Follow
Оксана Ярославівна Давидович
Оксана Ярославівна Давидович
Львівський торговельно-економічний університет
Verified email at lute.lviv.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Нетрадиційні види олій у виробництві борошняних кондитерських виробів
ОЯ Давидович, НС Палько
Продукты & ингредиенты, 8-9, 2012
192012
Нетрадиційні види борошна у кондитерському виробництві
ОЯ Давидович, ТМ Лозова
Товарознавство та інновації, 229-234, 2011
152011
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками
ОЯ Давидович
Київський національний торговельно-економічний університет, 2010
112010
Determination of safety indicators in the developed muffins with non-traditional raw materials
K Kovalchuk, H Оzimok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ...
EUREKA: Life Sciences, 28-36, 2019
62019
Споживні властивості нового печива
ІВ Сирохман, ТМ Лозова, ОЯ Давидович
Харчова і переробна промисловість, 15-16, 2010
6*2010
Нове цукрове печиво, збагачене мінеральними елементами
ОЯ Давидович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
52009
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials
HL K. Kovalchuk, H. Оzimok, R. Mariychuk, O. Gyrka, M. Bodak, N. Palko, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Vol. 4 Technology and …, 2019
4*2019
Застосування гідротованих добавок різних класів у технології переробки м'яса
ІМ Ощипок, НС Палько, ОЯ Давидович, ЛМ Багрій
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 59-65, 2018
42018
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні
НС Палько, ОЯ Давидович, МК Турчиняк
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 146-153, 2017
32017
Дослідження антиокислювального впливу природних добавок на збереження якості печива цукрового
ОЯ Давидович
Вісник Львівської комерційної академії, Серія товарознавча, 97-101, 2011
32011
Цукрове печиво з поліпшеним жирнокислотним складом
ОЯ Давидович
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 52-56, 2009
32009
МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ МОЛОЧНОЇ КИСЛОТИ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
ОЯ Давидович, ХР Спринь
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 45-52, 2022
22022
Удосконалення технології печива пісочного із нетрадиційними добавками
ОЯ Давидович, ІМ Ощипок
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 23-29, 2021
22021
Дослідження впливу нетрадиційних рослинних добавок на збереження якості жирів
ТМ Лозова, ОЯ Давидович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
22008
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько
Товарознавчий вісник, 10-21, 2018
12018
Варені ковбасні вироби із рослинними добавками
ОЯ Давидович, ОІ Маргіта
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта, 93-96, 2017
1*2017
Молочні продукти підвищеної біологічної цінності
МК Турчиняк, ОЯ Давидович, НС Палько
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 172-175, 2014
12014
Використання природних антиоксидантів для стабілізації якості жирів
ТМ Лозова, ОЯ Давидович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
12008
ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ ХАРЧУВАННЯ: ПЕРЕВАГИ, НЕДОЛІКИ ТА ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я
МВ Бужанська, ОЯ Давидович
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 38-48, 2024
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Р Бойдуник, Н Палько, О Давидович, М Турчиняк
Věda a perspektivy, 2024
2024
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20