Підписатись
Alina Pak
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження системної вологи крохмалю зернових культур методом ЕПР
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Восточно-европейский журнал передовых технологий 5 (6 (59)), 62-66, 2012
122012
Technical implementation of the equipment using the process of induced heat and mass transfer
M Pogozhikh, A Pak, A Pak, M Zherebkin
ScienceRise 6 (35), 29-33, 2017
62017
ДослідженнЯ станУ вологИ пастоподібниХ напіВфабрикатіВ В процесІ заморожування, розморожування, зберіганнЯ
АО Пак, АВ Євтушенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (45)), 54-56, 2010
62010
Devising techniques for reinforcing glued sausage casings by using different physical methods
DO Оnishchenko V., Pak A., Goralchuk A., Shubina L., Bolshakova V ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11(109)), P. 6-13., 2021
5*2021
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Харків: ХДУХТ, 2014
52014
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Харків: ХДУХТ, 2014
52014
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини
АВ Пак
Харків: ХДУХТ, 2010
42010
Investigations of the functional and technological properties of dough semi-products enriched with dietary supplements
T Golovko, M Pogozhikh, A Pak, N Golovko, A Pak, M Bakirov
EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2018
32018
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
32017
ВЛИЯНИЕ ПАРАМЕТРОВ ДВИЖЕНИЯ СУШИЛЬНОГО АГЕНТА НА ПРОЦЕСС СУШКИ СПОСОБОМ СМЕШАННОГО ТЕПЛО ПОДВОДА
Н Погожих, А Пак
Министерство образования и науки РФ Российский фонд фундаментальных …, 2014
32014
Investigation of hygroscopic properties and porosity of glued reinforced sausage casings
DO Оnishchenko V., Pak A., Goralchuk A., Shubina L., Bolshakova V ...
Eureka: Life Sciences, P.31-36, 2021
2*2021
Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпратурним калориметричним методом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, ЄС Нечай
ScienceRise, 24-28, 2019
22019
Технічна реалізація апаратів з використанням процесу індукованого тепломасообміну
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
ScienceRise 6 (1 (35)), 29-33, 2017
22017
Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику сушіння змішаним теплопідводом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак, МВ Жеребкін
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 4-8, 2014
22014
Дослідження змін вмісту каротиноїдів та вітаміну С фруктових начинок за різних температур зберігання
АМ Одарченко, АО Пак, АВ Євтушенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (43)), 65-68, 2010
22010
Research of the condition of the moisture of the pastelike semifinished products in the process of freezing, defrosting, storages
AO Pak, AV Yevtushenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 45, 2010
22010
Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок
ВМ Михайлов, АО Пак, АВ Пак
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
12020
Дослідження системної води модельних тіл із крохмалю тензометричним методом
МІ Погожих, АО Пак, АВ Пак
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
12013
Дослідження системної води крохмалів тензометричним та ЕПР-методами
МI Погожих, АО Пак, АВ Пак, ОС Мольський
Технологический аудит и резервы производства 2 (1 (10)), 31-35, 2013
12013
Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників
АВ Пак, АВ Григор’єв, АО Пак
Харків: ДБТУ, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20