Товарознавство продовольчих товарів ІМ Задорожний, ВВ Гаврилишин Зерноборошняні товари. Підручник.–Львів.«Контакт, 2004 | 23 | 2004 |
Продовольча безпека України НР Джурик, СВ Майкова, НЯ Сусол, МП Ковальчук, ВВ Гаврилишин Науковий вісник НЛТУ України 21 (4), 189-195, 2011 | 14 | 2011 |
Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей чайних напоїв ВВ Гаврилишин, МП Ковальчук, НР Джурик Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 16-19, 2009 | 10 | 2009 |
Продовольчі товари і продовольча сировина. Світове виробництво, споживання, експорт, імпорт ІМ Задорожний, ВВ Гаврилишин Львів: ЛКА, 2002 | 8 | 2002 |
Вплив порошків з айви звичайної і хеномелесу на якість кексів ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 58-63, 2019 | 5 | 2019 |
Аналіз розвитку ринку борошняних кондитерських виробів в Україні НР Джурик, ІЛ Тимчишин Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 230-232, 2007 | 4 | 2007 |
Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів ВТ Лебединець, ІВ Донцова, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 52-59, 2021 | 3 | 2021 |
Напрями цифровізації кооперативного підприємництва у період повоєнного відновлення України ВВ Гаврилишин, ІІ Олексин, АБ Цьолка Вісник ЛТЕУ. Економічні науки, 35-41, 2022 | 2 | 2022 |
ОКРЕМІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ ПРОДОВОЛЬ-ЧИХ ТОВАРІВ У ПРОВІДНИХ РОЗДРІБНИХ МЕРЕЖАХ ВВ Гаврилишин, ІІ Олексин Підприємництво і торгівля, 31-36, 2019 | 1 | 2019 |
Обґрунтування рецептурного складу кексів з використанням продуктів переробки айви звичайної та хеномелесу ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 73-77, 2018 | 1 | 2018 |
Перспективи використання природних антимікробних добавок у виробництві активних упаковок ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 73-76, 2018 | 1 | 2018 |
Розширення пропозиції молочних продуктів на ринку шляхом виготовлення нових видів десертів із сиру кисломолочного НР Джурик, МП Ковальчук, АН Баб'Як, ВВ Гаврилишин Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 1 | 2008 |
Дослідження стану ринку випікання хлібобулочних виробів в Україні НР Джурик, ІС Познанська Науковий вісник НЛТУ України 17 (3), 257-260, 2007 | 1 | 2007 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ ЧЕРСТВІННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець СУЧАСНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА, ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЇХ …, 2023 | | 2023 |
РИНОК ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 26-36, 2022 | | 2022 |
Особливості освітнього процесу на факультеті товарознавства управління та сфери обслуговування ЛТЕУ під час воєнного стану В Гаврилишин, В Лебединець ЗУНУ, 2022 | | 2022 |
ОПТИМІЗАЦІЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТРАНСПОРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ІМ Ощипок, ЛЙ Онишко, ВВ Гаврилишин Підприємництво і торгівля, 77-81, 2019 | | 2019 |
Стан та проблеми розвитку квітникарства в Україні ІВ Донцова, ВВ Гаврилишин Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 94-98, 2018 | | 2018 |
ХАРЧОВІ РОСЛИННІ ЦІЛИТЕЛІ ДЛЯ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ У ЩОДЕННОМУ РАЦІОНІ ОІ Гирка, МП Бодак, ВВ Гаврилишин ББК 53.51 P2 Б 62 Рекомендовано до друку Вченою радою ДВНЗ" Ужгородський …, 2017 | | 2017 |
Бєлєнька Ганна Володимирівна–доктор педагогічних наук, професор, Київський університет імені Бориса Грінченка Белявська Олена Олександрівна–старший викладач, Національний … ГП Ватаманюк, ЛМ Воєвідко, ЛЛ Галаманжук, ВВ Гаргін, Ґ Ґжибек, ... Педагогічна освіта, 455, 2015 | | 2015 |