Follow
Олена  Вікторівна Черненко
Олена Вікторівна Черненко
науковий співробітник інститут сільського господарства Полісся
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Сучасні методи аналізу при визначенні оцінки якості ефірної олії хмелю
ТП Гринюк, ЛВ Проценко, МІ Ляшенко, РІ Рудик, АС Власенко, ...
Агропромислове виробництво Полісся, 69-74, 2018
32018
Використання біотехнологічних методів при розмноженні вихідного селекційного матеріалу хмелю
БФ Кормільцев, ІП Штанько, КП Михайліченко, ОВ Черненко
Агропромислове виробництво Полісся, 73-76, 2014
32014
Формування кореневої системи хмелю in vitro залежно від біостимуляторів та їх концентрації
ВБ Ковальов, ТІ Козлик, ІП Штанько, ОВ Черненко
Збірник наукових праць «Новітні технології вирощування сільськогосподарських …, 2012
32012
Діагностика видового складу та вірулентний потенціал хвороб перцю солодкого Capsіcum annuum L.
ОВ Черненко
Овочівництво і баштанництво, 317-325, 2016
22016
Вплив складу середовища на регенерацію різних сортів хмелю у культурі in vitro
БФ Кормільцев, ТІ Козлик, ОВ Черненко, НП Ратошнюк
Агропромислове виробництво Полісся., С 61-65., 2012
22012
Оцінка стійкості ліній перцю солодкого (Capsicum annuum L.) до фузаріозного в’янення на рівні культури in vitro та in vivo
СІ Кондратенко, ОЮ Гарт, ОВ Черненко
Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2017
12017
ASSESSMENT OF SWEET PEPPER LINES (CAPSICUM ANNUUM L.) TO FUSARIUM WILT AT THE LEVEL OF CULTURE IN VITRO AND IN VIVO
СІ КОНДРАТЕНКО, ОЮ ГАРТ, ОВ ЧЕРНЕНКО
Наукові доповіді НУБіП України, 14-14, 2017
2017
ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОДІЇ МІЖ ГРИБАМИ РОДУ FUSARIUM LINK EX FR. У ЧИСТИХ КУЛЬТУРАХ
ОВ Черненко
Наукові основи створення інноваційної продукції, 111, 2017
2017
Технологическая оценка шишек ароматических и горьких сортов хмеля урожая 2015-2016 гг., выращенного в Украине и Республике Беларусь
ЛВ Проценко, РИ Рудык, НГ Михайлов, ОВ Черненко, ГМ Милоста, ...
Гродно: ГГАУ, 2017
2017
Атлас українських сортів хмелю
ТПГ Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.І.Ляшенко, І.П.Штанько, В.О Цибульський, А ...
Інститут сільського господарства Полісся, 2017
2017
wort pitching method depending on qualitative composition and components of bitter principle, hop polyphenol
S Litvynhuk, L Protsenko, R Rudyk, O Chernenko
8th Central European Congress on Food 2016- Food Science for Well- being …, 2016
2016
Содержание биологически активного вещества ксантогумола в украинских сортах хмеля
ПЛ В., РР І., ГТ П., ВА С.
Пиво Технології та Інновації, 38-40, 2016
2016
ТЕХНОЛОГІЧНА ОЦІНКА ГРАНУЛ ХМЕЛЮ УКРАЇНСЬКОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИКА
Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.Г. Михайлов, О.В.Черненко, Т.П.Гринюк А.С. Власенко
Агропромислове виробництво Полісся, 2016
2016
Спосіб виробництва пива
ОВЧ Р.І. Рудик, Л.В. Проценко О.В. Свірчевська, В.І. Зворський, І.О ...
2015
Атлас «Банк даних біохімічних показників українських сортів хмелю звичайного (Humulus lupulus. L)»
НЗК Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.І. Ляшенко, І.П. Штанько, О.В.Свірчевська ...
Інститут сільського господарства Полісся, 2015
2015
Удосконалений спосіб охмеління сусла залежно від кількісного вмісту та якісного складу гірких речовин, поліфенолів та ефірної олії в гранулах хмелю українського виробництва
Науково – методичні рекомендації за ред. Л.В. Проценко, 24, 2015
2015
Встановлення оптимальних строків збирання нових сортів хмелю з підвищеним вмістом біологічно активних сполук.
БВКВІГ Н.К. Добринська, Р.І. Рудик, Л.В. Проценко М.І. Ляшенко, О.В ...
Науково – методичні рекомендації за ред. Л.В. Проценко, 28, 2015
2015
Оцінка конкурентноспроможності хмелю на параметрами господарських ознак
ОВ Черненко, ВД Поліщук, МІ Ляшенко, ЛХ Корчева, Жигало, ...
Хмелярство, 2015
2015
Методика викВикористання ДККамоду в якості гелеутворюючого компонента при культивуванні хмелю in vitro
БФ Кормільцев, ВБ Ковальов, ОВ Черненко
Агропромислове виробництво Полісся., 47, 2014
2014
ВикорВикористання біотехнологічних методів при розмноженні вихідного селекційного матеріалу хмелю
ІП Штанько, КП Михайдініченко, ОВ Черненко
Агропромислове виробництво Полісся., 73-75., 2014
2014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20