Follow
Ольга Михайлицька | Olha Mykhaylytska
Ольга Михайлицька | Olha Mykhaylytska
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 31-36, 2017
282017
Effect of the cryopowder amaranth on the technology of molten cheese
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-15, 2018
252018
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir
VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
172018
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
122017
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
112017
Investigation of the influence of “Amaranth” cryoadditive on organoleptic and microbiological parameters of processed cheeses
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
EUREKA: Life Sciences, 18-24, 2018
102018
Vykorystannia roslynnoi syrovyny v tekhnolohii syrkovykh mas
P Pukivskyi, I Turchyn, N Slyvka, O Mykhailytska
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2015
102015
Improvement of technology of curd products with succade from pumpkin
NB Slyvka, OY Bilyk, OR Mikhailytska, VO Nagovska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
82019
Dairy products of treatment and prophylactic action with the new cryopowder
YR Gachak, OR Mikhailitskaya, BV Gutyj, LR Kuzio, VI Beliak
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
82019
Використання рослинної сировини в технології сиркових мас
P Pukivskyy, V Turchin, N Slivka, A Myhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
7*2015
Influence of the Biologically Active Supplement
V Nagovska, O Mykhaylytska, N Slyvka, O Bilyk, Y Hachak
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 121, 2023
52023
Development of ice cream recipe with dates processing products
OY Bilyk, NB Slyvka, VO Nagovska, OR Mykhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
52021
Technological characteristics of processed and prophylactic processed cheese with a new phytospection “Ukrainska kukhnia”
YR Hachak, VO Nagovska, BV Gutyj, OR Mykhaylytska, VM Koberniuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
52020
Development of recipes for sweet processed cheese for medical and preventive purposes with “Vynograd” cryopowder
YR Hachak, OR Mykhaylytska, BV Gutyj, RL Kovalchuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
42022
Молочні продукти лікувально-профілактичного спрямування із новим кріопорошком
ЮР Гачак, ОР Михайлицька, БВ Гутий, ЛР Кузьо, ВІ Беляк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
42019
Застосування пшеничних висівок, як функціонального інгредієнта, в технології кефіру
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
42017
Целесообразность использования Семен чиа в технологии кефира
ИМ Турчин, ИВ Кричковская-Горошко, НБ Сливка, ОР Михайлицкая
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
42017
Rozrobka tekhnolohii molochnykh napoiv z kombinovanym skladom
NB Slyvka, OR Mykhailytska, IM Turchyn
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2013
42013
The use of pear fillers in kefir technology
NB Slyvka, OR Myhaylytska, VO Nahovska, OY Bilyk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
Розроблення технології ферментованих напоїв на основі сироватки
N Slyvka, O Myhaylytska, I Turchyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
32016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20