Підписатись
Кафедра химии, микробиологии и гигиены питания
Кафедра химии, микробиологии и гигиены питания
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки: учебник
ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ВВ Евлаш
К.: Фирма «Инкос, 2007
622007
Фізіологія харчування
ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ВВ Євлаш
Світ книг, 2017
312017
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow
S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova
302016
Класифікація факторів впливу на економічну стійкість підприємств
ОВ Добровольська
Інвестиції: практика та досвід 8, 23-27, 2007
282007
Ion association and solvation in solutions of Mg2+, Ca2+, Sr2+, Ba2+ and Ni2+ perchlorates in acetonitrile: Conductometric study
ON Kalugin, VN Agieienko, NA Otroshko
Journal of Molecular Liquids 165, 78-86, 2012
272012
Резерви підвищення прибутковості підприємства в умовах ринку
ОВ Добровольська, ВО Терещенко
Міжнародний гуманітарний університет, 2015
182015
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
182015
Фізіолого-гігієнічна оцінка добового раціону харчування військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань і його коригування шляхом введення білково …
ЛФ Товма, ВВ Євлаш, ВВ Глущенко
Честь і закон, 131-138, 2017
162017
Антикризове управління підприємством: сутність, етапи здійснення та основні антикризові заходи
ОВ Добровольська, АМ Лисовська
Економічний форум, 288-292, 2012
142012
Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів
ВВ Євлаш, СО Самойленко, НО Отрошко, ІА Буряк
Харків: ХДУХТ, 2016
132016
Пріоритети формування оборотного капіталу підприємства у нестабільному середовищі
ОВ Добровольська
Інвестиції: практика та досвід, 45-49, 2010
132010
Наукові основи технології дієтичної добавки і харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
ВВ Євлаш
ступеня доктора техн. наук: 05.18. 16./ВВ Євлаш.–Харків.–2009.–42 с, 2009
13*2009
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry
S Gubskyi, S Nikitin, V Evlash, O Nemirich
122015
Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВО Коваленко, ВВ Євлаш, ЛО Чернова
Харків: ХДУХТ, 2011
122011
Temperature dependence of the square-mound potential for 1: 1 electrolytes in acetone, dimethyl sulphoxide and alcohols
ON Kalugin, SM Gubsky, IN Vyunnik, M Grigo, R Saendig
Journal of the Chemical Society, Faraday Transactions 87 (1), 63-71, 1991
121991
Ринок факторингових послуг: проблеми розвитку та перспективи
ОВ Добровольська
Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету, 166-169, 2013
112013
Информационные технологии в современной организации аптечного бизнеса
СМ Губский, ЮМ Пенкин, СВ Тарханов
Провизор, 40-44, 2008
112008
Харчова хімія: Навчальний посібник
ВВ Євлаш, ОІ Торяник, ВО Коваленко, ОФ Аксьонова, НО Отрошко, ...
Х.: Світ книг, 2012
102012
Актуальность применения биологически активных добавок в профилактике железодефицитных состояний и рекомендации по их внесению в функциональные продукты питания
ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Винникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 8, 2004
102004
Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromine
V Evlash, S Gubsky, E Aksenova, A Borisova, Z Zhelezniak
92016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20