Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 174-180, 2016 | 50 | 2016 |
Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure O Cherednichenko, L Bal-Prylypko, M Paska, M Nikolaenko IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 723 (3), 032086, 2021 | 32 | 2021 |
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-Andberry Puree A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (8), 32-38, 2020 | 20 | 2020 |
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process. L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ... Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022 | 19 | 2022 |
Фізіологічний статус організму бугайців Волинської мясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності МЗ Паска Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин і Державного науково …, 2011 | 18 | 2011 |
ПОРіВНЯЛЬНА ОЦіНКА ЯКОСТі ЯЛОВИЧИНі NOR, PSE ТА DFD МЗ Паска Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 59-63, 2015 | 16* | 2015 |
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі МЗ Паска, ОІ Графська, ОМ Кулик Publishing House “Baltija Publishing”, 2020 | 15 | 2020 |
Fiziolohichnyy̆ status orhanizmu buhay̆tsiv Volynsʹkoï myasnoï porody zalezhno vid typiv vyshchoï nervovoï diyalʹnosti [The physiological status of the organism of bull-calves … MZ Paska Naukovo-tekhnichnyy̆ byuleten–Scientific and Technical Bulletin 12 (3), 4, 2011 | 15* | 2011 |
Standardization, Metrology, Certification and Quality Management, Manual LV Bal'-Prylypko, NM Slobodianiuk, GY Polishchuk, MZ Paska, B V.Y Kyiv: TsP «Komprint», 558, 2017 | 14* | 2017 |
Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення МЗ Паска Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2020 | 13* | 2020 |
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко М Паска Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020 | 13 | 2020 |
Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон БІ Галух, МЗ Паска, УР Драчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 13 | 2014 |
Технологія маргаринів та промислових жирів МЗ Паска Львів: СПОЛОМ, 2013 | 13 | 2013 |
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини ВО Жук, ІІ Шевченко, ГЄ Поліщук, МЗ Паска Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 12* | 2019 |
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014 | 12 | 2014 |
Сучасні тенденції формування функціональних продуктів МЗ Паска, ОВ Лескович Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 12 | 2014 |
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности МЗ Паска Междун. вестник ветеринарии, 55-60, 2013 | 12* | 2013 |
Моніторинг гематологічного профілю крові молодняку великої рогатої худоби волинської м'ясної породи МЗ Паска | 11* | 2020 |
Using innovative equipment FrymaKoruma MaxxD in the production of mayonnaise МЗ Паска, ОІ Жук Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (10 (74)), 58-64, 2015 | 11* | 2015 |
Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages MZ Paska, II Markovych, RP Simonov | 11 | 2013 |