Актуальні проблеми виробництва солодких страв з пінною структурою Гніцевич, ВА, Васильєва Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових …, 2010 | 9* | 2010 |
The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage MD O. Vasylieva A. Dubinina, G. Deynichenko, O.Khomenko, O.Haponceva, I ... Technology and Equipment of Food Production, 44-50, 2018 | 4* | 2018 |
Research of fatty acid composition of lipids of dry fish and plant semi-finished food products. D Fedorova, P Karpenko, O Vasylieva | 4 | 2017 |
Thermodynamic and phase behavior of nanofluids S Artemenko, V Mazur, O Vasilieva Physics of Liquid Matter: Modern Problems: Proceedings, Kyiv, Ukraine, 23-27 …, 2015 | 4 | 2015 |
Comparative quality assessment of peanut and peanut-flaxseed oil S Lenert, A Dubinina, G Deynichenko, O Khomenko, O Haponceva, ... EUREKA: Life Sciences, 48-56, 2018 | 3 | 2018 |
Обґрунтування параметрів виробництва збивних десертів на основі напівфабрикату з топінамбура та кизилу ВА Гніцевич, ОО Васильєва Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | 3 | 2015 |
Validation of emulsifying properties of semi-finished product based on low-lactose milk whey LD Victoriya Gnitsevych, Tatiana Yudina, Yuliia Honchar, Olena Vasylieva Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (No 11 (105)), 21-29, 2020 | 2* | 2020 |
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв ОО Васильєва Харків: ХДУХТ, 2005 | 2 | 2005 |
Перспективи використання авокадо у технології зефіру ОО Васильєва Харків: ДБТУ, 2021 | 1 | 2021 |
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕКТИНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ ОО Васильєва Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 1 (Вип. 19 …, 2019 | 1 | 2019 |
Визначення технологічних параметрів обробки пектинвмісної сировини у технології молочно-рослинних фаршів ГВ Дейниченко, ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, ІА Назаренко, ОО Васильєва Eastern-European Jornal of Enterprise technologies 5 (11 (83)), 25-31, 2016 | 1 | 2016 |
Крафтова технологія хлібу Лочира ХО Васильєва Олена ІХ INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL CONFERENCE ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS …, 2022 | | 2022 |
Використання плодів кизилу у технології солодких страв В О. «Перспективи використання плодів кизилу у технології солодких соусів». XIV …, 2022 | | 2022 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПЛОДІВ КИЗИЛУ У ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ ОО Васильєва The 14 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022 | | 2022 |
Фізіологія харчування людини у стані стресу ХО Васильєва Олена V Студентська наукова Інтернет конференція "Сучасні інноваційні технології у …, 2022 | | 2022 |
ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ СОУСІВ З АЙВИ ТА КИЗИЛУ ОО Васильєва Обладнання та технології харчових виробництв 42 (1), 13-19, 2021 | | 2021 |
Технологія напівфабрикату з авокадо ОО Васильєва, КА Капуста Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу V GNITSEVYCH, O VASYLIEVA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 36 (4 …, 2020 | | 2020 |
Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини ОО Васильєва Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини ВасильєваО. Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і Ринки". Технічні науки 1 (1 …, 2020 | | 2020 |