New vegetable oil blends to ensure high biological value and oxidative stability DM Tamara Nosenko, Evgeniya Shemanska, Volodymyr Bakhmach, Taisiya Sidorenko ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, ISSN 1729-4061 5 (6 (89 …, 2017 | 16* | 2017 |
Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива ЛА Данилова, АЕ Мелетьев, ТА Березка, ТВ Арутюнян Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 23-26, 2013 | 9* | 2013 |
Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків ТВ Арутюнян ступеня канд. техн. наук: 05.18. 06. Харків, 2014, 2014 | 6 | 2014 |
Аналіз структурних показників олії з насіння сафлору, адаптованого в умовах східного лісостепу ЛС Мироненко, ВК Тимченко, ЛІ Перевалов, ІМ Яковлева, ... Видавничий дім" Гельветика", 2019 | 4 | 2019 |
Дослідження показників безпеки та окиснювальної стабільності сафлорової олії ЛС Мироненко, ВК Тимченко, ЛІ Перевалов, ТВ Арутюнян Інтегровані технології та енергозбереження, 72-81, 2020 | 3 | 2020 |
Исследование стойкости майонезной эмульсии на основе ферментированного пшеничного солода ТВ Арутюнян, ЛА Данилова, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11 (66)), 27-30, 2013 | 3 | 2013 |
Пшеничний солод-основа стабілізатора для майонезів ЛА Данилова, ТВ Арутюнян, ГО Єлагіна НТУ" ХПІ", 2006 | 3 | 2006 |
Технологічні та економічні аспекти переробки насіння сафлору вітчизняних сортів ЛС Мироненко, ЛІ Перевалов, ВК Тимченко, ТВ Арутюнян, МО Попов Nauka i studia, Przemysl, Poland, 2020 | 2 | 2020 |
Удосконалення технології підготовчих операцій під час переробки насіння сафлору вітчизняних сортів ЛС Мироненко, ЛІ Перевалов, ВК Тимченко, ТВ Арутюнян ТОВ" Планета–Прінт", 2020 | 2 | 2020 |
Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини ЗМ Романова, ЛО Косоголова, ТВ Арутюнян Інтегровані технології та енергозбереження / Щоквартальний науково …, 2015 | 2 | 2015 |
Ячмінно-солодовий екстракт – функціональний інгредієнт м'яких маргаринів ТВ Арутюнян, ВК Тимченко Вісник НТУ "ХПІ", 43-50, 2015 | 2 | 2015 |
Зміни ліпідного складу пшениці та супутних речовин при пророщуванні ТВ Арутюнян, ФФ Гладкий, ЛА Данилова Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2013 | 2 | 2013 |
Разработка купажей растительных масел с высокой биологической ценностью и антиокислительной стабильностью T Nosenko, E Shemanskaya, V Bakhmach, T Sidorenko, A Demydova, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (6 (89)), 42-47, 2017 | 1 | 2017 |
Особливості жирнокислотного складу вітчизняного борсукового жиру ІВ Левчук, ІМ Демидов, ВК Тимченко, ТВ Арутюнян НТУ" ХПІ", 2017 | 1 | 2017 |
Антиоксидант з кори дуба як джерело поліфенолів у пивоварінні ЛА Данилова, ТО Березка, АО Демидова, МІ Бойко, ТВ Арутюнян НТУ" ХПІ", 2016 | 1 | 2016 |
Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах ІВ Левчук, ВА Кіщенко, ВК Тимченко, КВ Куниця, ТВ Арутюнян Збірник наукових праць ХДУХТ, С. 249-263, 2016 | 1 | 2016 |
НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ ЕКСПРЕС-МЕТОДУ ВИЗНАЧЕННЯ ЦИС-ТА ТРАНС-ІЗОМЕРІВ ІВ Левчук, ОВ Голубець, ВК Тимченко, ТВ Арутюнян Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 76-85, 2022 | | 2022 |
Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій та жирів АТВ Левчук І.В., Голубець О.В., Тимченко В.К. | | 2022 |
Технологічні аспекти використання курячого жиру у виробництві маргарину та спеціальних жирів ОВ Єна, ВК Тимченко, ТВ Арутюнян Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019 | | 2019 |
Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактів ТВ Арутюнян, ОМ Півень, АВ Смоленцев ТОВ" Планета–Принт", 2018 | | 2018 |