Підписатись
ТОВАРИ І РИНКИ
ТОВАРИ І РИНКИ
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи стандартизації, метрології, управління якістю: навч. посіб.
ЛС Кириченко, НВ Мережко
К.: КНТЕУ, 2001
1182001
Українська мова за професійним спрямуванням
ТБ Гриценко
Київ:“Центр учбової літератури”, 2010
115*2010
Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я населення
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Проблемы старения и долголетия, 204-214, 2016
662016
Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник
ГО Сімахіна, НВ Науменко
Київ: Нухт, 2015
632015
Стан харчування населення України
B Yegorov, M Mardar
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 11 (1 …, 2011
582011
Підходи до оцінки рівня готовності підприємства щодо інноваційного розвитку
І Федулова
Вісник Київського національного університету імені тараса Шевченка …, 2011
562011
США, Швейцарія та Данія очолили рейтинг ВЕФ за індексом глобальної конкурентоспроможності
О Сидоренко
Дзеркало тижня, 14, 2007
562007
Синергетична еволюційна модель інноваційного розвитку підприємства
ІВ Федулова
562007
Volatility spillovers between energy and agricultural markets: A critical appraisal of theory and practice
CL Chang, Y Li, M McAleer
Energies 11 (6), 1595, 2018
532018
Товарознавство непродовольчих товарів
ГФ Пугачевський, БД Семак
К.: НМЦ” Укоопосвіта, 1999
521999
Інноваційні технології та продукти
ГО Сімахіна, АІ Українець
Оздоровче харчування: підручник. К.: НУХТ, 294, 2010
502010
Розвиток торговельних мереж в Україні
Н Голошубова
Товари і ринки, 15-24, 2011
492011
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини: дис.... докт. техн. наук: 05.18. 15: захищена 04.12. 2009 р …
ОВ Сидоренко
Сидоренко Олена Володимирівна, 2009
482009
Управління якістю
НВ Мережко, ВВ Осієвська, НС Ясинська
К.: КНТЕУ, 2010
472010
Сучасні тренди розвитку ресторанного господарства в Україні
ГТ П'ятницька, ВС Найдюк
Економіка та держава, 66-73, 2017
462017
Обґрунтування напрямів інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі:[монографія]
ІВ Федулова
К.: НУХТ, 2009
462009
Теоретичні положення з визначення категорій інноваційний процес і інноваційна діяльність
ІВ Федулова
Проблеми науки, 2-7, 2007
462007
Формування асортименту та якості риборослинних продуктів: монографія
ОВ Сидоренко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006
462006
Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості
НЯ Орлова, СО Белінська
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 336, 2005
462005
Вплив інноваційних змін на діяльність підприємств ресторанного господарства
ГТ П’ятницька, НО П’ятницька, ГТ Пятницкая, НА Пятницкая
ХНЕУ, 2013
442013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20