Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні Y Zemlina, O Lifirenko Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (1), 121-131, 2019 | 25 | 2019 |
Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі ОЮ Завадинська Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 93-102, 2018 | 25 | 2018 |
Кіберзахист готельних брендів І Верезомська, Л Бовш, К Приходько, Х Баклан Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 190-209, 2022 | 10 | 2022 |
Scientific substantiation of the hotel business compliance in apandemic conditions L Bovsh, L Hopkalo, I Komarnitskyi Restorannyj i ghoteljnyj konsaltyngh. Innovaciji, 166-182, 2020 | 9 | 2020 |
Інноваційні технології в управлінні бізнес-процесами підприємств сфери готельно-ресторанних та туристичних послуг O Yakushev Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 195-208, 2020 | 8 | 2020 |
Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива ЮГ Наконечна, ІС Тюрікова Київський національний університет культури і мистецтв, 2020 | 7 | 2020 |
Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, Том 2, № 2. Київ: КНУКІМ, 2019, C. 213–222 ММ Огієнко, АВ Огієнко Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2-2019), 213-222, 2019 | 7 | 2019 |
Проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу в період подолання кризи M Manov, O Karolop Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 31-40, 2018 | 6 | 2018 |
Репутаційний капітал як основа економічного зростання підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу ЛВ Батченко, ЛА Гончар Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 64-80, 2018 | 6 | 2018 |
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів Н Стеценко, І Гойко Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 316-329, 2021 | 4 | 2021 |
Реновація діючих та проєктування нових форматів бізнес-моделей у ресторанному бізнесі: процесно-інноваційний підхід О Плюта Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 223-234, 2021 | 4 | 2021 |
Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії А Геліх, В Применко, О Василенко, І Приходько, А Гелих, И Приходько | 4 | 2021 |
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району M Lyashuk, I Ierko Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (1), 109-119, 2020 | 4 | 2020 |
Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору M Manov, T Tkachenko Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 262-271, 2019 | 4 | 2019 |
Current Tendencies Analysis of Coffee Industry in Ukraine О Громик Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 250-266, 2022 | 3 | 2022 |
Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі О Полінкевич Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 23-36, 2022 | 3 | 2022 |
Управління сталим розвитком закладів готельного бізнесу: статистичний та економетричний аналіз I Khovrak Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 286-298, 2020 | 3 | 2020 |
Моделювання крафтової технології вареної ковбаси «Фірмова плюс» A Helikh, M Samilyk, V Prymenko, O Vasylenko Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 237-251, 2020 | 3 | 2020 |
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі O Vasylenko, S Lytvynets Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 272-283, 2019 | 3 | 2019 |
Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску V Sukmanov, I Kirik, A Palash Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (1), 59-83, 2019 | 3 | 2019 |