Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі М Кравченко, М Криворучко, Т Поп Товари і ринки, 106-111, 2012 | 27* | 2012 |
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха ПТМ Кравченко Михайло Федорович Товари і ринки, 124-131, 2014 | 13 | 2014 |
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПОРОШКОМ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ТА БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» ТМ Поп | 10 | 2016 |
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 6 | 2012 |
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха М Кравченко, Т Поп, М Криворучко Товари і ринки, 201–208-201–208, 2015 | 4 | 2015 |
Органолептическая оценка качества песочных кондитерских изделий с порошком листьев грецкого ореха ТМ Поп БГАТУ, 2017 | | 2017 |
ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА ТЕСТОВЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ С ПОРОШКОМ ИЗ ЛИСТЬЕВ ГРЕЦКОГО ОРЕХА МФ Кравченко, ТМ Поп, МЮ Криворучко Товары и рынки, 201-208, 2015 | | 2015 |
Визначення якості пророщеного зерна пшениці О Романовська, Т Поп | | 2014 |
ХИМИЧЕСКИЙ И ФРАКЦИОННЫЙ СОСТАВ ПОРОШКА ИЗ ЛИСТЬЕВ ГРЕЦКОГО ОРЕХА МФ КРАВЧЕНКО, ТМ ПОП Товары и рынки, 124-131, 2014 | | 2014 |
ТЕХНОЛОГИЯ НОВЫХ МУЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ НА ОСНОВЕ ПРОРОЩЕННОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦЫ МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп Сборник научных трудов SWorld 13 (3), 11-14, 2013 | | 2013 |
КАЧЕСТВО МУКИ ИЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦЫ, ПРОРАЩЕННОЙ В РАСТВОРЕ МОРСКОЙ ПИЩЕВОЙ СОЛИ МФ КРАВЧЕНКО, МЮ КРИВОРУЧКО, ТМ ПОП Товары и рынки, 106-111, 2012 | | 2012 |
Технологія пісочного тістового напівфабрикату з борошна пророщеного зерна пшениці і листя волоського горіха МФ Кравченко, ТМ Поп, МЮ Криворучко Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2011 | | 2011 |
ВІДОМОСТІ ПР Н НЕСТЕРЕНКО, Т ОВСЯННІКОВА, Н ОРЛОВА, В ОСІЄВСЬКА, ... | | |
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПІСОЧНОГО ТІСТА НМ Сулима, ТМ Поп Організаційний комітет, 409, 0 | | |