Подписаться
Kharkiv State University of Food Technology and Trade / Харківський державний університет харчування
Kharkiv State University of Food Technology and Trade / Харківський державний університет харчування
Харківський державний університет харчування та торгівлі, ХДУХТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Потенціал підприємства: формування та оцінка: Навч. посібник
НС Краснокутська
К.: Центр навчальної літератури 352, 2005
14352005
Логістика: навч. посіб.
ЮВ Пономарьова
К.: Центр навчальної літератури, 2003
4922003
Економіка праці та соціально-трудові відносини
НІ Єсінова
Харків: ХДУХТ, 2012
3372012
Економіка підприємства: навч. посібник
ВА Сідун, ЮВ Пономарьова
Київ: Центр навчальної літератури 436, 2003
2672003
Физиология питания
ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ММ Эйдельман
М.: Высшая школа 368, 1989
2561989
Оцінка ефективності інноваційної діяльності підприємств
МВ Чорна, СВ Глухова
Харків: ХДУХТ, 2012
2302012
Экономика труда и социально-трудовые отношения
НИ Есинова
Харьков: ХГУПТ, 2013
2092013
Стратегічне управління: реалізація стратегії:[навч. посібник для студ. екон. спец.]
ЛД Забродська
Харків: Консул, 2004
1822004
Потенціал торговельного підприємства: теорія та методологія дослідження: монографія
НС Краснокутська
Харків: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі 247, 2010
1242010
Оборудование предприятий общественного питания
ВФ Кащенко, РВ Кащенко
Альфа-М, 2011
115*2011
Обладнання підприємств харчування: Довідник
ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов
Ч, 0
103*
Формування оптимальної структури капіталу в підприємствах роздрібної торгівлі
ЛІ Безгінова
Харків: ХДУХТ, 2004
1012004
Ефективність формування фінансових результатів підприємств роздрібної торгівлі
НО Власова, ІЮ Мелушова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2008
1002008
Дефініція поняття «потенціал підприємства» в контексті розвитку мікроекономічної теорії
Н Краснокутська
Вісник КНТЕУ, 54-64, 2008
922008
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродукті. Робочий зошит для виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
МО Янчева, ОБ Дроменко
Харків: ХДУХТ, 2019
912019
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
ОЮ Давидова, ІМ Писаревський, РС Ладиженська
Харків: ХНАМГ, 2012
892012
Митна справа
АА Дубініна, СВ Сорокіна, ОІ Зельніченко
К.: ЦУЛ, 2010
882010
Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик
АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МІ Погожих, ВВ Полевич, ...
Харків: ХДУХТ, 2006
87*2006
Організація міжбюджетних відносин в Україні: стан, проблеми і перспективи
СВ Юшко
Фінанси України, 86-97, 2009
852009
Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях: дис.... д-ра техн. наук: 05.18. 12
НИ Погожих
Х, 2002
84*2002
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20