Підписатись
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Інші іменаRestaurant and Hotel Consulting. Innovations
Київський національний університет культури і мистецтв
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні
Y Zemlina, O Lifirenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (1), 121-131, 2019
252019
Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі
ОЮ Завадинська
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 93-102, 2018
252018
Кіберзахист готельних брендів
І Верезомська, Л Бовш, К Приходько, Х Баклан
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 190-209, 2022
102022
Scientific substantiation of the hotel business compliance in apandemic conditions
L Bovsh, L Hopkalo, I Komarnitskyi
Restorannyj i ghoteljnyj konsaltyngh. Innovaciji, 166-182, 2020
92020
Інноваційні технології в управлінні бізнес-процесами підприємств сфери готельно-ресторанних та туристичних послуг
O Yakushev
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 195-208, 2020
82020
Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива
ЮГ Наконечна, ІС Тюрікова
Київський національний університет культури і мистецтв, 2020
72020
Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, Том 2, № 2. Київ: КНУКІМ, 2019, C. 213–222
ММ Огієнко, АВ Огієнко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2-2019), 213-222, 2019
72019
Проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу в період подолання кризи
M Manov, O Karolop
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 31-40, 2018
62018
Репутаційний капітал як основа економічного зростання підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу
ЛВ Батченко, ЛА Гончар
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації, 64-80, 2018
62018
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів
Н Стеценко, І Гойко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 316-329, 2021
42021
Реновація діючих та проєктування нових форматів бізнес-моделей у ресторанному бізнесі: процесно-інноваційний підхід
О Плюта
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 223-234, 2021
42021
Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії
А Геліх, В Применко, О Василенко, І Приходько, А Гелих, И Приходько
42021
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району
M Lyashuk, I Ierko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (1), 109-119, 2020
42020
Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору
M Manov, T Tkachenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 262-271, 2019
42019
Current Tendencies Analysis of Coffee Industry in Ukraine
О Громик
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (2), 250-266, 2022
32022
Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі
О Полінкевич
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 23-36, 2022
32022
Управління сталим розвитком закладів готельного бізнесу: статистичний та економетричний аналіз
I Khovrak
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 286-298, 2020
32020
Моделювання крафтової технології вареної ковбаси «Фірмова плюс»
A Helikh, M Samilyk, V Prymenko, O Vasylenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 237-251, 2020
32020
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі
O Vasylenko, S Lytvynets
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 272-283, 2019
32019
Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску
V Sukmanov, I Kirik, A Palash
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (1), 59-83, 2019
32019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20