Follow
Оксана Ярославівна Давидович
Оксана Ярославівна Давидович
Львівський торговельно-економічний університет
Verified email at lute.lviv.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Нетрадиційні види олій у виробництві борошняних кондитерських виробів
ОЯ Давидович, НС Палько
Продукты & ингредиенты, 8-9, 2012
172012
Нетрадиційні види борошна у кондитерському виробництві
ОЯ Давидович, ТМ Лозова
Товарознавство та інновації, 229-234, 2011
162011
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками
ОЯ Давидович
Київський національний торговельно-економічний університет, 2010
112010
Determination of safety indicators in the developed muffins with non-traditional raw materials
K Kovalchuk, H Оzimok, R Mariychuk, O Gyrka, M Bodak, N Palko, ...
EUREKA: Life Sciences, 28-36, 2019
62019
Споживні властивості нового печива
ІВ Сирохман, ТМ Лозова, ОЯ Давидович
Харчова і переробна промисловість, 15-16, 2010
6*2010
Нове цукрове печиво, збагачене мінеральними елементами
ОЯ Давидович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
52009
Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials
HL K. Kovalchuk, H. Оzimok, R. Mariychuk, O. Gyrka, M. Bodak, N. Palko, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Vol. 4 Technology and …, 2019
4*2019
Проблеми раціонального харчування та продовольчої безпеки в Україні
НС Палько, ОЯ Давидович, МК Турчиняк
Вісник Львівського торговельно-економічного університету, 146-153, 2017
32017
Дослідження антиокислювального впливу природних добавок на збереження якості печива цукрового
ОЯ Давидович
Вісник Львівської комерційної академії, Серія товарознавча, 97-101, 2011
32011
Цукрове печиво з поліпшеним жирнокислотним складом
ОЯ Давидович
Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча, 52-56, 2009
32009
Удосконалення технології печива пісочного із нетрадиційними добавками
ОЯ Давидович, ІМ Ощипок
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 23-29, 2021
22021
Дослідження впливу нетрадиційних рослинних добавок на збереження якості жирів
ТМ Лозова, ОЯ Давидович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
22008
Застосування гідротованих добавок різних класів у технології переробки м'яса
ІМ Ощипок, НС Палько, ОЯ Давидович, ЛМ Багрій
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 59-65, 2018
12018
Порівняльне оцінювання якості вершків питних стерилізованих різних виробників
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько
Товарознавчий вісник, 10-21, 2018
12018
Варені ковбасні вироби із рослинними добавками
ОЯ Давидович, ОІ Маргіта
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта, 93-96, 2017
1*2017
Використання природних антиоксидантів для стабілізації якості жирів
ТМ Лозова, ОЯ Давидович
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
12008
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХАРЧУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Р Бойдуник, Н Палько, О Давидович, М Турчиняк
Věda a perspektivy, 2024
2024
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СМАКО-АРОМАТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАВИ НАТУРАЛЬНОЇ
ОЯ ДАВИДОВИЧ, РМ БОЙДУНИК, НС ПАЛЬКО
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
РМ Бойдуник, НС Палько, ОЯ Давидович
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 5-13, 2023
2023
ПЕРСПЕКТИВИ ХАРЧОВОГО ВИКОРИСТАННЯ LAVANDULA
ОЯ Давидович, МК Турчиняк, НС Палько
Голова редколегії, 91, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20