ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ МФ КРАВЧЕНКО, МЮ КРИВОРУЧКО, ТМ ПОП Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 106-111, 2012 | 27* | 2012 |
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРІСНОГО ТІСТА З БОРОШНА ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М КРАВЧЕНКО, М КРИВОРУЧКО, А АНТОНЕНКО Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 82-88, 2012 | 24* | 2012 |
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 | 14 | 2013 |
OBTAINING THE POWDER-LIKE RAW MATERIALS WITH THE FURTHER RESEARCH INTO PROPERTIES OF EGGPLANT POWDERS O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (95)), 14-20, 2018 | 9 | 2018 |
ESTABLISHING THE EFFECT OF EGGPLANT POWDERS ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF A SEMIFINISHED PRODUCT MADE FROM LIVER PATE MASSES O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11 (100)), 56-63, 2019 | 7 | 2019 |
INVESTIGATION OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDER OF EGGPLANTS O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... EUREKA: Life Sciences, 22-29, 2018 | 7 | 2018 |
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012 | 6 | 2012 |
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З КОКОСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ МЮ КРИВОРУЧКО, НП ФОРОСТЯНА Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 177-184, 2016 | 5 | 2016 |
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА М КРАВЧЕНКО, Т ПОП, М КРИВОРУЧКО Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 201-208, 2015 | 4 | 2015 |
Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці МФ Кравченко, МЮ Криворучко, АВ Антоненко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014 | 4 | 2014 |
STUDY OF QUALITY AND SAFETY PARAMETERS OF LIVER PASTES WITH AUBERGINE POWDER O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... EUREKA: Life Sciences, 18-27, 2019 | 3 | 2019 |
ЦІННІСНІ ОРІЄНТИРИ ОСОБИСТОСТІ ЯК АСПЕКТ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ МЮ Криворучко Молодий вчений 36 (9), 192-196, 2016 | 3 | 2016 |
ТЕХНОЛОГІЯ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ МФ КРАВЧЕНКО, МЮ КРИВОРУЧКО, АВ АНТОНЕНКО Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 115-120, 2011 | 3* | 2011 |
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ... Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021 | 2 | 2021 |
Research of medical and biological indicators of eggplant powder O Dzyundzya, A Antonenko, T Brovenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ... EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022 | 1 | 2022 |
Технологія десертів функціонального призначення АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких | 1 | 2022 |
Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, НМ Стукальська, ... Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Технічні науки 4 …, 2022 | 1 | 2022 |
Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві ТІ Ткаченко, АВ Антоненко, ОВ Дзюндзя, МЮ Криворучко | 1 | 2022 |
КРІОТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ «СОРБЕТ» ЮВ Земліна, АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ОС Ліфіренко, ... Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки 29 (68 …, 2018 | 1 | 2018 |
ПРУЖНО-В’ЯЗКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТІСТОВИХ КОМПОЗИЦІЙ З КОКОСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ М КРИВОРУЧКО Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 99-108, 2018 | 1* | 2018 |