Основи стандартизації, метрології, управління якістю: навч. посіб. ЛС Кириченко, НВ Мережко К.: КНТЕУ, 2001 | 118 | 2001 |
Українська мова за професійним спрямуванням ТБ Гриценко Київ:“Центр учбової літератури”, 2010 | 115* | 2010 |
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення ГО Сімахіна, НВ Науменко Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016 | 66 | 2016 |
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник ГО Сімахіна, НВ Науменко Київ: Нухт, 2015 | 63 | 2015 |
Стан харчування населення України B Yegorov, M Mardar INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011 | 58 | 2011 |
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку І Федулова Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011 | 56 | 2011 |
США, Швейцарія та Данія очолили рейтинг ВЕФ за індексом глобальної конкурентоспроможності О Сидоренко Дзеркало тижня, 14, 2007 | 56 | 2007 |
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства ІВ Федулова | 56 | 2007 |
Volatility spillovers between energy and agricultural markets: A critical appraisal of theory and practice CL Chang, Y Li, M McAleer Energies 11 (6), 1595, 2018 | 53 | 2018 |
Товарознавство непродовольчих товарів ГФ Пугачевський, БД Семак К.: НМЦ” Укоопосвіта, 1999 | 52 | 1999 |
Інноваційні технології та продукти ГО Сімахіна, АІ Українець Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010 | 50 | 2010 |
Розвиток торговельних мереж в Україні Н Голошубова Товари і ринки, 15-24, 2011 | 49 | 2011 |
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 04.12. 2009 р … ОВ Сидоренко Сидоренко Олена Володимирівна, 2009 | 48 | 2009 |
Управління якістю НВ Мережко, ВВ Осієвська, НС Ясинська К.: КНТЕУ, 2010 | 47 | 2010 |
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні ГТ П'ятницька, ВС Найдюк Економіка та держава, 66-73, 2017 | 46 | 2017 |
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія] ІВ Федулова К.: НУХТ, 2009 | 46 | 2009 |
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність ІВ Федулова Проблеми науки, 2-7, 2007 | 46 | 2007 |
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія ОВ Сидоренко К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006 | 46 | 2006 |
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості НЯ Орлова, СО Белінська К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005 | 46 | 2005 |
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая ХНЕУ, 2013 | 44 | 2013 |