Нові класи інгредієнтів продуктів харчування та їхні функціональні властивості ЛЯ Івашків Проблеми харчування, 61-66, 2010 | 24 | 2010 |
Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України МЯ Бомба, ЛЯ Івашків Вісник НАН України, 2013 | 19 | 2013 |
Нові напрямки оздоровчого харчування населення України ЛЯ Івашків Вісник ЛІЕТ, 163-168, 2008 | 8 | 2008 |
Використання насіння та олії кунжуту в харчуванні людини ЛЯ Івашків, АЄ Шах, МЯ Бомба Проблеми харчування, 60-65, 2011 | 7 | 2011 |
Оцінка фактичного харчування студентів Львівського інституту економіки і туризму ЛЯ Івашків Довкілля та здоров’я, 74-77, 2010 | 5 | 2010 |
Основні принципи оздоровчого харчування ЛЯ Івашків Вісник Львівського інституту економіки і туризму, 18-23, 2009 | 4 | 2009 |
Часові співвідношення динаміки метаболічних і біоелектричних характеристик раннього ембріогенезу в’юна та шпорцевої жаби ЛЯ Івашків, РЯ Гумецький, ДІ Санагурський Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол, 15-24, 2002 | 3 | 2002 |
Сучасні тенденції покращення послуг здорового харчування туристів у закладах ресторанного господарства ЛЯ Івашків Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів …, 2012 | 2 | 2012 |
Мед, як лікувальнопрофілактичний засіб та його використання у оздоровчому харчуванні ЛЯ Івашків, ОЯ Куровець, ХЮ Дика Збірник статей ІІ Всеукраїнської н-п. конф, 22-23, 0 | 2 | |
Квітковий пилок–цінна харчова добавка при виготовленні функціональних продуктів харчування ЛЯ Івашків, ОС Кузяєва Збірник статей ІІ Всеукраїнської н-п. конф, 67-69, 0 | 2 | |
Діагностика ставлення споживачів Львівщини до виробництва і споживання органічних продуктів харчування РІ Тринько, МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, ОМ Вівчарук Вісник аграрної науки, 63-68, 2015 | 1 | 2015 |
Аналіз вмісту харчових добавок у продуктах харчування та їх небезпекИ для здоров’я споживачів ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах, ОО Мацьків, ОМ Вівчарук Сборник научных трудов SWorld 50 (4), 21-28, 2013 | 1 | 2013 |
Безпека і якість продуктів харчування як важлива складова національної безпеки України МЯ Бомба, ЛЯ Івашків Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. серія …, 2012 | 1 | 2012 |
Підходи до покращення послуг здорового харчування туристів у закладах ресторанного господарства ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах Сборник научных трудов SWorld 50 (4), 3-6, 2012 | 1 | 2012 |
Розробка технологій фітонапоїв оздоровчо-профілактичного харчування МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, АЄ Шах НУБіП України, 2019 | | 2019 |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ У МІСТІ ЛЬВОВІ ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах Міжнародної науково-практичної конференції, 306, 2018 | | 2018 |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВИ СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКОЇ КУХНІ ІО Рихальська, ЛЯ Івашків Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара Заклад освіти …, 2018 | | 2018 |
Удосконалення технологій ДІЄТИЧНИХ СТРАВ ДЛЯ ХВОРИХ НА серцево-судиннІ захворювання ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах, ОМ Вівчарук Научные труды SWorld 6 (1), 55-60, 2015 | | 2015 |
Екологічні аспекти цілющих джерел Львіщини МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, УБ Лотоцька-Дудик, ОМ Вівчарук | | 2014 |
Здоровое питание как стратегический ресурс национальной безопасности Украины МЯ Бомба, ЛЯ Івашків Вісник Національної академії наук України, 32-41, 2013 | | 2013 |