Підписатись
Перепелиця (Демічковська) Мирослава
Перепелиця (Демічковська) Мирослава
Інші іменаПерпелиця Мирослава Павлівна, Перепелиця М.П.
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
ДМ П.
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
76*2012
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015
412015
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
142013
The study of influence of natural antioxidants on quality of peanut and linseed oil blends during their storage
S Lehnert, A Dubinina, H Deynichenko, O Khomenko, O Gapontseva, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 44-50, 2018
42018
Comparative quality assessment of peanut and peanut-flaxseed oil
S Lenert, A Dubinina, G Deynichenko, O Khomenko, O Haponceva, ...
EUREKA: Life Sciences, 48-56, 2018
32018
Структурно-механічні показники тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів
МП Перепелиця
НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології 23 …, 2021
22021
Технологія лавашу з використанням нетрадиційної сировини
МП Демічковська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
22019
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ПОКАЗНИКИ ФАРШЕВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК
МФ ДЕМІЧКОВСЬКА, МП, КРАВЧЕНКО
НАУЧНЫЕ ТРУДЫ SWORLD 11 (3), 8-13, 2013
22013
РЕОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТУ НА ОСНОВІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ КОМПОЗИЦІЙ
МФ Демічковська, МП, Кравченко
2*2012
Biotechnology of alcoholic fermentation with yeast recirculation
L Levandovsky, O Vitriak, M Demichkovska
12019
Технологія борошняних кулінарних напівфабрикатів із дієтичними добавками
M KRAVCHENKO, M DEMICHKOVSKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 7 (1 …, 2009
12009
Технология мучных кулинарных полуфабрикатов с диетическими добавками
М Кравченко, М Демичковская
Товары и рынки, 44-50, 2009
12009
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ПОРОШКОМ ЛЮЦЕРНИ ТА МОРКВЯНИМ СОКОМ
ТО Перепелиця М
Матеріали Інтернет-конференції «Сучасні інноваційні технології у сфері …, 2022
2022
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО БІСКВІТА ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ
МА Перепелиця М.
"Товари і ринки"., C. 116-126., 2022
2022
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
ОО Перепелиця Мирослава Павлівна, Коломієць
The 5th International scientific and practical conference “European …, 2021
2021
Технологія пісочного печива з додаванням амарантового борошна та кокосової олії
МП Перепелиця
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОРОВЧИХ НАПОЇВ З КОНЦЕНТРАТОМ КОМБУЧА
ОП Вітряк, ЛВ Ткаченко, МП Перепелиця
BBK 79, 391, 2020
2020
Хімічний склад кондитерських бобових паст
РЛА Кравченко М.Ф.
Товари і ринки. 35, 2020
2020
NATIONAL CULINARY AUTHENTICITY OF UKRAINE AS THE PROPERTY OF THE NATION
M Kravchenko, D Fedorova, M Perepylytsya
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20