Research on a new approach to low-temperature deodorization and its effect on oxidative deterioration of fish oil FFH Anastasiia O. Demydova, Olena F. Aksonova, Svitlana M. Molchenko Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 639-649, 2021 | 5 | 2021 |
The use of aqueous-alcoholic solution of baking soda to neutralize sunflower oil SM Molchenko, IS Brodyuk, IM Demydov NTU “KhPI” Bulletin 55 (1028), 80-85, 2013 | 5 | 2013 |
Products of modification sunflower oil as bio-lubricants SM L. Kasianenko, I. Demydov Polish Journal of Science 34, 47-51, 2020 | 4 | 2020 |
Извлечение жиров из отработанного адсорбентапроизводства пищевых растительных масел перколяционным методом АА Савус, СН Мольченко, ИН Демидов НТУ" ХПИ", 2011 | 4 | 2011 |
Study of biocatalytic synthesis of phytosterol esters as formulation components of nutritional systems for health purposes SMM Pavlo O. Nekrasov, Tetiana O. Berezka, Oleksandr P. Nekrasov, Olga M ... Journal of Chemistry and Technologies 30 (3), 404-409, 2022 | 3 | 2022 |
Оптимізація рецептурного складу та деяких споживчих властивостей гречаних цукерок O Piven, I Demydov, S Molchenko, T Berezka Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2020 | 3 | 2020 |
Щодо отримання лецитину з фосфатидів соняшникової олії O Chumak, T Berezka, S Molchenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019 | 3 | 2019 |
Одержання жирних кислот з соапстоку шляхом розкладання мила карбонатною кислотою СМ Мольченко, ІМ Демидов, ВЄ Ведь НТУ" ХПІ", 2015 | 3 | 2015 |
Можливість одержання біомастильних матеріалів шляхом хімічної модифікації олій ЛМ Касьяненко, ІМ Демидов, СМ Мольченко Вісник Національного технічного університету ХПІ. Серія: Інноваційні …, 2019 | 2 | 2019 |
Нейтрализация растительных масел водно-спиртовым раствором карбоната калия/Мольченко СН, Демидов ИН СН Мольченко Современный научный вест ник.–Белгород: Руснаучкнига.–2014 7 (203), 90-95, 2014 | 2 | 2014 |
Optimization of the parameters of biocatalytic hydrolysis of vegetable oil using the methods of neural networks and genetic algorithms SIR P.O. Nekrasov, T.O. Berezka, O.P. Nekrasov, O.M. Gudz, S.M. Molchenko Journal of Chemistry and Technologies 31 (1), 140-146, 2023 | 1 | 2023 |
ТЕОРЕТИЧНІ ТА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОГО ОБРУШУВАННЯ ВИСОКООЛІЙНОГО СОНЯШНИКУ В УМОВАХ ДІЇ ВІДЦЕНТРОВОГО ПОЛЯ ЛІ Перевалов, ВО Голодняк, ІМ Демидов, ВК Тимченко, ОМ Півень, ... Інтегровані технології та енергозбереження, 57-66, 2021 | 1 | 2021 |
A study of the influence of calcium acetate on the process of sunflower oil degumming SMM Anastasija O. Demydova, Fedir F. Ghladkyj, Olena F. Aksonova Journal of Chemistry and Technologies 29 (2), 301-311, 2021 | 1 | 2021 |
Study on antioxidants extraction from oak bark and their use for oxidation stability of sunflower oil SM A. Demidova, T. Nosenko, V. Bahmach, E. Shemanska Ukrainian Food Journal 10 (3), 552-563, 2021 | 1* | 2021 |
Сonditions for the obtaining of tocopherols from deodorizing distillates of sunflower oil SM A. Demydova, T. Nosenko, E. Shemanska Ukrainian Journal of Food Science 7 (2), 198-206, 2019 | 1* | 2019 |
Sensory analysis of food products F Gladkyi, V Tymchenko, P Nekrasov, E Kunitsa, Z Fediakina, ... PC Technology Center, 2018 | 1 | 2018 |
Гідрохлорування соняшникової олії для подальшого її перетворення у основу для олив ЛМ Касьяненко, ВМ Сорочинський, ІМ Демидов, СМ Мольченко Національний університет харчових технологій, 2018 | 1 | 2018 |
Сенсорний аналіз харчових продуктів ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ПО Некрасов, ЗП Федякіна, КВ Куниця, ... Технологічний центр, 2018 | 1 | 2018 |
Розробка технології пива з новими органолептичними властивостями M Boyko, T Berezka, S Molchenko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2017 | 1 | 2017 |
Технологія безвідходної нейтралізації жирів водно-спиртовими розчинами карбонатів лужних металів СМ Мольченко НТУ" ХПІ", 2016 | 1 | 2016 |