Підписатись
Viktoriia Novikova,  Вікторія Євгеніївна Новікова,  Виктория Евгеньевна Новикова
Viktoriia Novikova, Вікторія Євгеніївна Новікова, Виктория Евгеньевна Новикова
State Biotechnological University
Підтверджена електронна адреса в khntusg.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Conceptual approaches to training specialists using multimedia technologies
O Shchyrbul, V Babalich, S Mishyn, V Novikova, L Zinchenko, ...
International Journal of Computer Science & Network Security 22 (9), 123-130, 2022
352022
Діагностичні підходи до визначення стану духовного і морального здоров’я особистості: Навчальний посібник
МС Гончаренко, ЕТ Карачинська, ВЄ Новікова
МС Гончаренко, ЕТ Карачинська, ВЄ Новікова–Х.: Вид-во Харк. нац. ун-ту імені …, 2006
182006
Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчових і переробних виробництв у процесі хімічної підготовки страхування
ВЄ Новікова
Хмельницький національний університет, 2021
142021
Формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчових та переробних виробництв в умовах дистанційного навчання
ВЄ Новікова
Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет …, 2021
112021
ДО ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
В Новікова
The XI th International scientific and practical conference «THEORETICAL …, 2020
12020
Apoptosis and regeneration of hepatocytes in rats orally exposed to caffeinated energy drinks
G Gubina-Vakulyck, T Gorbach, A Onishchenko, V Novikova, ...
Comparative Clinical Pathology 29, 477-483, 2020
12020
Стан сформованості мотиваційно-ціннісної компоненти професійної компетентності фахівців переробних і харчових виробництв
ВЄ Новікова
Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет …, 2020
12020
ЗАСТОСУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СФОРМОВАННОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПЕРЕРОБНИХ І ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
В НОВІКОВА
Вісник Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія …, 2019
12019
Емоційний інтелект: метод. вказівки
ВЄ Новікова, МС Пономарьова, СА Золотарьова
Харків: ДБТУ, 2024
2024
Супервізія і коучинг в освіті: метод. вказівки
МС Пономарьова, СА Золотарьова, ВЄ Новікова
Харків: ДБТУ, 2024
2024
Вступ до спеціальності: навчально-метод. посібник, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
СА Золотарьова, МС Пономарьова, ВЄ Новікова
Харків: ДБТУ, 2024
2024
Загальна педагогіка: метод. вказівки
ВЄ Новікова, СА Золотарьова, МС Пономарьова
Харків: ДБТУ, 2024
2024
Професійна педагогіка: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта
СА Золотарьова, ВЄ Новікова, МС Пономарьова
Харків: ДБТУ, 2024
2024
Впровадження педагогічної технології управління навчально-творчою діяльністю здобувачів у систему освітнього менеджменту
ВМ Нагаєв, ТМ Герлянд, ВЄ Новікова
Рекомендовано рішенням засідання кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та …, 2023
2023
З досвіду провадження сучасних освітніх технологій навчання хімії фахівців переробних і харчових виробництв в умовах воєнного стану
ВЄ Новікова
Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2023
2023
The study of the semi-refined carrageenan (E407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membrane
Y Posokhov, A Onishchenko, T Chumachenko, N Makieieva, ...
2022
Conceptual Approaches to Training Specialists Using Multimedia Technologies
S Mishyn, V Babalich, V Novikova, I Haidamashko, O Kuchai, O Shchyrbul, ...
2022
Food additive Е407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane …
YO Posokhov, A Onishchenko, T Chumachenko, N Makieieva, ...
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022
2022
Semi-Refined Carrageenan Attenuates Lipopolysaccharide-Induced Reactive Oxygen Species Production in Peripheral Blood Mononuclear Cells and Cell Membrane Alterations in Leukocytes
YO Posokhov, A Onishchenko, T Chumachenko, N Makieieva, ...
2021
Вплив міжпредметних зв'язків на формування професійної компетентності майбутніх фахівців переробних і харчових виробництв
ВЄ Новікова
Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі …, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20