The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages IR U. Drachuk, I. Simonova, B. Halukh, I. Basarab Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(96)), Р.44-50., 2018 | 24* | 2018 |
Assessment of organoleptic and functional-technological indices of truncated semi-finished products II Simonova, LV Peshuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 7 | 2019 |
Modern trend–health products with microalgae L Peshuk, I Simonova, I Shtyk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 6 | 2022 |
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame M Paska, I Simonova, B Galuch, I Basarab, O Masliichuk EUREKA: Life Sciences, 35-42, 2017 | 6 | 2017 |
Тренд сучасності–продукція оздоровчого призначення з мікроводорослями ЛВ Пешук, І Сімонова, ІІ Штик Науковий вісник ЛНУВМБ ім. СЗ Гжицького 24 (24), 97, 2022 | 5 | 2022 |
Quality management and safety control of semi-finished production in the context of the HAССP system L Peshuk, I Simonova, B Halukh Specialized and multidisciplinary scientific researches: Collection of …, 2020 | 5 | 2020 |
The influence of various heat treatment methods on the technology of special purpose meat delicacies LV Peshuk, II Simonova Modern engineering research: Topical problems, challenges and modernity …, 2020 | 5 | 2020 |
Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням МЗ Паска, ІІ Маркович Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 185-188, 2013 | 5 | 2013 |
The use of pumpkin crumbs in pate technology and their functional characteristics IM Basarab, UR Drachuk, IS Romashko, BI Halukh, II Simonova, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 4 | 2019 |
Using of non-traditional raw materials in the technology of cooked sausages with functional purposes I Basarab, U Drachuk, B Halukh, H Koval, I Simonova, N Herez Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 3 | 2021 |
Expanding the range of sausage products of special purpose B Halukh, U Drachuk, I Simonova, I Basarab, I Romashko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 3 | 2020 |
Amino acid composition of meat and bone meal from various manufacturers of pet food and animal feed BI Simonova I., Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), Р. 435-439, 2020 | 3 | 2020 |
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин ІІ Сімонова | 3 | 2018 |
Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці МЗ Паска, ІІ Маркович Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014 | 3 | 2014 |
QUALITY MANAGEMENT IN THE TECHNOLOGY OF MAYONNAISE SAUCES WITH NON-TRADITIONAL RAW MATERIALS LV Peshuk, VA Bakhmach, II Simonova Journal of Chemistry and Technologies 30 (2), 253-264, 2022 | 2 | 2022 |
Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки ОІ Гащук, ОЄ Москалюк, ІІ Сімонова | 2 | 2020 |
5. A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper OM M. Paska, I. Simonova, B. Galuch, I. Basarab Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2017 | 2* | 2017 |
Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю ІІ Маркович Харчова наука та технологія 9 (1), 2015 | 2 | 2015 |
Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас ІІ Маркович, МЗ Паска Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 2 | 2015 |
Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання ІІ Маркович Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2015 | 2 | 2015 |