Подписаться
Олена Антіпіна
Олена Антіпіна
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів
ОО Антіпіна
Наук. пр. НУХТ, С. 119-121., 2008
4*2008
Функциональные ингредиенты на основе кофейного шлама
ЕА Антипина
Наукові праці 80 (2), 43-47, 2016
12016
Отримання арабіногалактану з вітчизняної сировини та його характеристика
НК Черно, ЛС Гураль, ОО Антіпіна
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2017
2017
Биологически активные вещества виноградных выжимок
ЕА Антипина, ОВ Кривохиженко, АГ Ляшан
2017
Отримання арабіногалактану з вітчизняної сировини та його характеристика
НК Черно, ЛС Гураль, ОО Антіпіна
Наукові праці НУХТ 36. Частина 1. 23 (5), 36-45, 2017
2017
Углеводы кофе как функциональные ингредиенты
ЕА Антипина, АО Черная
Розвиток харчових виробництв , ресторанного та готельного господарств і …, 2016
2016
ШЛЯХИ ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ
ОО Антіпіна
Збірник тез доповідей 76 наукової конференції викла дачів академії 18-22 …, 2016
2016
Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу
ОО Антіпіна, ОО Чорна
Міжнародна науково-технічна конференція "Стан і перспективи харчової науки …, 2015
2015
Біологічно активні комплекси на основі нуклеїнових кислот пекарських дріжджів Saccharomyces сerevisiae
ОО Антіпіна, КІ Шапкіна
Мат. II-й Международной научно- практической Конференции «Химия, био-и …, 2014
2014
«Получение препарата нуклеиновых кислот из дрожжевых клеток»
ЕА Антипина, КИ Шапкина, ЮЕ Кудряшова
Матеріали дев’ятої міжнародної на-ук.-практ. конференції, с. 7-10, 2013
2013
Хлібопекарські дріжджі - перспективне джерело отримання біологічно активних добавок
ОО Антіпіна, КІ Шапкіна, ЧА А.
Міжнар. науково-практична інтернет-конференція "Сучасний ринок товарів та …, 2013
2013
Ферментативное расщепление аминополисахаридов
ЕА Антипина, ЛС Гураль
Розвиток наукових досліджень 2011: мат. сьомої міжнар. наук.-практ. конф …, 2011
2011
Липолитическая активность экстракта семян подсолнечника в зависимости от субстрата
ЕА Антипина
Шоста міжнар. на-уково-практ. конф. «Наукові дослідження – теорія та …, 2010
2010
Спосіб отримання майонезу
ОО Антіпіна, СО Озоліна, ОВ Бицюра
2010
Ферментативна деструкція хітозану гідролітичними ферментами з неспецифічною дією
ОО Антіпіна, ЛС Гураль
Тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. «Новітні технології оздоровчих …, 2010
2010
Получение низкомолекулярных олигомеров хитозана
ЕА Антипина, ЛС Гураль
Актуальні проблеми безпеки: мат. І міжгалуз. наук.-практ. конф., Донецьк, 14 …, 2010
2010
Деполімеризація хітозану комплексним ферментним препаратом панкреатином
СО Озоліна, ОО Антіпіна, ЛС Гураль
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів …, 2010
2010
Зависимость вязкости майонезной эмульсии от состава стабилизационной смеси
ЕА Антипина
Тез.докл. VII Меж-дунар.науч.-техн. конф. «Техника и технологии пищ …, 2009
2009
Использование природных полисахаридов в низкокалорийных майонезах
ЕА Антипина, АИ Капустян, ОВ Вололовцева
Зб. наук. пр. ЛНАУ. Серія: техн. науки, С. 116-119, 2008
2008
Влияние стабилизирующего комплекса полисахаридной природы на реологические свойства пищевых эмульсий
ЕА Антипина, КВ Аветисян, ОВ Воловцева
Наук. пр. ОНАХТ 2 (34), С. 128-131, 2008
2008
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20