Подписаться
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
ЖА Крутовий, НВ Манжос, ГВ Запаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
182011
Плодово-ягідні системи як основа для соусів
МФ Кравченко, АВ Антоненко, ВС Михайлик
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
132012
Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування
ЮВ Назаренко, СЮ Ященко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
112016
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
112015
Структурно-енергетичний метод аналізу ізотерм сорбції-десорбції харчової сировини
ВО Потапов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2005
112005
Аналітичні дослідження енерговитрат пульсаційного гомогенізатора молока
ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ЛВ Левченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2016
102016
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
ОП Прісс, ВВ Калитка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
102014
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення
НА Дідух, ЛО Молокопой, ЮВ Назаренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
102010
Наукові підходи до формування раціонів харчування студентів
ОМ Григоренко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
102009
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину
ГВ Дейниченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
102008
Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів
ОВ Добровольська
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
92013
Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів
СО Тесленко, ЛІ Перевалов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
92013
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
ГМ Лисюк, СГ Олійник, ОВ Самохвалова, ЗІ Кучерук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2011
92011
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива
ОГ Шидакова-Каменюка, ГМ Лисюк
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натрію
ОП Пивоварова, ЄП Пивоваров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
92009
Дослідження стану води в області гігроскопічного вологовмісту харчової сировини методом ЕПР-спінових міток
МІ Погожих
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2007
92007
Перспектива використання продуктів переробки полби у харчових продуктах
ГМ Лисюк, ОМ Постнова, РЛ Богуславський
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
92005
Шляхи підвищення харчової цінності пісочного печива
ГМ Лисюк, АМ Чуйко, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2005
92005
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі олія–ліпідо-магнетитова суспензія
ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
82015
Основи технології отримання колагену з рибної колагеновмісної сировини
НА Кушнір
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
82014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20