Подписаться
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Кафедра технології і організації ресторанного господарства
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
1162008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
762012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Київ: КНТЕУ, 2003
572003
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ 321, 2003
532003
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
НМ Фатеева, ПА Карпенко, АП Шутко, АК Киялбаев, МФ Кравченко, ...
Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2015
412015
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основидля солодких соусів
A ANTONENKO, M KRAVCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 8 (2 …, 2009
322009
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
27*2012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
M KRAVCHENKO, M KRYVORUCHKO, A ANTONENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 13 (1 …, 2012
242012
Використання морських водоростей як необхідного компонента харчування населення
ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус
Вісник КНТЕУ, 64-69, 2003
162003
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
152012
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб
МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київський національний торгівельно-економічний університет, 2011
152011
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
142013
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
132014
Плодово-ягідні системи як основа для соусів
МФ Кравченко, АВ Антоненко, ВС Михайлик
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
132012
Механізм оптимізації бізнес-процесів банку
М Кравченко
Вісник Національного банку України, 47-53, 2015
112015
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
112015
Оцінка безпечності соусної продукції
A ANTONENKO, M KRAVCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010
112010
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
102004
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу
ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
92015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20