Підписатись
Anastasiia Demydova (ORCID:0000-0002-4714-3450)
Anastasiia Demydova (ORCID:0000-0002-4714-3450)
Інші іменаАнастасія Демидова, А.О. Демидова, A. Demidova
National Technical University “Kharkiv Polytechnic Institute” (grid.18192.33/ROR 00yp5c433). UKRAINE
Підтверджена електронна адреса в khpi.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
New vegetable oil blends to ensure high biological value and oxidative stability
T Nosenko, E Shemanska, V Bakhmach, T Sydorenko, A Demydova, ...
162017
Способы получения фосфолипидных продуктов
ИН Демидов, АА Крамаренко
Вопросы химии и химической технологии 2, 58-63, 2008
62008
Research on a new approach to low-temperature deodorization and its effect on oxidative deterioration of fish oil
AO Demydova, OF Aksonova, SM Molchenko, FF Hladkyi
Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 639-649, 2021
52021
Дослідження характеристик та окиснювальної стабільності рижієвої олії з наступним купажуванням
ЄМ Шульга, ЄІ Шеманська, АО Демидова
НТУ" ХПІ", 2016
52016
Визначення строку зберігання олій прискореним методом
АО Демидова
НТУ" ХПІ", 2015
42015
Дослідження механізму антиоксидантного впливу соняшникового фосфатидного концентрату на окиснення соняшникової олії
ІМ Демидов, АО Демидова, ЛВ Пешук
42009
Фосфолипиды как ингибиторы окисления масел
ИН Демидов, АА Крамаренко
НТУ" ХПИ", 2008
42008
Технологія переробки фосфоліпідів соняшникової олії
АО Крамаренко
ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18. 06 «Технологія жирів, ефірних масел і …, 2008
32008
Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil.
A Demydova, I Levchuk, V Yevlash, O Aksonova, A Foshchan
Food Science & Technology (2073-8684) 16 (1), 2022
22022
Influence of fat refining stages on the content of MCPD-esters and glycidyl esters in deodorated oils and methods of reducing their concentration
A Demydova, T Nosenko, I Levchuk
SWNUFT 27 (3), 122-133, 2021
22021
Дослідження зв’язку між кінетикою окиснення та погіршенням сенсорних характеристик рослинних олій
АО Демидова
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2021
22021
STUDY OF WAYS TO REDUCE THE VISCOSITY OF SUNFLOWER LECITHIN
A Demydova, V Yevlash, O Аksonova, O Priss
12023
Antioxidant activity of plants extracts of Ukrainian origin and their effect on the oxidative stability of sunflower oil.
A Demydova, V Yevlash, O Аksonova, O Tkachenko, N Kameneva
Food Science & Technology (2073-8684) 16 (3), 2022
12022
Study on antioxidants extraction from oak bark and their use for oxidation stability of sunflower oil.
A Demidova, T Nosenko, V Bahmach, E Shemanska, S Molchenko
12021
A study of the influence of calcium acetate on the process of sunflower oil degumming
AА Demydova, FF Gladkiy, OF Aksonova, SM Molchenko
Journal of Chemistry and Technologies 29 (2), 301-311, 2021
12021
Сучасні способи гідратування рослинних олій: аналітичний огляд
АО Демидова, ФФ Гладкий, ТО Березка
КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021
12021
Дослідження режимів сушіння насіння ріпаку
ДВ Пазюк, ЄІ Шеманська, АО Демидова
MicroCAD-2021 [«Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта …, 2021
12021
Дослідження попередників утворення MCPD-ефірів і ефірів глицидолу в олійно-жирових продуктах
АО Демидова, ЯР Мисяк
ТОВ" Планета-Прінт", 2021
12021
ВСТАНОВЛЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗВ’ЯЗКУ МІЖ ПРОДУКТАМИ ОКИСНЕННЯ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ ЖИРІВ В ПРОЦЕСІ ЇХ ЗБЕРІГАННЯ
АО Демидова, АС Черняк, ТО Березка
ТОВ" Планета-Прінт", 2021
12021
Сonditions for the obtaining of tocopherols from deodorizing distillates of sunflower oil
A Demydova, T Nosenko, E Shemanska, S Molchenko
Національний університет харчових технологій, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20