Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (6 (59)), 62-66, 2012 | 12 | 2012 |
Technical implementation of the equipment using the process of induced heat and mass transfer M Pogozhikh, A Pak, A Pak, M Zherebkin ScienceRise 6 (35), 29-33, 2017 | 6 | 2017 |
ДослідженнЯ станУ вологИ пастоподібниХ напіВфабрикатіВ В процесІ заморожування, розморожування, зберіганнЯ АО Пак, АВ Євтушенко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (45)), 54-56, 2010 | 6 | 2010 |
Devising techniques for reinforcing glued sausage casings by using different physical methods DO Оnishchenko V., Pak A., Goralchuk A., Shubina L., Bolshakova V ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11(109)), P. 6-13., 2021 | 5* | 2021 |
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Харків: ХДУХТ, 2014 | 5 | 2014 |
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Харків: ХДУХТ, 2014 | 5 | 2014 |
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини АВ Пак Харків: ХДУХТ, 2010 | 4 | 2010 |
Investigations of the functional and technological properties of dough semi-products enriched with dietary supplements T Golovko, M Pogozhikh, A Pak, N Golovko, A Pak, M Bakirov EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2018 | 3 | 2018 |
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 3 | 2017 |
ВЛИЯНИЕ ПАРАМЕТРОВ ДВИЖЕНИЯ СУШИЛЬНОГО АГЕНТА НА ПРОЦЕСС СУШКИ СПОСОБОМ СМЕШАННОГО ТЕПЛО ПОДВОДА Н Погожих, А Пак Министерство образования и науки РФ Российский фонд фундаментальных …, 2014 | 3 | 2014 |
Investigation of hygroscopic properties and porosity of glued reinforced sausage casings DO Оnishchenko V., Pak A., Goralchuk A., Shubina L., Bolshakova V ... Eureka: Life Sciences, P.31-36, 2021 | 2* | 2021 |
Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпратурним калориметричним методом МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, ЄС Нечай ScienceRise, 24-28, 2019 | 2 | 2019 |
Технічна реалізація апаратів з використанням процесу індукованого тепломасообміну МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін ScienceRise 6 (1 (35)), 29-33, 2017 | 2 | 2017 |
Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 4-8, 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження змін вмісту каротиноїдів та вітаміну С фруктових начинок за різних температур зберігання АМ Одарченко, АО Пак, АВ Євтушенко Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (43)), 65-68, 2010 | 2 | 2010 |
Research of the condition of the moisture of the pastelike semifinished products in the process of freezing, defrosting, storages AO Pak, AV Yevtushenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 45, 2010 | 2 | 2010 |
Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок ВМ Михайлов, АО Пак, АВ Пак Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | 1 | 2020 |
Дослідження системної води модельних тіл із крохмалю тензометричним методом МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 1 | 2013 |
Дослідження системної води крохмалів тензометричним та ЕПР-методами МI Погожих, АО Пак, АВ Пак, ОС Мольський Технологический аудит и резервы производства 2 (1 (10)), 31-35, 2013 | 1 | 2013 |
Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників АВ Пак, АВ Григор’єв, АО Пак Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |