Підписатись
Продовольчі ресурси
Продовольчі ресурси
Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організаційно-економічна сутність категорії «Продовольча система»
МП Сичевський, ЛВ Дейнеко
Продовольчі ресурси 3 (4 Економічні науки), 4-9, 2015
25*2015
Detecting and withdrawing of foreign inclusions as critical control points of HACCP plans for meat processing facilities (Виявлення та видалення сторонніх включень, як критичні …
КВ Копилова, СБ Вербицький, ТВ Кос, ОВ Вербова, ОБ Козаченко
Продовольчі ресурси 6 (10), 159-167, 2018
18*2018
Реформування земельних відносин: міжнародний досвід
АА Дюк
Продовольчі ресурси 5 (9), 44-49, 2017
102017
Сировина для виробництва картопляних чипсів
ОА Лисогор, ВМ Ковбаса, ТМ Купріянова
Продовольчі ресурси 2 (3 Технічні науки), 40-43, 2014
102014
General provisions and practical ways to ensure traceability of raw materials and products in bakery industry
О Куць, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 72-87, 2021
92021
Соціальні та комерційні вектори формування конфігурації доданої вартості у продовольчому комплексі
ОВ Коваленко
Продовольчі ресурси 3 (4 Економічні науки), 74-80, 2015
92015
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова
Продовольчі ресурси 2 (2), 15-17, 2014
92014
Формування національної продовольчої системи: сучасність та перспективи
МП Сичевський, ОБ Полєщук, ОВ Коваленко
Продовольчі ресурси 1 (1), 8-21, 2013
9*2013
Доцільність застосування псилліуму у якості структуроутворювача в технології безглютенових хлібобулочних виробів
ОП Писарець, НІ Бєла, ІА Гетьман, АБ Семенова
Продовольчі ресурси 6 (10), 232-236, 2018
8*2018
SCIENTIFIC BASES OF STANDARDIZATION OF REQUIREMENTS FOR ECOLOGICAL PACKAGING OF FOOD PRODUCTS
КВ Копилова, СБ Вербицький, ТС Кос, ОВ Вербова, ОБ Козаченко, ...
Продовольчі ресурси 8 (15), 114-123, 2020
72020
ВИКОРИСТАННЯ SWOT-АНАЛІЗУ ДЛЯ ПОБУДОВИ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ЗБУТОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ В ОДЕСЬКОМУ РЕГІОНІ
ТА Берегова
Продовольчі ресурси 7 (13), 207-213, 2019
72019
ВИМОГИ ЄС ЩОДО БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ НАССР В М’ЯСНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
ТВ Семко, ОА Іваніщева
Продовольчі ресурси 6 (11), 155-165, 2018
72018
ВПЛИВ БОРОШНА ЗНЕЖИРЕНОГО НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР ТА ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРА НА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ЖИТНЬОГО ХЛІБА
НВ Пашова, ГІ Волощук, НМ Грегірчак, ГВ Карпик
Продовольчі ресурси 6 (11), 139-147, 2018
72018
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУР ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ТА КОТЛЕТ З ВИКОРИСТАННЯМ БІЛКОВОГО ЗБАГАЧУВАЧА
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
Продовольчі ресурси 6 (11), 132-138, 2018
72018
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів
ВЮЛ Л.М. Борсолюк, Л.І. Войцехівська, С.Б. Вербицький
Продовольчі ресурси 5 (9), 126-135, 2017
72017
Вплив безглютенового борошна на вафельнівироби та перебіг технологічних процесів
ІВ Тарасенко, ВВ Дорохович, СА Іванов
Продовольчі ресурси 2 (3 Технічні науки), 36-39, 2014
72014
Enhancing National Standards for meat and dairy industry
І Романчук, К Копилова, С Вербицький, О Козаченко, Н Пацера
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 150-163, 2021
62021
Economic aspects of investment activity in agriculture
I Svynous, M Ibatullin, I Salo, H Trofimova, O Rudych, N Svynous
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 234, 2021
62021
ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕХНІЧНОЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЯК ОСНОВА ЗРОСТАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ОВ Коваленко, НС Коткова
Продовольчі ресурси 8 (14), 230-240, 2020
62020
ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
ОМ Варченко, ІВ Свиноус, ДМ Микитюк, ЛС Іванова, ВА Биба
Продовольчі ресурси 8 (14), 220-229, 2020
62020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20