Підписатись
Наталія  Анатоліївна Чорна
Наталія Анатоліївна Чорна
Інститут продовольчих ресурсів НААН.
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Влияние y-излучения и дегидротации на выживаемость бактерий, изолированных их зоны отчуждения Чернобыльской АЭС.
ВА Романовская, ПВ Рокитко, ЮР Малашенко, НА Черная
Микробиология. 71 (№5), С. 705-712., 2002
152002
Мутабильность эпифитных и почвенных бактерий рода Methylobacterium и устойчивость к УФ- и ионизирующему излучению.
НА Романовская, Виктория Александровна, Черная
Микробиология, С. 106-115, 1998
101998
идентификация штаммов methylobacterium с использованием сиквенс-анализа генов 16S pPHK
ВА Романовская, ПВ Рокитко, СО Шилин, НА Черная
Микробиология 73 (№6), с. 846-848, 2004
72004
Конструювання бактеріальних композицій для виробництва кисловершкового масла
ОМ Рожанська, ОВ Боднарчук, ОВ Король, НА Чорна, НФ Кігель
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
42011
СЕЛЕКЦІЯ ШТАМІВ LACTOBACILLUS SPP. ДЛЯ ЗАХИСНИХ КОМПОЗИЦІЙ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРІВ
М ШУГАЙ, Н ЧОРНА
Товари і ринки, 20, 2015
12015
Мікробіологічна якість вітчизняних сирів та відповідність вимогам нормативних документів
МО Шугай, НА Чорна, НФ Кігель
Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
12013
СУБЛІМАЦІЙНЕ СУШІННЯ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ НА ОСНОВІ LАCTOBACILLUS CASEI
М Шугай, Н Чорна
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 174-181, 2021
2021
ВІДБІР ЛАКТОБАКТЕРІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СИЧУЖНИХ СИРІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ МАСОВОЮ ЧАСТКОЮ ЖИРУ
М Шугай, Н Чорна
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 229-236, 2021
2021
ПЛР-СКРИНІНГ ЗАКВАШУВАЛЬНИХ КУЛЬТУР ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ВМІСТУ ЕССЕНЦІАЛЬНИХ НУТРІЄНТІВ У ОРГАНІЧНОМУ КИСЛОМОЛОЧНОМУ ПРОДУКТІ
ВММ Жукова Я. Ф., Петров П. І., Даниленко С. Г., Шугай М. О., Чорна Н. А.
Продовольчі ресурси 12, 94-112, 2019
2019
Штам бактерій Lactobacillus casei ІМВ В-7553 для виробництва захисних культур для твердих і напівтвердих сичужних сирів
МО Шугай, НА Чорна
2018
«Штам бактерій Lactobacillus casei subsp.casei ІМВ В-7554 для виробництва антагоністичної закваски для твердих і напівтвердих сичужних сирів».
МО Шугай, НА Чорна
2017
Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій
ЧНА Шугай М.О.
Продовольчі ресурси: зб. наук. праць, С. 98–104, 2017
2017
Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички
М Шугай, Я Жукова, Н Чорна, Г Калмикова, Ю Охріменко
Продовольчі ресурси 4 (07), 63-72, 2016
2016
Використання Lactobacillus casei 055 для захисту сиру від кишкової палички
ОЮІ Шугай М.О., Жукова Я.Ф., Чорна Н.А., Калмикова Г.Ф.
Продовольчі ресурси: зб. наук. праць, С. 63–72, 2016
2016
СЕЛЕКЦИЯ ШТАММОВ LACTOBACILLUS SPР. ДЛЯ ЗАЩИТНЫХ КОМПОЗИЦИЙ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ СЫРОВ
МА ШУГАЙ, НА ЧОРНА
Товары и рынки, 73-84, 2015
2015
Мікробіологічна якість вітчизняних сирів
МО Шугай, НА Чорна, НФ Кігель
Продовольчі ресурси, 98-101, 2014
2014
Забруднення сирів спороутворювальними бактеріями
ІО Нікітчук, НС Чорна, М Шугай
2014
Вплив бактерій групи кишкових паличок на якість і безпечність сиру
ІО Нікітчук, М Шугай, НС Чорна
2014
Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за мікрорбірологічними показниками
МЩ Шугай, НФ Кігель
МЩ Шугай, НП Чорна, НФ Кігель Моніторинг твердих та напівтвердих сирів за …, 2013
2013
Поиск психрофильных метилотрофных бактерий в биотопах Антарктики.
ВА Романовская, СО Шилин, НА Черная, АБ Таширев
Мікробіологічний журнал. 67 (№3), С. 3-8., 2005
2005
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20