Продовольча безпека України ВВГ Н.Р. Джурик, С.В. Майкова, Н.Я. Сусол, М.П. Ковальчук Науковий в і сник НЛТУ України, 189 – 195, 2011 | 14* | 2011 |
Main requirements for food safety management systems under international standards: BRС, IFS, FSSC 22000, ISO 22000, Global GAP, SQF MY Bomba, NY Susol Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 10 | 2020 |
Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства./[НЯ Сусол] НЯ Сусол Львів: Галицька видавнича спілка, 2015 | 6 | 2015 |
Моделювання системи обслуговування у повносервісних закладах ресторанного господарства П Столярчук, В Юзевич, Н Сусол Видавництво Національного університету" Львівська політехніка", 2008 | 6 | 2008 |
Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції НКВ Сусол Збірник наукових праць Вимірювальна техніка та метрологія, 113–117., 2012 | 5 | 2012 |
Food Security Ukraine NG Dzhuryk, SV Maikova, NY Susol, MP Kovalchuk, VV Hawrylyshyn Scientific Bulletin of National Forestry University of Ukraine 21, 189-195, 2011 | 5 | 2011 |
Харчові технології та ресторанний сервіс в індустрії туризму - професійна термінологія в галузі. Словник-довідник. МВЛ Максимець О.Б., Майкова С.В., Сусон Н. Я. ТОВ «Компанія «Манускрипт», 2010 | 2 | 2010 |
Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства П Столярчук, Н Сусол, Л Сопільник Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007 | 2 | 2007 |
СИСТЕМА ВНУТРІШНЬОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД ІНТЕГРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ ТА МІЖНАРОДНИХ ВИМОГ ТІС Н Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи …, 2023 | | 2023 |
ОЦІНКА РІВНЯ ВРАЗЛИВОСТІ МЕДУ НАТУРАЛЬНОГО ДО ФАЛЬСИФІКАЦІЙ Н Сусол, Н Приставська Conferences of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 111-112, 2023 | | 2023 |
Hazard identification and analysis during the production of natural roasted ground coffee according to the principles of HACCP R Susol, N., & Branets Scientific Messenger LNUVMB. Series: Food Technologies, 2023, 25, 108-115, 2023 | | 2023 |
Технології продуктів оздоровчого харчування : Монографія НЯСМЯ Бомби -Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023 | | 2023 |
Барна справа та мистецтво бариста: навч.посіб НЯС С.В. Майкова, О.Б. Маслійчук Київ: Вид-во «Каравела», 2022 | | 2022 |
Основи барної справи та робота сомельє ОБМ Н. Я. Сусол, С. В. Майкова ISBN 978-966-96914-9-1, 2022 | | 2022 |
Пріоритетні детермінанти формування готельно-ресторанного сервісу в умовах карантину ЩЮВ Сусол Н.Я. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових …, 2021 | | 2021 |
Безпека харчових продуктів та covid-19: важливість постійно діючих процедур системи НАССР в ресторанах СН Я. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і …, 2021 | | 2021 |
ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПЕРІОД КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ НЯ Сусол, ОВ Макойда EDITORIAL BOARD, 267, 2021 | | 2021 |
Безпека харчових продуктів та COVID-19: важливість постійно діючих процедур системи НАССР у ресторанах НЯ Сусол Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Диференційований підхід організації харчування туристів в сучасній практиці індустрії гостинності ГВМ Сусол Н.Я Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: матеріал. ІХ Всеукр …, 2020 | | 2020 |
Аспекти диверсифікації послуг доставки ресторанної їжі в умовах пандемії COVID-19 МАМ Сусол Н.Я. Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of IХ …, 2020 | | 2020 |