Нетрадиційні види олій у виробництві борошняних кондитерських виробів ОЯ Давидович, НС Палько Продукты & ингредиенты, 8-9, 2012 | 19 | 2012 |
Нетрадиційні види борошна у кондитерському виробництві ОЯ Давидович, ТМ Лозова Товарознавство та інновації, 229-234, 2011 | 15 | 2011 |
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками ОЯ Давидович Київський національний торговельно-економічний університет, 2010 | 11 | 2010 |
Determination of safety indicators in the developed muffins with non-traditional raw materials K Kovalchuk, H Оzimok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ... EUREKA: Life Sciences, 28-36, 2019 | 6 | 2019 |
Споживні властивості нового печива ІВ Сирохман, ТМ Лозова, ОЯ Давидович Харчова і переробна промисловість, 15-16, 2010 | 6* | 2010 |
Нове цукрове печиво, збагачене мінеральними елементами ОЯ Давидович Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009 | 5 | 2009 |
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials HL K. Kovalchuk, H. Оzimok, R. Mariychuk, O. Gyrka, M. Bodak, N. Palko, A ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Vol. 4 Technology and …, 2019 | 4* | 2019 |
Застосування гідротованих добавок різних класів у технології переробки м'яса ІМ Ощипок, НС Палько, ОЯ Давидович, ЛМ Багрій Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 59-65, 2018 | 4 | 2018 |
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні НС Палько, ОЯ Давидович, МК Турчиняк Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 146-153, 2017 | 3 | 2017 |
Дослідження антиокислювального впливу природних добавок на збереження якості печива цукрового ОЯ Давидович Вісник Львівської комерційної академії, Серія товарознавча, 97-101, 2011 | 3 | 2011 |
Цукрове печиво з поліпшеним жирнокислотним складом ОЯ Давидович Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 52-56, 2009 | 3 | 2009 |
МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ МОЛОЧНОЇ КИСЛОТИ У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ ОЯ Давидович, ХР Спринь Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 45-52, 2022 | 2 | 2022 |
Удосконалення технології печива пісочного із нетрадиційними добавками ОЯ Давидович, ІМ Ощипок Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 23-29, 2021 | 2 | 2021 |
Дослідження впливу нетрадиційних рослинних добавок на збереження якості жирів ТМ Лозова, ОЯ Давидович Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 2 | 2008 |
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько Товарознавчий вісник, 10-21, 2018 | 1 | 2018 |
Варені ковбасні вироби із рослинними добавками ОЯ Давидович, ОІ Маргіта Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта, 93-96, 2017 | 1* | 2017 |
Молочні продукти підвищеної біологічної цінності МК Турчиняк, ОЯ Давидович, НС Палько Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 172-175, 2014 | 1 | 2014 |
Використання природних антиоксидантів для стабілізації якості жирів ТМ Лозова, ОЯ Давидович Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 1 | 2008 |
ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ ХАРЧУВАННЯ: ПЕРЕВАГИ, НЕДОЛІКИ ТА ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я МВ Бужанська, ОЯ Давидович Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 38-48, 2024 | | 2024 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ Р Бойдуник, Н Палько, О Давидович, М Турчиняк Věda a perspektivy, 2024 | | 2024 |