Подписаться
Марія Філь
Марія Філь
Львівський національний університет імені Івана Франка
Подтвержден адрес электронной почты в домене lnu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Готельне господарство України в умовах війни: сучасний стан та перспективи розвитку
Л Безручко, С Білоус, М Філь
Економіка та суспільство, 2023
192023
Study of antineoplastic action of novel isomeric derivatives of 4-thiazolidinone
VV Chumak, МR Fil, RR Panchuk, BS Zimenkovsky, DY Havrylyuk, ...
The Ukrainian biochemical journal, 96-105, 2014
122014
Кухні народів світу: навч. посібн
ІМ Ощипок, ПХ Пономарьов, МІ Філь
ІМ Ощипок, ПХ Пономарьов, МІ Філь. Львів: Видавництво “Магнолія, 2006
122006
Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition
D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
112021
Hotelne hospodarstvo Ukrainy v umovakh viiny: suchasnyi stan ta perspektyvy rozvytku [Hotel industry of Ukraine in the conditions of war: current state and development prospects]
L Bezruchko, S Bilous, M Fil
Economy and society, 2524-0072, 2023
82023
Дослідження можливості використання гарбузового порошку в технології бісквітів
МІ Філь, ОЯ Родак
Продукты & Ингредиенты, 16-17, 2012
72012
Кулінарні маршрути ресторанного бізнесу м. Львова
М Філь
Економіка та суспільство, 2022
52022
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій
КММВ Сирохман І.В. Лозова Т.М., Гирка О.І., Філь М. І.
Видавництво Львівського торговельного-економічного університету, 2020
52020
Інноваційний підхід у технології фруктового мармеладу
MI Fil, OJ Mikhailyuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
52017
Innovative approac h technologies fruit marmalade
MI Fil, OJ Mikhailyuk
Scientific Messenge r LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj 19 (75), 55-58, 2017
52017
Дослідження екстрактів лікарсько-технічної сировини як антиоксидантів окиснення жирів у кондитерських виробах
О Родак, М Філь
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 19-21, 2011
52011
The peculiarities of formation of architecture and design of the farmstead in modern conditions on the example of the western region of Ukraine
O Diachok, O Kolodrubska, S Kysil, N Semyroz, M Kuziv
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering 960 (3), 032001, 2020
42020
Potentsial restorannoho hastro-turu u rozvytku hastronomichnoho turyzmu Lvova [Potential of restaurant gastro-tour in the development of gastronomic tourism in Lviv]
MP Malska, MI Fil, V Zinko Yu
Heohrafiia ta turyzm: Nauk. zb./Red. kol.: Liubitseva OO (hol. red) ta in …, 2019
42019
Потенціал ресторанного гастро-туру у розвитку гастрономічного туризму Львова
ЗЮВ Мальська М. П., Філь М. І.
Географія та туризм : Наук. Зб. / Ред.кол.: Любіцева О. О. (гол.ред) та ін …, 2019
42019
Improvement of the technology of garden strawberry jam in combination with apple puree
MF Iryna Zamorska, Volodymyr Zamorskyi, Yuliya Halahur, Viktor Osyka ...
Technology and equipment of food production /"Східно-Європейському журналі …, 2019
4*2019
Innovative approach to the technologies of new biscuit roll
MI Fil, TO Koropetska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
42018
Сучасні формати «FAST CASUAL», «FINE DINING», «QUICK'N'CASUAL», «FREE FLOW» у ресторанному бізнесі
ФМІ Jan Brinza, В Холявка
Міжнародна науково-практична конференція «Економіко-соціальні відносини в …, 2017
4*2017
Doslidzhennia mozhlyvosti vykorystannia harbuzovoho poroshku v tekhnolohii biskvitiv
MI Fil, OY Rodak
Produkty & Ynhredyenty, 16-17, 2012
42012
Сучасна оцінка споживних властивостей традиційних і нових фруктово-овочевих порошків
МІ Філь
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 95-97, 2011
42011
Вплив сорту гарбузів української селекції на біологічну цінність тонкодисперсних гарбузових порошків для бісквітів і молочних коктейлів
МІ Філь
Обладнання та технології харчових виробництв. ДНУ економіки і торгівлі ім …, 2009
42009
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20