Follow
Nataliia Kovalenko
Nataliia Kovalenko
Odesa National University of Technology
Verified email at ontu.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності в Україні
НО Коваленко
Європейські перспективи, 174-174, 2015
172015
Прогнозування розвитку санаторно-курортної діяльності в Україні
N Kovalenko
Skhid, 2015
142015
Перспективи розвитку готельно-ресторанної справи в Україні
НО Коваленко
Наука й економіка, 106-112, 2015
22015
Using oat milk to reduce the caloric value of a functional mayonnaise sauce
I Dudarev, O Kuzmin, N Stukalska, A Antonenko, T Brovenko, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 23 (1), 29-38, 2024
2024
Технологічні аспекти НВЧ нагрівального устаткування в харчовій промисловості
РТ Артем Антоненко, Тетяна Бровенко, Галина Толок, Наталія Коваленко, Артем ...
Інновації та технології в сфері послуг і харчування 2 (8), 27-31, 2023
2023
3.3 TECHNOLOGICAL ASPECTS AND EQUIPMENT FOR PRODUCTION OF FLOUR CONFECTIONERIES OF FUNCTIONAL PURPOSE
A Antonenko, T Brovenko, N Kovalenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ...
Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023
2023
TECHNOLOGY OF CRAFT CONFITURE FROM NON-TRADITIONAL LOCAL RAW MATERIALS
NK Oksana Dzyundzya, Artem Antonenko, Tеtіana Brovenko, Galina Tolok ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (119)), 48-54, 2022
2022
Biosorbents are perspective materials for extractionof heavy metal ions from wasterwater
NK O. Kovalenko, V. Novoselseva
Харчова наука і технологія 12 (1), 68-74, 2018
2018
Аналіз ринку санаторно-курортних послуг України
КН О.
Економіка харчової промисловості 7 (4), 21-27, 2015
2015
Концепция управления качеством санаторно-курортных услуг
КН А.
Научные труды ОНАПТ 2 (46), 336-339, 2014
2014
Обґрунтування раціональних параметрів процесу карамелізації наноретентату підсирної сироватки
КН О., ВО Б.
Наукові праці ОНАХТ, 194-199, 2008
2008
Усовершенствование технологии утилизации подсырной сыворотки
КН А.
Наукові праці ОНАХТ, 331-335, 2006
2006
Карамельні барвники та нові напрямки у технології їх виробництва
КН О., ЧО П.
Наукові праці ОНАХТ, 109-114, 2006
2006
Сучасні тенденції утилізації молочної сироватки
КН О., ЧО П.
Наукові праці ХНТУСГ, 97-107, 2006
2006
Комплексна переробка підсирної сироватки
КН О., ЧО П., Х В.
Молочна промисловість 3 (28), 46-49, 2006
2006
Карамельні барвники та нові види сировини для їх виробництва
КН О.
Молочна промисловість 8 (33), 36-39, 2006
2006
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–16