Місце банків на фондовому ринку. Зберігачі Т Руденко, О Кущ Цінні папери України, 10-13, 2003 | 10 | 2003 |
Поняття модуль в промисловій архітектурі ТВ Руденко Сучасні проблеми архітектури та містобудування, 356-361, 2012 | 6 | 2012 |
Industrial architecture as a system V Rudenko, T Rudenko, M Rudenko International Journal of Engineering and Technology (UAE) 7 (3), 661-666, 2018 | 5 | 2018 |
Agrorecreational ecoparks in the quarries territory as a new type of urban production (on the example of Kryvbas) T Rudenko, T Mukha, M Rudenko Budownictwo i Architektura 15 (4), 041-051, 2016 | 4 | 2016 |
Провідні вітчизняні комплекси як необхідне підгрунтя для стійкого розвитку економіки України ОМ Чупир, ОЄ Сичова, ТВ Руденко | 2 | 2017 |
О влиянии тонкого проводящего слоя на интегральные характеристики незаземленной индукционной петли НВ Рева, ТВ Руденко Центр менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України, 2008 | 2 | 2008 |
Аналіз якості пшеничного хліба, збагаченого амарантовим борошном СЮ Миколенко, ТВ Руденко Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020 | 1 | 2020 |
Functional structure of industrial objects V Rudenko, T Rudenko, M Rudenko International Journal of Engineering & Technology 7 (4.8), 631-635, 2018 | 1 | 2018 |
Трансформація інформативних сигналів становлення поля в ефективні геоелектричні параметри з використанням інтегральних часових характеристик перехідних процесів МВ Рева, ТВ Руденко, НС Єгорова, ЛП Андрієвська Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 110-129, 2010 | 1 | 2010 |
Оцінка та прогнозування фінансової стабільності банків ТВ Руденко Сумський державний університет, 2023 | | 2023 |
Фінансування інвестиційної політики підприємства ТВ Руденко Сумський державний університет, 2022 | | 2022 |
ЯК ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТВ Руденко Редакційна колегія, 229, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНОГО ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА АМАРАНТУ ДЛЯ ПОДОВЖЕННЯ СВІЖОСТІ ХЛІБА СЮ Миколенко, ОЮ Алієва, ТВ Руденко, ДВ Череута, ПВ Баранік Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і, 111, 2021 | | 2021 |
АНАЛІЗ ДОСВІДУ РЕНОВАЦІЇ КІНОТЕАТРІВ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ XX СТОЛІТТЯ M Rudenko, T Rudenko, A Spiridonova Містобудування та територіальне планування, 275-284, 2020 | | 2020 |
ФІНАНСОВІ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ ТВ Руденко СВІТОВЕ ГОСПОДАРСТВО І МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ, 24, 2020 | | 2020 |
Перспективи використання різних видів амарантового борошна у хлібопекарському виробництві СЮ Миколенко, ДО Жигунов, ТВ Руденко | | 2020 |
Problems of Construction of Industrial Buildings in Ukraine V Rudenko, T Rudenko, M Rudenko International Conference BUILDING INNOVATIONS, 431-438, 2019 | | 2019 |
Досвід використання комплектно-блокового методу як архітектурно-будівельного вирішення промислового об'єкту в газовій промисловості для підвищення ефективності виробництва ТВ Руденко, ВЛ Хвесик Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, 2019 | | 2019 |
Аналіз досліджень впливу колористичних рішень закладів громадського харчування на фізичний стан відвідувачів МО Руденко, ТВ Руденко Містобудування та територіальне планування, 351-356, 2019 | | 2019 |
Industrial architecture as a system= Промислова архітектура як система ВВ Руденко, ТВ Руденко, МО Руденко International Journal of Engineering & Technology, 2018 | | 2018 |