Follow
Наталія Палько
Наталія Палько
Доцент, Львівський торговельно-економічний університет
Verified email at lute.lviv.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Нетрадиційні види олій у виробництві борошняних кондитерських виробів
ОЯ Давидович, НС Палько
Продукты & ингредиенты, 8-9, 2012
172012
Тістечка, збагачені йодом
ІВ Сирохман, НС Палько
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 48-50, 2010
62010
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials
LH K. Kovalchuk, H. Ozimok, R. Mariychuk, O. Gyrka, M. Bodak, N. Palko, O ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 36-45, 2019
4*2019
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТВОРЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МАЙОНЕЗІВ
НС Палько, ДС Зімбіцький
СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЇХ …, 2020
32020
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні
НС Палько, ОЯ Давидович, МК Турчиняк
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 146-153, 2017
32017
Інноваційні підходи до створення меню у закладах ресторанного господарства
НС Палько
Інновації, тренди та перспективи індустрії гостинності: матеріали І …, 2019
22019
Напрями збагачення нових видів тістечок білковими макронутрієнтами
НС Палько
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 48-52, 2009
22009
Вплив нетрадиційної сировини на збереження якості жирів
НС Палько
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
22009
Технологія пісочних тістечок із білковими збагачувачами
НС Палько
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 77-82, 2018
12018
Застосування гідратованих добавок різних класів у технології переробки м’яса
БЛМ Ощипок І. М., Палько Н. С., Давидович О. Я.
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 59-66, 2018
1*2018
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників
ПНС Давидович О.Я., Турчиняк М.К.
Товарознавчий вісник Луцького технічного університету 11, 10-22, 2018
12018
Пісочні тістечка поліпшеного жирнокислотного складу
НС Палько
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 112-116, 2011
12011
Дослідження мікробіологічних показників тістечок, упакованих із застосуванням модифікованого газового середовища
НС Палько
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. Донецьк …, 2011
12011
Функціональні тістечка нового покоління
ІВ Сирохман, НС Палько
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
12008
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СМАКО-АРОМАТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ
ОЯ ДАВИДОВИЧ, РМ БОЙДУНИК, НС ПАЛЬКО
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
РМ Бойдуник, НС Палько, ОЯ Давидович
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 5-13, 2023
2023
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ
НС Палько
Оргкомітет: Патряк Олександра Тарасівна, кандидат економічних наук, ЗУНУ, 276, 2023
2023
ЩОДО ПИТАНЬ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ МОЛОДІ
РМ Бойдуник, НС Палько
Рекомендовано до друку вченою радою Хмельницького кооперативного торговельно …, 2023
2023
ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВОГО ВИКОРИСТАННЯ LAVANDULA
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько
Голова редколегії, 91, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ
Н ПАЛЬКО
НАУКА ТА ОСВІТА: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ, 452, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20