Мясные продукты с использованием белков растительного происхождения ВЕ Мицык, НР Джурик К.: КТЭИ 10, 1980 | 16 | 1980 |
Продовольча безпека України НР Джурик, СВ Майкова, НЯ Сусол, МП Ковальчук, ВВ Гаврилишин Науковий вісник НЛТУ України 21 (4), 189-195, 2011 | 14 | 2011 |
Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей чайних напоїв ВВ Гаврилишин, МП Ковальчук, НР Джурик Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 16-19, 2009 | 10 | 2009 |
Food safety of Ukraine VV Dzhuryk, N. R., Maikova, S.V., Susol, N.Y., Kovalchuk, M.P., Hawrylyshyn Food safety of Ukraine. Science Bulletin NLTU Ukraine, 189-195., 2011 | 5* | 2011 |
Аналіз розвитку ринку борошняних кондитерських виробів в Україні НР Джурик, ІЛ Тимчишин Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 230-232, 2007 | 5 | 2007 |
Методологія і організація наукових досліджень : кредит.-модул. система орг. навч. процесу: навч. посіб. НР Джурик, ІМ Мельник | 4 | 2010 |
Інноваційні технології харчової продукції : навч. посіб. - практикум ЛЯ Івашків, НР Джурик | 2* | 2017 |
Експертиза якості молока, яке реалізується на ринках м. Львова НР Джурик Збірник наукових праць “Торгівля, комерція, підприємництво”.–Львів: ЛКА, 1998 | 2 | 1998 |
Розширення пропозиції молочних продуктів на ринку шляхом виготовлення нових видів десертів із сиру кисломолочного НР Джурик, МП Ковальчук, АН Баб'Як, ВВ Гаврилишин Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 1 | 2008 |
Дослідження стану ринку випікання хлібобулочних виробів в Україні НР Джурик, ІС Познанська Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 257-260, 2007 | 1 | 2007 |
Аналіз ринку виготовлення майонезу в Україні НР Джурик Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 181-183, 2007 | 1 | 2007 |
Загальні технології харчових виробництв, навчальний посібник Д Мирослав, Бомба, Надія , Джурик, Василь | | 2018 |
Аспекти гарантування продовольчої безпеки ринку з генетично модифікованими продуктами в сучасних умовах Н Сусол, Наталія, Джурик Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах: матеріали …, 2018 | | 2018 |
Зміна форм організації виробництва як інновації технологій ресторанного господарства Н Сусол, Наталія, Джурик Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія …, 2018 | | 2018 |
Decomposition of information technologiesinthe system of foodproducts safety D Susol, Nataliya, Matviyiv-Lozynska Yuliya , Nadiya Studiai Materiały ., s. 1-10, 2017 | | 2017 |
. Актуальні питання безпечності виробів виготовлених за технологією «sous vide» у закладах ресторанного господарства Н Кварцяна, Христина, Джурик Матеріали Всеукраїнської студентської наук. конф., присвяченої міжнародному …, 2017 | | 2017 |
Decomposition of information technologies in the system of food products safety N Susol, Y Matviyiv-Lozynska, D Nadiya Studia i Materiały, s. 1-10, 2017 | | 2017 |
До питань безпечності крафтової продукції фермерських господарств НР Джурик, СН Ярославівіна Матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма) «Інновації в …, 2017 | | 2017 |
Аспекти гарантування продовольчої безпеки ринку з генетично модифікованими продуктами в сучасних умовах ДНРЙ Сусол Н.Я. Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах: матеріали …, 2016 | | 2016 |
Соціально-економічні аспекти: їх вплив та значення для розвитку ресторанного господарства НЯ Сусол, НР Джурик І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Модернізація …, 2016 | | 2016 |