Підписатись
Мирослав Криворучко
Мирослав Криворучко
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ЯКІСТЬ БОРОШНА ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ, ПРОРОЩЕНОГО В РОЗЧИНІ МОРСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ СОЛІ
МФ КРАВЧЕНКО, МЮ КРИВОРУЧКО, ТМ ПОП
Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 106-111, 2012
27*2012
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРІСНОГО ТІСТА З БОРОШНА ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦІ
М КРАВЧЕНКО, М КРИВОРУЧКО, А АНТОНЕНКО
Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 82-88, 2012
24*2012
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
142013
OBTAINING THE POWDER-LIKE RAW MATERIALS WITH THE FURTHER RESEARCH INTO PROPERTIES OF EGGPLANT POWDERS
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 (95)), 14-20, 2018
92018
ESTABLISHING THE EFFECT OF EGGPLANT POWDERS ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF A SEMIFINISHED PRODUCT MADE FROM LIVER PATE MASSES
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11 (100)), 56-63, 2019
72019
INVESTIGATION OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDER OF EGGPLANTS
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
EUREKA: Life Sciences, 22-29, 2018
72018
Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінарних і кондитерських виробів
МФ Кравченко, МЮ Криворучко, ТМ Поп
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
62012
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З КОКОСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ
МЮ КРИВОРУЧКО, НП ФОРОСТЯНА
Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 177-184, 2016
52016
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТІСТОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПОРОШКОМ ІЗ ЛИСТЯ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
М КРАВЧЕНКО, Т ПОП, М КРИВОРУЧКО
Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 201-208, 2015
42015
Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці
МФ Кравченко, МЮ Криворучко, АВ Антоненко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
42014
STUDY OF QUALITY AND SAFETY PARAMETERS OF LIVER PASTES WITH AUBERGINE POWDER
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
EUREKA: Life Sciences, 18-27, 2019
32019
ЦІННІСНІ ОРІЄНТИРИ ОСОБИСТОСТІ ЯК АСПЕКТ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
МЮ Криворучко
Молодий вчений 36 (9), 192-196, 2016
32016
ТЕХНОЛОГІЯ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
МФ КРАВЧЕНКО, МЮ КРИВОРУЧКО, АВ АНТОНЕНКО
Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 115-120, 2011
3*2011
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА З ПІДВИЩЕНОЮ ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, ОВ Василенко, ЮВ Земліна, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 55-65, 2021
22021
Research of medical and biological indicators of eggplant powder
O Dzyundzya, A Antonenko, T Brovenko, G Tolok, M Kryvoruchko, ...
EUREKA: Life Sciences, 3-8, 2022
12022
Технологія десертів функціонального призначення
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, ГА Толок, ОГ Тонких
12022
Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон
АВ Антоненко, ТВ Бровенко, МЮ Криворучко, НМ Стукальська, ...
Вісник Хмельницького національного університету. Серія: Технічні науки 4 …, 2022
12022
Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві
ТІ Ткаченко, АВ Антоненко, ОВ Дзюндзя, МЮ Криворучко
12022
КРІОТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ «СОРБЕТ»
ЮВ Земліна, АВ Антоненко, ІМ Грищенко, ОС Ліфіренко, ...
Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: Технічні науки 29 (68 …, 2018
12018
ПРУЖНО-В’ЯЗКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТІСТОВИХ КОМПОЗИЦІЙ З КОКОСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ
М КРИВОРУЧКО
Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки", 99-108, 2018
1*2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20