Підписатись
Кафедра технологии жиров и продуктов брожения (Department of Technology of fats and fermentation products)
Кафедра технологии жиров и продуктов брожения (Department of Technology of fats and fermentation products)
НТУ "ХПИ", факультет технологии органических веществ
Підтверджена електронна адреса в kpi.kharkov.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Химия жиров: Учебник для вузов
БН Тютюнников
Пищевая промышленность, 1966
6731966
Розробка комплексного антиоксиданту із екстрактів листя горіху волоського та календули
ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 22-26, 2015
342015
Споживчі властивості харчових жирових продуктів
ІМ Демидов, ВК Тимченко
Харків: НТУ «ХПІ, 2004
282004
Developing the complex antioxidant from walnut leafs and calendula extracts
O Bilous, I Demidov, S Bukhkalo
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 22-26, 2015
272015
Научно-практические основы технологии жиров и жирозаменителей
АП Чумак, ФФ Гладкий
Х.: НТУ ХПИ, 2006
152006
Дослідження фракціонування пальмової олії
ЛМ Кузнецова, ПФ Петік, ІМ Демидов, ВЮ Папченко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012
122012
Хімія жирів
БН Тютюнников, ЗІ Бухштаб, ФФ Гладкий, ІМ Демидов, АП Мельник
Харків: НТУ «ХПІ 218, 2002
102002
Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива
ЛА Данилова, АЕ Мелетьев, ТА Березка, ТВ Арутюнян
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (64)), 23-26, 2013
9*2013
О рентабельности глубокой переработки семян подсолнечника
НП Ихно
Олійно-жировий комплекс, 31-34, 2005
92005
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі" олія–ліпідо-магнетитова суспензія"
ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
82015
Технологія модифікованих жирів
ФФ Гладкий
Харків: Підручник НТУ “ХПІ, 2012
82012
Перспективні напрямки удосконалення переетерифікації олій та жирів
ІМ Демидов, НС Ситнік, ВА Гусак
Інтегровані технології та енергозбереження, 90-95, 2015
72015
Дослідження явища синергізму між токоферолами соняшникової олії та інгібіторами окиснення екстракту із листя горіху волоського
ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало
Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2014
72014
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013
72013
Про здатність природних антиоксидантів впливати на окиснення харчових рослинних олій
МА Лабейко, ОА Литвиненко, НМ Любченко, ФФ Гладкий
Інтегровані технології та енергозбереження, 78-85, 2019
62019
Влияние условий обрушивания высокомасличного подсолнечника на переход восков в масло
СА Тесленко, АА Нетреба, ЕП Врюкало, ГВ Садовничий, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 41-47, 2014
62014
Влияние условий обрушивания высокомасличного подсолнечника на переход восков в масло
СА Тесленко, АА Нетреба, ЕП Врюкало, ГВ Садовничий, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (67)), 41-47, 2014
62014
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом
ДВ Матюхов, ФФ Гладкий
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
62013
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів
ІП Петік, ЗП Федякіна, АП Белінська, ФФ Гладкий
Національний університет харчових технологій, 2012
62012
Вплив компонентного складу основи нейтралізуючого розчину на його характеристики
ЛМ Філенко, ФФ Гладкий, ЗП Федякіна, ІП Петік
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2011
62011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20