Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 4378 | 3649 |
h-індекс | 36 | 35 |
i10-індекс | 80 | 72 |
Доступні для всіх
Переглянути всі16 статей
4 статті
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Dorota Witrowa-RajchertProfesor, SGGWПідтверджена електронна адреса в sggw.pl
- Malgorzata NowackaWarsaw University of Life SciencesПідтверджена електронна адреса в sggw.pl
- Magdalena Dadan (Sledz)Warsaw University of Life SciencesПідтверджена електронна адреса в sggw.pl
- Katarzyna RybakWarsaw University of Life Sciences; Institute of Food Sciences; Department of Food Engineering and Process ManagementПідтверджена електронна адреса в sggw.edu.pl
- Oleksii ParniakovElea GmbHПідтверджена електронна адреса в elea-technology.com
- Stefan ToepflProfessor, Osnabrueck University of Applied SciencesПідтверджена електронна адреса в hs-osnabrueck.de
- Katarzyna SamborskaWarsaw University of Life Sciences WULS_SGGWПідтверджена електронна адреса в sggw.pl
- Urszula TylewiczDISTAL, Università di BolognaПідтверджена електронна адреса в unibo.it
- Anubhav Pratap-SinghAssoc. Professor & Director, BC Food & Beverage Innovation Centre, University of British ColumbiaПідтверджена електронна адреса в ubc.ca
- Ronit MandalAssistant Professor, Indian Institute of Technology, Kharagpur, IndiaПідтверджена електронна адреса в agfe.iitkgp.ac.in
- Михайлик Вячеслав, Mykhailyk Viach...пров. н.с., к.т.н.Підтверджена електронна адреса в nas.gov.ua
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityПідтверджена електронна адреса в ua.pt
- Nabil GrimiFull Professor, Process Engineering, University of Technology of Compiegne, FranceПідтверджена електронна адреса в utc.fr
- Silvia TappiUniversity of BolognaПідтверджена електронна адреса в unibo.it
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneПідтверджена електронна адреса в utc.fr
- Javier RasoProfessor of Food Technology, Univeristy of ZaragozaПідтверджена електронна адреса в unizar.es
- dietrich KnorrProfessor Food Process Engineering, Technische U. BerlinПідтверджена електронна адреса в tu-berlin.de
- Piotr LatochaWarsaw University of Life SciencesПідтверджена електронна адреса в sggw.edu.pl
- Piotr PieczywekInstitute of Agrophysics Polish Academy of SciencesПідтверджена електронна адреса в ipan.lublin.pl