Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки: учебник ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ВВ Евлаш К.: Фирма «Инкос, 2007 | 62 | 2007 |
Фізіологія харчування ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ВВ Євлаш Світ книг, 2017 | 31 | 2017 |
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow S Gubsky, M Artamonova, N Shmatchenko, I Piliugina, E Aksenova | 30 | 2016 |
Класифікація факторів впливу на економічну стійкість підприємств ОВ Добровольська Інвестиції: практика та досвід 8, 23-27, 2007 | 28 | 2007 |
Ion association and solvation in solutions of Mg2+, Ca2+, Sr2+, Ba2+ and Ni2+ perchlorates in acetonitrile: Conductometric study ON Kalugin, VN Agieienko, NA Otroshko Journal of Molecular Liquids 165, 78-86, 2012 | 27 | 2012 |
Резерви підвищення прибутковості підприємства в умовах ринку ОВ Добровольська, ВО Терещенко Міжнародний гуманітарний університет, 2015 | 18 | 2015 |
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ... | 18 | 2015 |
Фізіолого-гігієнічна оцінка добового раціону харчування військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань і його коригування шляхом введення білково … ЛФ Товма, ВВ Євлаш, ВВ Глущенко Честь і закон, 131-138, 2017 | 16 | 2017 |
Антикризове управління підприємством: сутність, етапи здійснення та основні антикризові заходи ОВ Добровольська, АМ Лисовська Економічний форум, 288-292, 2012 | 14 | 2012 |
Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів ВВ Євлаш, СО Самойленко, НО Отрошко, ІА Буряк Харків: ХДУХТ, 2016 | 13 | 2016 |
Пріоритети формування оборотного капіталу підприємства у нестабільному середовищі ОВ Добровольська Інвестиції: практика та досвід, 45-49, 2010 | 13 | 2010 |
Наукові основи технології дієтичної добавки і харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом ВВ Євлаш ступеня доктора техн. наук: 05.18. 16./ВВ Євлаш.–Харків.–2009.–42 с, 2009 | 13* | 2009 |
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry S Gubskyi, S Nikitin, V Evlash, O Nemirich | 12 | 2015 |
Мікробіологія молока і молочних продуктів ВО Коваленко, ВВ Євлаш, ЛО Чернова Харків: ХДУХТ, 2011 | 12 | 2011 |
Temperature dependence of the square-mound potential for 1: 1 electrolytes in acetone, dimethyl sulphoxide and alcohols ON Kalugin, SM Gubsky, IN Vyunnik, M Grigo, R Saendig Journal of the Chemical Society, Faraday Transactions 87 (1), 63-71, 1991 | 12 | 1991 |
Ринок факторингових послуг: проблеми розвитку та перспективи ОВ Добровольська Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету, 166-169, 2013 | 11 | 2013 |
Информационные технологии в современной организации аптечного бизнеса СМ Губский, ЮМ Пенкин, СВ Тарханов Провизор, 40-44, 2008 | 11 | 2008 |
Харчова хімія: Навчальний посібник ВВ Євлаш, ОІ Торяник, ВО Коваленко, ОФ Аксьонова, НО Отрошко, ... Х.: Світ книг, 2012 | 10 | 2012 |
Актуальность применения биологически активных добавок в профилактике железодефицитных состояний и рекомендации по их внесению в функциональные продукты питания ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Винникова Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 8, 2004 | 10 | 2004 |
Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromine V Evlash, S Gubsky, E Aksenova, A Borisova, Z Zhelezniak | 9 | 2016 |