Khimiya zhirov [Chemistry of fats] BN Tyutyunnikov, ZI Bukhshtab, FF Gladkii Moscow, Kolos Publ, 1992 | 23 | 1992 |
Научно-практические основы технологии жиров и жирозаменителей АП Чумак, ФФ Гладкий Х.: НТУ ХПИ, 2006 | 15 | 2006 |
Хімія жирів БН Тютюнников, ЗІ Бухштаб, ФФ Гладкий, ІМ Демидов, АП Мельник Харків: НТУ «ХПІ 218, 2002 | 10 | 2002 |
The technology of modification of fats (acylglycerols) by changing the composition of the alkyl group KO Havriushenko, OO Udovenko, FF Gladkiy Sp. z oo" Nauka i studia", 2020 | 8 | 2020 |
Технологія модифікованих жирів ФФ Гладкий Харків: Підручник НТУ “ХПІ, 2012 | 8 | 2012 |
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013 | 7 | 2013 |
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013 | 7 | 2013 |
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013 | 7 | 2013 |
Про здатність природних антиоксидантів впливати на окиснення харчових рослинних олій МА Лабейко, ОА Литвиненко, НМ Любченко, ФФ Гладкий Інтегровані технології та енергозбереження, 78-85, 2019 | 6 | 2019 |
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом ДВ Матюхов, ФФ Гладкий Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 6 | 2013 |
Вплив компонентного складу основи нейтралізуючого розчину на його характеристики ЛМ Філенко, ФФ Гладкий, ЗП Федякіна, ІП Петік Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2011 | 6 | 2011 |
Новий ефективний компонент косметичних продуктів КО Гаврюшенко, ВА Федоров, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий НТУ" ХПІ", 2018 | 5 | 2018 |
Technology of specialty fats based on palm stearin E Kunitsa, A Udovenko, E Litvinenko, F Gladkiy, I Levchuk Технологический центр, 2016 | 5 | 2016 |
Структура ацилгліцеринів олії нових ліній насіння соняшнику насиченого типу КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 7-10, 2013 | 5 | 2013 |
Структура ацилгліцеринів олії нових ліній насіння соняшнику насиченого типу КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 7-10, 2013 | 5 | 2013 |
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів ІП Петік, ЗП Федякіна, АП Белінська, ФФ Гладкий Національний університет харчових технологій, 2012 | 5 | 2012 |
Химия жиров: учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений/ред БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий, АП Мельник, ВП Бутенев, ... Кобчикова ИН Москва: Колос, 448, 1992 | 5 | 1992 |
Химия жиров Текст БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий | 5 | 1992 |
Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter K Havriushenko, F Gladkiy Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020 | 4 | 2020 |
Technology of culinary (frying) fats O Udovenko, F Gladkiy, I Shkredov, K Havriushenko, O Litvinenko, ... EUREKA: Life Sciences,(3), 10-17, 2020 | 4 | 2020 |