Підписатись
Татьяна Поп
Татьяна Поп
Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
27*2012
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
ПТМ Кравченко Михайло Федорович
Товари і ринки, 124-131, 2014
132014
ТЕХНОЛОГІЯ ПІСОЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПОРОШКОМ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА ТА БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я»
ТМ Поп
102016
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів
МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
62012
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп, М Криворучко
Товари і ринки, 201–208-201–208, 2015
42015
Органолептическая оценка качества песочных кондитерских изделий с порошком листьев грецкого ореха
ТМ Поп
БГАТУ, 2017
2017
ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА ТЕСТОВЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ С ПОРОШКОМ ИЗ ЛИСТЬЕВ ГРЕЦКОГО ОРЕХА
МФ Кравченко, ТМ Поп, МЮ Криворучко
Товары и рынки, 201-208, 2015
2015
Визначення якості пророщеного зерна пшениці
О Романовська, Т Поп
2014
ХИМИЧЕСКИЙ И ФРАКЦИОННЫЙ СОСТАВ ПОРОШКА ИЗ ЛИСТЬЕВ ГРЕЦКОГО ОРЕХА
МФ КРАВЧЕНКО, ТМ ПОП
Товары и рынки, 124-131, 2014
2014
ТЕХНОЛОГИЯ НОВЫХ МУЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ НА ОСНОВЕ ПРОРОЩЕННОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦЫ
МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп
Сборник научных трудов SWorld 13 (3), 11-14, 2013
2013
КАЧЕСТВО МУКИ ИЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦЫ, ПРОРАЩЕННОЙ В РАСТВОРЕ МОРСКОЙ ПИЩЕВОЙ СОЛИ
МФ КРАВЧЕНКО, МЮ КРИВОРУЧКО, ТМ ПОП
Товары и рынки, 106-111, 2012
2012
Технологія пісочного тістового напівфабрикату з борошна пророщеного зерна пшениці і листя волоського горіха
МФ Кравченко, ТМ Поп, МЮ Криворучко
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2011
2011
ВІДОМОСТІ ПР
Н НЕСТЕРЕНКО, Т ОВСЯННІКОВА, Н ОРЛОВА, В ОСІЄВСЬКА, ...
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ПІСОЧНОГО ТІСТА
НМ Сулима, ТМ Поп
Організаційний комітет, 409, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–14