Підписатись
Olha Romanovska
Olha Romanovska
Інші іменаОльга Романовська, Романовська, Ольга Леонідівна, Романовська, О. Л.
Chernivtsi Institute of Trade and Economics of SUTE
Підтверджена електронна адреса в chite.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу
ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
82015
Удосконалення систем управління якістю у закладах готельного та ресторанного бізнесу країни
ІП Данилюк, ОЛ Романовська
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2016
32016
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БІСКВІТНОГО ТІСТА З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я»
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук
НАУКОВІ ПРАЦІ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ 21 (5), 200-205, 2015
32015
Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
22019
Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном" Здоров'я"
ОЛ Романовська, МФ Кравченко, ВА Піддубний
Товари і ринки. Технічні науки. 2017.№ 2. С. 86-96., 2017
22017
Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні
ОЛ Романовська
Товари і ринки. Технічні науки. 2017.№ 1. С. 176-184., 2017
22017
Порівняльний аналіз реологічних характеристик дисперсних систем на основі какао та керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук
Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія, 41-45, 2015
22015
Використання інтернет-маркетингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу
Т Брикова, О Романовська
Трансформація готельно-ресторанного бізнесу регіону в умовах євроінтеграції …, 2023
12023
Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров’я»
ОЛ Романовська
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 66-69, 2022
12022
Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, ІП Данилюк
Riga, Latvia:" Baltija Publishing", 2022. 384 p., pp. 210-244, 2022
12022
Оцінка хімічного складу керобу
ОЛ Романовська
Перспективные инновации в науке, образовании, производстве и транспорте’2013 …, 2013
12013
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ЗДОБНИХ ВИРОБІВ
ОЛ Романовська, В Ангеліна
The 8th International scientific and practical conference “Trends, theories …, 2023
2023
Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Розробка технології бісквітів зі зниженим вмістом цукру
О Романовська
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 97-109, 2022
2022
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗДОБНИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
КВ Паламарек, ОЛ Романовська, ОС Михальська
The 8th International scientific and practical conference “Modern directions …, 2022
2022
Ризики в інжинірингу будівель: сутність, причини, напрямки вирішення
І Данилюк, О Романовська
Технічні науки та технології, 180-186, 2022
2022
Технологія медово-житньої закваски
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Державний біотехнологічний університет, 2022
2022
НАЦІОНАЛЬНА ПІДТРИМКА ТУРИЗМУ У ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ ТА КРАЇНАХ СХОДУ
ОЛ Романовська
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 97-101, 2021
2021
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ КЕРОБУ ЯК ЦУКРОЗАМІННИКА У ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТІВ
О Романовська
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку
ВФ Кифяк, КВ Паламарек, ВО Ореховський, ТС Незвещук-Когут, ...
Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку …, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20