Інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності в Україні НО Коваленко Європейські перспективи, 174-174, 2015 | 17 | 2015 |
Прогнозування розвитку санаторно-курортної діяльності в Україні N Kovalenko Skhid, 2015 | 14 | 2015 |
Перспективи розвитку готельно-ресторанної справи в Україні НО Коваленко Наука й економіка, 106-112, 2015 | 2 | 2015 |
Using oat milk to reduce the caloric value of a functional mayonnaise sauce I Dudarev, O Kuzmin, N Stukalska, A Antonenko, T Brovenko, ... Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 23 (1), 29-38, 2024 | | 2024 |
Технологічні аспекти НВЧ нагрівального устаткування в харчовій промисловості РТ Артем Антоненко, Тетяна Бровенко, Галина Толок, Наталія Коваленко, Артем ... Інновації та технології в сфері послуг і харчування 2 (8), 27-31, 2023 | | 2023 |
3.3 TECHNOLOGICAL ASPECTS AND EQUIPMENT FOR PRODUCTION OF FLOUR CONFECTIONERIES OF FUNCTIONAL PURPOSE A Antonenko, T Brovenko, N Kovalenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ... Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023 | | 2023 |
TECHNOLOGY OF CRAFT CONFITURE FROM NON-TRADITIONAL LOCAL RAW MATERIALS NK Oksana Dzyundzya, Artem Antonenko, Tеtіana Brovenko, Galina Tolok ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (119)), 48-54, 2022 | | 2022 |
Biosorbents are perspective materials for extractionof heavy metal ions from wasterwater NK O. Kovalenko, V. Novoselseva Харчова наука і технологія 12 (1), 68-74, 2018 | | 2018 |
Аналіз ринку санаторно-курортних послуг України КН О. Економіка харчової промисловості 7 (4), 21-27, 2015 | | 2015 |
Концепция управления качеством санаторно-курортных услуг КН А. Научные труды ОНАПТ 2 (46), 336-339, 2014 | | 2014 |
Обґрунтування раціональних параметрів процесу карамелізації наноретентату підсирної сироватки КН О., ВО Б. Наукові праці ОНАХТ, 194-199, 2008 | | 2008 |
Усовершенствование технологии утилизации подсырной сыворотки КН А. Наукові праці ОНАХТ, 331-335, 2006 | | 2006 |
Карамельні барвники та нові напрямки у технології їх виробництва КН О., ЧО П. Наукові праці ОНАХТ, 109-114, 2006 | | 2006 |
Сучасні тенденції утилізації молочної сироватки КН О., ЧО П. Наукові праці ХНТУСГ, 97-107, 2006 | | 2006 |
Комплексна переробка підсирної сироватки КН О., ЧО П., Х В. Молочна промисловість 3 (28), 46-49, 2006 | | 2006 |
Карамельні барвники та нові види сировини для їх виробництва КН О. Молочна промисловість 8 (33), 36-39, 2006 | | 2006 |