Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів ОО Антіпіна Наук. пр. НУХТ, С. 119-121., 2008 | 4* | 2008 |
Функциональные ингредиенты на основе кофейного шлама ЕА Антипина Наукові праці 80 (2), 43-47, 2016 | 1 | 2016 |
Отримання арабіногалактану з вітчизняної сировини та його характеристика НК Черно, ЛС Гураль, ОО Антіпіна Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2017 | | 2017 |
Биологически активные вещества виноградных выжимок ЕА Антипина, ОВ Кривохиженко, АГ Ляшан | | 2017 |
Отримання арабіногалактану з вітчизняної сировини та його характеристика НК Черно, ЛС Гураль, ОО Антіпіна Наукові праці НУХТ 36. Частина 1. 23 (5), 36-45, 2017 | | 2017 |
Углеводы кофе как функциональные ингредиенты ЕА Антипина, АО Черная Розвиток харчових виробництв , ресторанного та готельного господарств і …, 2016 | | 2016 |
ШЛЯХИ ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ ОО Антіпіна Збірник тез доповідей 76 наукової конференції викла дачів академії 18-22 …, 2016 | | 2016 |
Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу ОО Антіпіна, ОО Чорна Міжнародна науково-технічна конференція "Стан і перспективи харчової науки …, 2015 | | 2015 |
Біологічно активні комплекси на основі нуклеїнових кислот пекарських дріжджів Saccharomyces сerevisiae ОО Антіпіна, КІ Шапкіна Мат. II-й Международной научно- практической Конференции «Химия, био-и …, 2014 | | 2014 |
«Получение препарата нуклеиновых кислот из дрожжевых клеток» ЕА Антипина, КИ Шапкина, ЮЕ Кудряшова Матеріали дев’ятої міжнародної на-ук.-практ. конференції, с. 7-10, 2013 | | 2013 |
Хлібопекарські дріжджі - перспективне джерело отримання біологічно активних добавок ОО Антіпіна, КІ Шапкіна, ЧА А. Міжнар. науково-практична інтернет-конференція "Сучасний ринок товарів та …, 2013 | | 2013 |
Ферментативное расщепление аминополисахаридов ЕА Антипина, ЛС Гураль Розвиток наукових досліджень 2011: мат. сьомої міжнар. наук.-практ. конф …, 2011 | | 2011 |
Липолитическая активность экстракта семян подсолнечника в зависимости от субстрата ЕА Антипина Шоста міжнар. на-уково-практ. конф. «Наукові дослідження – теорія та …, 2010 | | 2010 |
Спосіб отримання майонезу ОО Антіпіна, СО Озоліна, ОВ Бицюра | | 2010 |
Ферментативна деструкція хітозану гідролітичними ферментами з неспецифічною дією ОО Антіпіна, ЛС Гураль Тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. «Новітні технології оздоровчих …, 2010 | | 2010 |
Получение низкомолекулярных олигомеров хитозана ЕА Антипина, ЛС Гураль Актуальні проблеми безпеки: мат. І міжгалуз. наук.-практ. конф., Донецьк, 14 …, 2010 | | 2010 |
Деполімеризація хітозану комплексним ферментним препаратом панкреатином СО Озоліна, ОО Антіпіна, ЛС Гураль Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів …, 2010 | | 2010 |
Зависимость вязкости майонезной эмульсии от состава стабилизационной смеси ЕА Антипина Тез.докл. VII Меж-дунар.науч.-техн. конф. «Техника и технологии пищ …, 2009 | | 2009 |
Использование природных полисахаридов в низкокалорийных майонезах ЕА Антипина, АИ Капустян, ОВ Вололовцева Зб. наук. пр. ЛНАУ. Серія: техн. науки, С. 116-119, 2008 | | 2008 |
Влияние стабилизирующего комплекса полисахаридной природы на реологические свойства пищевых эмульсий ЕА Антипина, КВ Аветисян, ОВ Воловцева Наук. пр. ОНАХТ 2 (34), С. 128-131, 2008 | | 2008 |