Покращення якості житньо-пшеничних виробів на житніх заквасках спонтанного бродіння Г Пшенишнюк, А Демченко, Ю Ковпак Харчова наука і технологія, 82-86, 2012 | 14 | 2012 |
Використання нетрадиційної сировини та напівфабрикатів в технології житньо-пшеничного хліба ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 111-115, 2013 | 4 | 2013 |
Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні АБ Чабан, КВ Хмельовська Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Методологічні особливості сучасних моделей дистанційного навчання ЛВ Гордієнко, ВЮ Толстих, ОМ Котузаки, АБ Чабан | | 2022 |
Ефективність використання вторинних продуктів переробки виноградупри приготуванні кексів з борошном із макухи льону АБ Чабан | | 2021 |
Сучасні виклики формування компетенцій фахівців хлібопекарської галузі КВ Хвостенко, НЮ Соколова, АБ Чабан | | 2021 |
Вплив вторинних продуктів переробки насіння льону на властивості тіста для кексів ОВ Макарова, ОМ Котузаки, АБ Чабан | | 2021 |
Покращення якості кексів зі шротом льону А Чабан, А Гріщенко Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і …, 2020 | | 2020 |
145181 Композиція інгредієнтів для приготування здобних виробів НЮ Соколова, СМ Павловський, АБ Чабан, ВВ Свердликівська, ... | | 2020 |
Розширення асортименту кексів на дріжджах з підвищеною харчовою цінністю АБ Чабан, АВ Гріщенко | | 2020 |
Вплив вторинних продуктів переробки рослинної сировини на перебіг технологічного процесу при виробництві кексів на дріжджах ОВ Макарова, АБ Чабан, НМ Ільчишина | | 2020 |
Формальні і неформальні форми онлайн-навчання НЮ Соколова, КВ Хвостенко, АБ Чабан | | 2020 |
145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні НЮ Соколова, СМ Павловський, АБ Чабан, ВВ Свердликівська, ... | | 2020 |
145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах АБ Чабан, ОВ Макарова, СМ Павловський, ОМ Котузаки | | 2020 |
89408 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан, ТО Шевчук | | 2014 |
Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння Т Шевчук, А Чабан Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 1, 81, 2013 | | 2013 |
Усовершенствование состава заквасок спонтанного брожения для ржаных и ржано-пшеничных сортов хлеба Г Пшенишнюк, А Чабан IX Международная научно-техническая конференция 1, 123, 2013 | | 2013 |
Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння Т Шевчук, А Чабан Збірник тез студентських наукових праць 38 (8/2), 103-105, 2013 | | 2013 |
Житньо-пшеничний хліб функціонального призначення з використанням консервованих заквасок спонтанного бродіння АБ Чабан, МВ Битка | | 2013 |
Збагачення хімічного складу житньо–пшеничних виробів на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння ГФ Пшенишнюк, АБ Чабан Харчова наука і технологія, 12-15, 2013 | | 2013 |