Аналіз сучасних тенденцій застосування інновацій в туристичній галузі О Бурса, Н Батьковець Глобальні та національні проблеми економіки, с. 263-266, 2016 | 9* | 2016 |
Механізм кінетичного перетворення потенціалу підприємства та його складові О Бурса Технологія і техніка друкарства, ст.117-123, 2009 | 2 | 2009 |
Роль управлінського потенціалу в структурі загального потенціалу туристичного підприємства та його складові О Бурса Вісник ДІТБ, с.233-235, 2012 | 1* | 2012 |
Сучасні моделі управління якістю та особливості їх застосування в готельному господарстві О Бурса Квалілогія книги, С. 17-21, 2008 | 1 | 2008 |
3D тури як інноваційні засоби просування туристичних послуг О Бурса Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та …, 2018 | | 2018 |
Професійне навчання персоналу готельних підприємств:закордонний досвід Б Оксана Економіка і менеджмент: сучасні тенденції та виклики, 69-71, 2017 | | 2017 |
Розвиток ностальгійного туризму в с.Гійче О Бурса Історико-культурні пам’ятки Прикарпаття та Карпат – важливі об’єкти в …, 2017 | | 2017 |
Світовий досвід управління розвитком ресторанних підприємств О Бурса, О Вівчарук Вісник Львівського інституту економіки і туризму, 150-155, 2017 | | 2017 |
Інноваційний менеджмент в закладах ресторанного господарства О Бурса, О Вівчарук Стратегія розвитку туризму у ХХІ столітті у контексті сталого розвитку, 169-172, 2016 | | 2016 |
Застосування інноваційного менеджменту в управлінні закладами ресторанного господарства О Бурса, О Вівчарук Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та …, 2016 | | 2016 |
ANALYSIS OF CURRENT TRENDS IN INNOVATIONS USING IN TOURISM INDUSTRY O Bursa Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky, 13-16, 2016 | | 2016 |
Особливості функціонування та управління мережевими ресторанами в Україні О Бурса, О Гнаткович Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів …, 2015 | | 2015 |
Структура потенціалу готельних підприємств О Бурса Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та …, 2015 | | 2015 |
Визначення якості освітніх послуг вищих навчальних закладів з підготовки фахівців галузі туризму ОД Гнаткович, ОВ Бурса Бадікова НО, 2015 | | 2015 |
Вплив інноваційної діяльності на розвиток ресторанного господарства О Бурса Збалансований розвиток туристичних регіонів: національний і світовий досвід …, 2013 | | 2013 |
Тенденції розвитку інноваційних технологій в готельній індустрії О Бурса Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та …, 2013 | | 2013 |
Сучасні системи управління якістю та їх роль у підвищенні конкурентоспроможності готельних підприємств О Бурса, Г Чупик Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності …, 2011 | | 2011 |
Механизм кинетического преобразования потенциала предприятия и его составляющие ОВ Бурса Технологія і техніка друкарства, 117-123, 2009 | | 2009 |
Особливості конкурентної боротьби в індустрії гостинності щодо якості готельних послуг О Бурса Індустрія гостинності у країнах Європи, 87-89, 2009 | | 2009 |
Економічний потенціал: суть і значення О Бурса Наукові записки, с.167-170, 2004 | | 2004 |