Технологія харчових продуктів функціонального призначення ДМ П. монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012 | 76* | 2012 |
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ... Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015 | 41 | 2015 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... 2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012 | 15 | 2012 |
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 | 14 | 2013 |
The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage S Lehnert, A Dubinina, H Deynichenko, O Khomenko, O Gapontseva, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018 | 4 | 2018 |
Comparative quality assessment of peanut and peanut-flaxseed oil S Lenert, A Dubinina, G Deynichenko, O Khomenko, O Haponceva, ... EUREKA: Life Sciences, 48-56, 2018 | 3 | 2018 |
Структурно-механічні показники тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів МП Перепелиця НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 23 …, 2021 | 2 | 2021 |
Технологія лавашу з використанням нетрадиційної сировини МП Демічковська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019 | 2 | 2019 |
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ПОКАЗНИКИ ФАРШЕВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК МФ ДЕМІЧКОВСЬКА, МП, КРАВЧЕНКО НАУЧНЫЕ ТРУДЫ SWORLD 11 (3), 8-13, 2013 | 2 | 2013 |
РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТУ НА ОСНОВІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ КОМПОЗИЦІЙ МФ Демічковська, МП, Кравченко | 2* | 2012 |
Biotechnology of alcoholic fermentation with yeast recirculation L Levandovsky, O Vitriak, M Demichkovska | 1 | 2019 |
Технологія борошняних кулінарних напівфабрикатів із дієтичними добавками M KRAVCHENKO, M DEMICHKOVSKA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 7 (1 …, 2009 | 1 | 2009 |
Технология мучных кулинарных полуфабрикатов с диетическими добавками М Кравченко, М Демичковская Товары и рынки, 44-50, 2009 | 1 | 2009 |
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ПОРОШКОМ ЛЮЦЕРНИ ТА МОРКВЯНИМ СОКОМ ТО Перепелиця М Матеріали Інтернет-конференції «Сучасні інноваційні технології у сфері …, 2022 | | 2022 |
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО БІСКВІТА ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ МА Перепелиця М. "Товари і ринки"., C. 116-126., 2022 | | 2022 |
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ОО Перепелиця Мирослава Павлівна, Коломієць The 5th International scientific and practical conference “European …, 2021 | | 2021 |
Технологія пісочного печива з додаванням амарантового борошна та кокосової олії МП Перепелиця Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧИХ НАПОЇВ З КОНЦЕНТРАТОМ КОМБУЧА ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, МП Перепелиця BBK 79, 391, 2020 | | 2020 |
Хімічний склад кондитерських бобових паст РЛА Кравченко М.Ф. Товари і ринки. 35, 2020 | | 2020 |
NATIONAL CULINARY AUTHENTICITY OF UKRAINE AS THE PROPERTY OF THE NATION M Kravchenko, D Fedorova, M Perepylytsya | | 2019 |