Conceptual approaches to training specialists using multimedia technologies O Shchyrbul, V Babalich, S Mishyn, V Novikova, L Zinchenko, ... International Journal of Computer Science & Network Security 22 (9), 123-130, 2022 | 35 | 2022 |
Діагностичні підходи до визначення стану духовного і морального здоров’я особистості: Навчальний посібник МС Гончаренко, ЕТ Карачинська, ВЄ Новікова МС Гончаренко, ЕТ Карачинська, ВЄ Новікова–Х.: Вид-во Харк. нац. ун-ту імені …, 2006 | 18 | 2006 |
Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчових і переробних виробництв у процесі хімічної підготовки страхування ВЄ Новікова Хмельницький національний університет, 2021 | 14 | 2021 |
Формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчових та переробних виробництв в умовах дистанційного навчання ВЄ Новікова Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет …, 2021 | 11 | 2021 |
ДО ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ В Новікова The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020 | 1 | 2020 |
Apoptosis and regeneration of hepatocytes in rats orally exposed to caffeinated energy drinks G Gubina-Vakulyck, T Gorbach, A Onishchenko, V Novikova, ... Comparative Clinical Pathology 29, 477-483, 2020 | 1 | 2020 |
Стан сформованості мотиваційно-ціннісної компоненти професійної компетентності фахівців переробних і харчових виробництв ВЄ Новікова Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет …, 2020 | 1 | 2020 |
ЗАСТОСУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СФОРМОВАННОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ В НОВІКОВА Вісник Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія …, 2019 | 1 | 2019 |
Емоційний інтелект: метод. вказівки ВЄ Новікова, МС Пономарьова, СА Золотарьова Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Супервізія і коучинг в освіті: метод. вказівки МС Пономарьова, СА Золотарьова, ВЄ Новікова Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Вступ до спеціальності: навчально-метод. посібник, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) СА Золотарьова, МС Пономарьова, ВЄ Новікова Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Загальна педагогіка: метод. вказівки ВЄ Новікова, СА Золотарьова, МС Пономарьова Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Професійна педагогіка: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта СА Золотарьова, ВЄ Новікова, МС Пономарьова Харків: ДБТУ, 2024 | | 2024 |
Впровадження педагогічної технології управління навчально-творчою діяльністю здобувачів у систему освітнього менеджменту ВМ Нагаєв, ТМ Герлянд, ВЄ Новікова Рекомендовано рішенням засідання кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та …, 2023 | | 2023 |
З досвіду провадження сучасних освітніх технологій навчання хімії фахівців переробних і харчових виробництв в умовах воєнного стану ВЄ Новікова Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2023 | | 2023 |
The study of the semi-refined carrageenan (E407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membrane Y Posokhov, A Onishchenko, T Chumachenko, N Makieieva, ... | | 2022 |
Conceptual Approaches to Training Specialists Using Multimedia Technologies S Mishyn, V Babalich, V Novikova, I Haidamashko, O Kuchai, O Shchyrbul, ... | | 2022 |
Food additive Е407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane … YO Posokhov, A Onishchenko, T Chumachenko, N Makieieva, ... Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Semi-Refined Carrageenan Attenuates Lipopolysaccharide-Induced Reactive Oxygen Species Production in Peripheral Blood Mononuclear Cells and Cell Membrane Alterations in Leukocytes YO Posokhov, A Onishchenko, T Chumachenko, N Makieieva, ... | | 2021 |
Вплив міжпредметних зв'язків на формування професійної компетентності майбутніх фахівців переробних і харчових виробництв ВЄ Новікова Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі …, 2020 | | 2020 |