Follow
Джурик Надія Роман-Йосипівна
Джурик Надія Роман-Йосипівна
Львівський національний університет імені Івана Франка
Verified email at lnu.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Мясные продукты с использованием белков растительного происхождения
ВЕ Мицык, НР Джурик
К.: КТЭИ 10, 1980
161980
Продовольча безпека України
НР Джурик, СВ Майкова, НЯ Сусол, МП Ковальчук, ВВ Гаврилишин
Науковий вісник НЛТУ України 21 (4), 189-195, 2011
142011
Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей чайних напоїв
ВВ Гаврилишин, МП Ковальчук, НР Джурик
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 16-19, 2009
102009
Food safety of Ukraine
VV Dzhuryk, N. R., Maikova, S.V., Susol, N.Y., Kovalchuk, M.P., Hawrylyshyn
Food safety of Ukraine. Science Bulletin NLTU Ukraine, 189-195., 2011
5*2011
Аналіз розвитку ринку борошняних кондитерських виробів в Україні
НР Джурик, ІЛ Тимчишин
Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 230-232, 2007
52007
Методологія і організація наукових досліджень : кредит.-модул. система орг. навч. процесу: навч. посіб.
НР Джурик, ІМ Мельник
42010
Інноваційні технології харчової продукції : навч. посіб. - практикум
ЛЯ Івашків, НР Джурик
2*2017
Експертиза якості молока, яке реалізується на ринках м. Львова
НР Джурик
Збірник наукових праць “Торгівля, комерція, підприємництво”.–Львів: ЛКА, 1998
21998
Розширення пропозиції молочних продуктів на ринку шляхом виготовлення нових видів десертів із сиру кисломолочного
НР Джурик, МП Ковальчук, АН Баб'Як, ВВ Гаврилишин
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
12008
Дослідження стану ринку випікання хлібобулочних виробів в Україні
НР Джурик, ІС Познанська
Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 257-260, 2007
12007
Аналіз ринку виготовлення майонезу в Україні
НР Джурик
Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 181-183, 2007
12007
Загальні технології харчових виробництв, навчальний посібник
Д Мирослав, Бомба, Надія , Джурик, Василь
2018
Аспекти гарантування продовольчої безпеки ринку з генетично модифікованими продуктами в сучасних умовах
Н Сусол, Наталія, Джурик
Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах: матеріали …, 2018
2018
Зміна форм організації виробництва як інновації технологій ресторанного господарства
Н Сусол, Наталія, Джурик
Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія …, 2018
2018
Decomposition of information technologiesinthe system of foodproducts safety
D Susol, Nataliya, Matviyiv-Lozynska Yuliya , Nadiya
Studiai Materiały ., s. 1-10, 2017
2017
. Актуальні питання безпечності виробів виготовлених за технологією «sous vide» у закладах ресторанного господарства
Н Кварцяна, Христина, Джурик
Матеріали Всеукраїнської студентської наук. конф., присвяченої міжнародному …, 2017
2017
Decomposition of information technologies in the system of food products safety
N Susol, Y Matviyiv-Lozynska, D Nadiya
Studia i Materiały, s. 1-10, 2017
2017
До питань безпечності крафтової продукції фермерських господарств
НР Джурик, СН Ярославівіна
Матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма) «Інновації в …, 2017
2017
Аспекти гарантування продовольчої безпеки ринку з генетично модифікованими продуктами в сучасних умовах
ДНРЙ Сусол Н.Я.
Проблеми та стан використання ГМО в харчових продуктах: матеріали …, 2016
2016
Соціально-економічні аспекти: їх вплив та значення для розвитку ресторанного господарства
НЯ Сусол, НР Джурик
І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Модернізація …, 2016
2016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20