Стан харчування населення України B Yegorov, M Mardar INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011 | 59 | 2011 |
Маркетингові дослідження споживчих мотивацій та переваг при виборі зернових пластівців МР Мардар, СМ Соц, ЄІ Шутенко Зернові продукти і комбікорми, 26-29, 2014 | 17* | 2014 |
Модель формирования потребительских свойств пищевых продуктов функциональной направленности БВ Егоров, МР Мардар Зернові продукти і комбікорми, 11-14, 2009 | 15 | 2009 |
Наукові основи формування споживних властивостей нових зернових продуктів: монографія БВ Єгоров, БВ Мардар Одеса: ТЕС, 2013 | 13 | 2013 |
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень МР Мардар Економіка харчової промисловості, 2015 | 12 | 2015 |
Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality S Ibraimova, R Uazhanova, M Mardar, A Serikbaeva, N Tkachenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 6-16, 2020 | 10 | 2020 |
Основні тенденції розвитку ринку молочної продукції і методи її просування МР Мардар, ГМ Лозовська, СА Памбук, ГК Гожелова | 9 | 2019 |
Построение" дома качества" для кофе натурального жареного молотого ЛС Прохасько, ЛН Третьяк, ФХ Смольникова, МР Мардар Вопросы экономики и управления, 42-45, 2015 | 9 | 2015 |
Разработка мероприятий по обеспечению безопасности производства макаронных изделий ДР Аптрахимов, МР Мардар, ФХ Смольникова, ЕС Вайскробова АПК России 23 (2), 453, 2016 | 8 | 2016 |
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів МР Мардар | 7 | 2013 |
Харчовий статус населення України МР Мардар Зб. наук. пр. Одеської нац. академії харчових технологій.–О.: ОНАХТ, 167-171, 2012 | 6 | 2012 |
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів Н Кордзая, М Мардар Товари і ринки, 102-110, 2012 | 6 | 2012 |
Аналіз асортименту та маркетингові дослідження споживних мотивацій та переваг при виборі зернових хлібців МР Мардар, РР Значек Наук. пр./Одес. нац. акад. харч. технологій. Одеса 2, 386-390, 2012 | 6 | 2012 |
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності МР Мардар, ЛО Валевська Зернові продукти і комбікорми, 19-22, 2010 | 6 | 2010 |
Особенности формирования рецептов комбикормов для домашних животных БВ Егоров, МР Мардар, ТВ Бордун Зернові продукти і комбікорми, 33-38, 2004 | 6 | 2004 |
Маркетингові дослідження товарного асортименту зернових пластівців МР Мардар, АВ Лазуткіна, А Янівська, ММ Голубєва Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 260-263, 2014 | 5 | 2014 |
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів МР Мардар, НР Кордзая Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 34-39, 2013 | 5 | 2013 |
Система качества на предприятиях розничной торговли НБ Губер, ЕЮ Кожевникова, АЕ Кожемякина, МР Мардар, МБ Ребезов Инновацияларды дамытудағы Қазақстан жастарының рөлі: мат. жоғары оқу …, 2013 | 5 | 2013 |
Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживчими властивостями БВ Єгоров, МР Мардар Харків.–ХДУХТ, 124-126, 2012 | 5 | 2012 |
Маркетингові дослідження при позиціонуванні та виведенні на ринок низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків МР Мардар, НА Ткаченко, ГМ Лозовська, ТВ Маковська | 4 | 2016 |