной и связаной влаги НИ Погожих, ВА Потапов, АО Пак Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України …, 2004 | 4 | 2004 |
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 3 | 2017 |
Наближений розв’язок задач теорії сушіння капілярно-пористих тіл складної форми МІ Погожих, МС Синєкоп, ДО Торяник, АО Пак ScienceRise 3 (2 (20)), 6-11, 2016 | 3 | 2016 |