Follow
Івашків Лариса Ярославівна
Івашків Лариса Ярославівна
Unknown affiliation
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Нові класи інгредієнтів продуктів харчування та їхні функціональні властивості
ЛЯ Івашків
Проблеми харчування, 61-66, 2010
242010
Здорове харчування як стратегічний ресурс національної безпеки України
МЯ Бомба, ЛЯ Івашків
Вісник НАН України, 2013
192013
Нові напрямки оздоровчого харчування населення України
ЛЯ Івашків
Вісник ЛІЕТ, 163-168, 2008
82008
Використання насіння та олії кунжуту в харчуванні людини
ЛЯ Івашків, АЄ Шах, МЯ Бомба
Проблеми харчування, 60-65, 2011
72011
Оцінка фактичного харчування студентів Львівського інституту економіки і туризму
ЛЯ Івашків
Довкілля та здоров’я, 74-77, 2010
52010
Основні принципи оздоровчого харчування
ЛЯ Івашків
Вісник Львівського інституту економіки і туризму, 18-23, 2009
42009
Часові співвідношення динаміки метаболічних і біоелектричних характеристик раннього ембріогенезу в’юна та шпорцевої жаби
ЛЯ Івашків, РЯ Гумецький, ДІ Санагурський
Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол, 15-24, 2002
32002
Сучасні тенденції покращення послуг здорового харчування туристів у закладах ресторанного господарства
ЛЯ Івашків
Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів …, 2012
22012
Мед, як лікувальнопрофілактичний засіб та його використання у оздоровчому харчуванні
ЛЯ Івашків, ОЯ Куровець, ХЮ Дика
Збірник статей ІІ Всеукраїнської н-п. конф, 22-23, 0
2
Квітковий пилок–цінна харчова добавка при виготовленні функціональних продуктів харчування
ЛЯ Івашків, ОС Кузяєва
Збірник статей ІІ Всеукраїнської н-п. конф, 67-69, 0
2
Діагностика ставлення споживачів Львівщини до виробництва і споживання органічних продуктів харчування
РІ Тринько, МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, ОМ Вівчарук
Вісник аграрної науки, 63-68, 2015
12015
Аналіз вмісту харчових добавок у продуктах харчування та їх небезпекИ для здоров’я споживачів
ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах, ОО Мацьків, ОМ Вівчарук
Сборник научных трудов SWorld 50 (4), 21-28, 2013
12013
Безпека і якість продуктів харчування як важлива складова національної безпеки України
МЯ Бомба, ЛЯ Івашків
Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ. серія …, 2012
12012
Підходи до покращення послуг здорового харчування туристів у закладах ресторанного господарства
ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах
Сборник научных трудов SWorld 50 (4), 3-6, 2012
12012
Розробка технологій фітонапоїв оздоровчо-профілактичного харчування
МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, АЄ Шах
НУБіП України, 2019
2019
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ У МІСТІ ЛЬВОВІ
ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах
Міжнародної науково-практичної конференції, 306, 2018
2018
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВИ СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКОЇ КУХНІ
ІО Рихальська, ЛЯ Івашків
Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара Заклад освіти …, 2018
2018
Удосконалення технологій ДІЄТИЧНИХ СТРАВ ДЛЯ ХВОРИХ НА серцево-судиннІ захворювання
ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах, ОМ Вівчарук
Научные труды SWorld 6 (1), 55-60, 2015
2015
Екологічні аспекти цілющих джерел Львіщини
МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, УБ Лотоцька-Дудик, ОМ Вівчарук
2014
Здоровое питание как стратегический ресурс национальной безопасности Украины
МЯ Бомба, ЛЯ Івашків
Вісник Національної академії наук України, 32-41, 2013
2013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20