Follow
Наталія Сусол Susol Nataliia
Наталія Сусол Susol Nataliia
Other namesSusol Nataliia
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Verified email at lvet.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Продовольча безпека України
ВВГ Н.Р. Джурик, С.В. Майкова, Н.Я. Сусол, М.П. Ковальчук
Науковий в і сник НЛТУ України, 189 – 195, 2011
14*2011
Main requirements for food safety management systems under international standards: BRС, IFS, FSSC 22000, ISO 22000, Global GAP, SQF
MY Bomba, NY Susol
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
102020
Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства./[НЯ Сусол]
НЯ Сусол
Львів: Галицька видавнича спілка, 2015
62015
Моделювання системи обслуговування у повносервісних закладах ресторанного господарства
П Столярчук, В Юзевич, Н Сусол
Видавництво Національного університету" Львівська політехніка", 2008
62008
Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції
НКВ Сусол
Збірник наукових праць Вимірювальна техніка та метрологія, 113–117., 2012
52012
Food Security Ukraine
NG Dzhuryk, SV Maikova, NY Susol, MP Kovalchuk, VV Hawrylyshyn
Scientific Bulletin of National Forestry University of Ukraine 21, 189-195, 2011
52011
Харчові технології та ресторанний сервіс в індустрії туризму - професійна термінологія в галузі. Словник-довідник.
МВЛ Максимець О.Б., Майкова С.В., Сусон Н. Я.
ТОВ «Компанія «Манускрипт», 2010
22010
Експертно-соціологічна оцінка якості послуг закладів ресторанного господарства
П Столярчук, Н Сусол, Л Сопільник
Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007
22007
СИСТЕМА ВНУТРІШНЬОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД ІНТЕГРАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ ТА МІЖНАРОДНИХ ВИМОГ
ТІС Н
Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи …, 2023
2023
ОЦІНКА РІВНЯ ВРАЗЛИВОСТІ МЕДУ НАТУРАЛЬНОГО ДО ФАЛЬСИФІКАЦІЙ
Н Сусол, Н Приставська
Conferences of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 111-112, 2023
2023
Hazard identification and analysis during the production of natural roasted ground coffee according to the principles of HACCP
R Susol, N., & Branets
Scientific Messenger LNUVMB. Series: Food Technologies, 2023, 25, 108-115, 2023
2023
Технології продуктів оздоровчого харчування : Монографія
НЯСМЯ Бомби
-Львів: ЛНУ імені Івана Франка, 2023
2023
Барна справа та мистецтво бариста: навч.посіб
НЯС С.В. Майкова, О.Б. Маслійчук
Київ: Вид-во «Каравела», 2022
2022
Основи барної справи та робота сомельє
ОБМ Н. Я. Сусол, С. В. Майкова
ISBN 978-966-96914-9-1, 2022
2022
Пріоритетні детермінанти формування готельно-ресторанного сервісу в умовах карантину
ЩЮВ Сусол Н.Я.
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових …, 2021
2021
Безпека харчових продуктів та covid-19: важливість постійно діючих процедур системи НАССР в ресторанах
СН Я.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і …, 2021
2021
ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПЕРІОД КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ
НЯ Сусол, ОВ Макойда
EDITORIAL BOARD, 267, 2021
2021
Безпека харчових продуктів та COVID-19: важливість постійно діючих процедур системи НАССР у ресторанах
НЯ Сусол
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Диференційований підхід організації харчування туристів в сучасній практиці індустрії гостинності
ГВМ Сусол Н.Я
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: матеріал. ІХ Всеукр …, 2020
2020
Аспекти диверсифікації послуг доставки ресторанної їжі в умовах пандемії COVID-19
МАМ Сусол Н.Я.
Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of IХ …, 2020
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20