Химия жиров: Учебник для вузов БН Тютюнников Пищевая промышленность, 1966 | 673 | 1966 |
Розробка комплексного антиоксиданту із екстрактів листя горіху волоського та календули ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 22-26, 2015 | 34 | 2015 |
Споживчі властивості харчових жирових продуктів ІМ Демидов, ВК Тимченко Харків: НТУ «ХПІ, 2004 | 28 | 2004 |
Developing the complex antioxidant from walnut leafs and calendula extracts O Bilous, I Demidov, S Bukhkalo Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 22-26, 2015 | 27 | 2015 |
Научно-практические основы технологии жиров и жирозаменителей АП Чумак, ФФ Гладкий Х.: НТУ ХПИ, 2006 | 15 | 2006 |
Дослідження фракціонування пальмової олії ЛМ Кузнецова, ПФ Петік, ІМ Демидов, ВЮ Папченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012 | 12 | 2012 |
Хімія жирів БН Тютюнников, ЗІ Бухштаб, ФФ Гладкий, ІМ Демидов, АП Мельник Харків: НТУ «ХПІ 218, 2002 | 10 | 2002 |
Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива ЛА Данилова, АЕ Мелетьев, ТА Березка, ТВ Арутюнян Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 23-26, 2013 | 9* | 2013 |
О рентабельности глубокой переработки семян подсолнечника НП Ихно Олійно-жировий комплекс, 31-34, 2005 | 9 | 2005 |
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі" олія–ліпідо-магнетитова суспензія" ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 8 | 2015 |
Технологія модифікованих жирів ФФ Гладкий Харків: Підручник НТУ “ХПІ, 2012 | 8 | 2012 |
Перспективні напрямки удосконалення переетерифікації олій та жирів ІМ Демидов, НС Ситнік, ВА Гусак Інтегровані технології та енергозбереження, 90-95, 2015 | 7 | 2015 |
Дослідження явища синергізму між токоферолами соняшникової олії та інгібіторами окиснення екстракту із листя горіху волоського ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2014 | 7 | 2014 |
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013 | 7 | 2013 |
Про здатність природних антиоксидантів впливати на окиснення харчових рослинних олій МА Лабейко, ОА Литвиненко, НМ Любченко, ФФ Гладкий Інтегровані технології та енергозбереження, 78-85, 2019 | 6 | 2019 |
Влияние условий обрушивания высокомасличного подсолнечника на переход восков в масло СА Тесленко, АА Нетреба, ЕП Врюкало, ГВ Садовничий, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 41-47, 2014 | 6 | 2014 |
Влияние условий обрушивания высокомасличного подсолнечника на переход восков в масло СА Тесленко, АА Нетреба, ЕП Врюкало, ГВ Садовничий, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 41-47, 2014 | 6 | 2014 |
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом ДВ Матюхов, ФФ Гладкий Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 6 | 2013 |
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів ІП Петік, ЗП Федякіна, АП Белінська, ФФ Гладкий Національний університет харчових технологій, 2012 | 6 | 2012 |
Вплив компонентного складу основи нейтралізуючого розчину на його характеристики ЛМ Філенко, ФФ Гладкий, ЗП Федякіна, ІП Петік Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2011 | 6 | 2011 |