Investigation of properties of biologically active substances and their content in cones of Ukrainian hop varieties OOD L. V. Protsenko, M. I. Liashenko, A. S. Vlasenko, T. P. Hryniuk Agricultural Science and Practice, 52-63, 2018 | 5* | 2018 |
Beer enrichment with biologically active hop compounds OO Lidia Protsenko, Ruslan Rudyk, Tetiana Hryniuk, Aliona Vlasenko Alona ... Ukrainian Food Journal, 65-78, 2018 | 4* | 2018 |
Сучасні методи аналізу при визначенні оцінки якості ефірної олії хмелю ТП Гринюк, ЛВ Проценко, МІ Ляшенко, РІ Рудик, АС Власенко, ... Агропромислове виробництво Полісся, 69-74, 2018 | 3 | 2018 |
Сплоченность студенческих групп как фактор результативности обучения ТА Виноградова, СВ Виноградов Гродно: ГГАУ, 2017 | 3 | 2017 |
Якість українських сортів хмелю урожаю 2013 року ТП Гринюк, РІ Рудик, ОВ Свірчевська, ІО Пасічник Агропромислове виробництво Полісся., 59-63, 2014 | 3 | 2014 |
Содержание исследование эфирного масла в украинских сортах хмеля ЛВ Проценко, НИ Ляшенко, ОВ Свирчевская, АС Власенко, ТП Гринюк, ... Гродно: ГГАУ, 2019 | 1 | 2019 |
Дослідження хмелепродукції закордонних сортів хмелю ТП Гринюк Агропромислове виробництво Полісся., 122-127, 2015 | 1 | 2015 |
ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКІСНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕФІРНОЇ ОЛІЇ ХМЕЛЮ ЛВ Проценко, НА Кошицька, ТП Гринюк, АС Власенко The 5 th International scientific and practical conference―Modern research …, 2022 | | 2022 |
ЭФИРНОЕ МАСЛО И ЕГО СОДЕРЖАНИЕ В УКРАИНСКИХ СОРТАХ ХМЕЛЯ ЛВ Проценко, АС Власенко, ОВ Свирчевская, ТП Гринюк, ... Гродно: ГГАУ, 2020 | | 2020 |
Характеристика основных компонентов эфирного масла хмеля ЛВ Проценко, ТП Гринюк, АВ Бобер, АА Регилевич Гродно: ГГАУ, 2019 | | 2019 |
Исследование эфирного масла хмеля в сортах Украинской селекции НИ Ляшенко, ТП Гринюк, ЛВ Проценко, АА Регилевич Гродно: ГГАУ, 2019 | | 2019 |
Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні ІОПВБК Л.В. Проценко, М.І.Ляшенко, А.С.Власенко, Т.П. Гринюк Житомир: «Рута», 2018 | | 2018 |
Сучасні методи аналізу при визначенні оцінки якості ефірної олії хмелю ОВЧ Т.П. Гринюк, Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, А.С.Власенко Агропромислове виробництво Полісся, 68-73, 2018 | | 2018 |
Пивоваренная оценка современных продуктов переработки хмеля ТП Гринюк, ЛВ Проценко, АА Регилевич Сборник научных статей по материалам XХІ Международной научно-практической …, 2018 | | 2018 |
Вплив інформаційного освітнього середовища на формування інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх майбутніх фахівців у політехнічному коледжі ТІ Гринюк ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Ароматично-смакові властивості хмелю ТП Гринюк Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем АПК, 70-72, 2017 | | 2017 |
Спосіб охмеління сусла продуктами переробки хмелю залежно від кількісного вмісту та якісного складу в них альфа-кислот та їх ізомерів, поліфенолів, ксчантогумолу та інших … ДВ Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.І.Ляшенко, О.В. Черненко, Т.П. Гринюк, А.С ... | | 2017 |
Оцінка хмелю вітчизняних сортів урожаю 2016 року ТПГ Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, А.С.Власенко, О.В. Черненко Агропромислове виробництво Полісся, 63-68, 2017 | | 2017 |
Дослідження гірких речовин лупуліну різних сортів хмелю МІ Ляшенко, ЛВ Проценко, РІ Рудик, АВ Бобер, ТП Гринюк, ... Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2017 | | 2017 |
Атлас українських сортів хмелю ТПГ Л.В. Проценко, Р.І. Рудик, М.І.Ляшенко, І.П.Штанько, В.О Цибульський, А ... Інститут сільського господарства Полісся, 2017 | | 2017 |