Підписатись
Сергій Володимирович Ткаченко
Сергій Володимирович Ткаченко
Відділ технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів ІПР НААН України
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
192021
Studying the processing of food dye from beet juice
T Sheiko, S Tkachenko, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko, R Mukoid, ...
152019
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production
V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021
102021
Influence of crystallizing agent on sugar quality
SV Tkachenko, TV Sheiko, VV Petrenko, OM Anisimova, IV Kuznietsova, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 19 (4), 457-465, 2020
102020
Передумови використання препаратів з твердою фазою в нанорозмірному стані у якості каталізаторів процесів харчових виробництв
СВ Ткаченко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 18-22, 2015
52015
Перший досвід застосування реагенту в нанорозмірному стані для додаткового очищення дифузійного соку в бурякоцукровому виробництві
ЛМ Вєрченко, СВ Ткаченко, АІ Маринін, КГ Лопатько
Цукор України, 15-20, 2012
52012
Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані
СВ Ткаченко
42014
Визначення швидкості фільтрування суспензій сатураційних соків під тиском
С.В. Ткаченко, Л.М. Хомічак, Л.М. Вєрченко
Цукор України 98 (2), 31-35, 2014
42014
Влияние гидроксида алюминия в наноформе на несахара диффузионного сока
ЛМ Верченко, СВ Ткаченко, ЛМ Хомичак
Сахар, 44-47, 2013
42013
The study of calcium hydroxide structure and its physico-chemical and electrokinetic properties in sugar production
L Vyerchenko, S Tkachenko, T Sheiko, T Kos, O Dzhohan, V Vasyliv
Chemistry & Chemical Technology, 4 (13), 2019, 477-481, 2019
32019
Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерок
О Кохан, О Онофрійчук, С Ткаченко
Продовольчі ресурси 6 (11), 93-102, 2018
32018
Практичний досвід та перспективи застосування аналізу розмірів частинок суспензій в технології цукробурякового виробництва
Л Хомічак, С Ткаченко, Т Шейко, І Кузнєцова, О Джоган, Л Зайчук
Продовольчі ресурси 8 (14), 196-203, 2020
22020
Вплив теплового оброблення та прянощів на збереженість біофлавоноїдів кизилу при виробництві соусів
СВ Матко, ЛМ Мельник, ТВ Шейко, СВ Ткаченко
2*2018
Перспективний напрям переробки сорго цукрового
ЛМ Хомічак, НО Григоренко, ТВ Шейко, СВ Ткаченко, ВВ Петренко, ...
Науковий вісник НУБіП України. Серія: Агрономія, 231-235, 2015
22015
Дисперсний аналіз частинок суспензій для оптимізації технологічних процесів цукробурякового виробництва
СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ЛБ Хомічак, ЄВ Стичинський, ...
Цукор України, 36-40, 2018
12018
Визначення швидкості фільтрування під тиском напівпродуктів цукрового виробництва у потоці
ЛМ Хомічак, СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ВС Титарчук, ЄВ Стичинський
Цукор України, 24-29, 2016
12016
Перспективи застосування електрохімічно активованих розчинів у технологічному процесі цукрового виробництва
СВ Ткаченко, ТВ Шейко, ВБ Смоленський, ОВ Бірук, НО Соколенко, ...
Цукор України, 13-17, 2015
12015
Додаткові реагенти для очищення дифузійного соку: минуле, сьогодення, перспективи
ЛМ Вєрченко, СВ Ткаченко, ЛМ Хомічак, НВ Сидоренко
Цукор України, 19-23, 2013
12013
Вапняне молоко в цукровому виробництві: уявне та дійсне
ЛМ Вєрченко, ЛМ Хомічак, СВ Ткаченко, НВ Сидоренко
Цукор України, 18, 2013
12013
Електроіскрове очищення дифузійного соку
ОВ Ардинський, ВВ Олішевський, ЛМ Вєрченко, АІ Маринін, ...
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2012
12012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20