Підписатись
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Підтверджена електронна адреса в ldufk.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug
B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta
Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 174-180, 2016
502016
Економіка знань та її перспективи для України
УЄ Гузар
Регіональна економіка, 27-35, 2009
332009
Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure
O Cherednichenko, L Bal-Prylypko, M Paska, M Nikolaenko
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 723 (3), 032086, 2021
322021
Long-term spinal ventral root reimplantation, but not bone marrow mononuclear cell treatment, positively influences ultrastructural synapse recovery and motor axonal regrowth
R Barbizan, MV Castro, RS Ferreira Jr, B Barraviera, ALR Oliveira
International journal of molecular sciences 15 (11), 19535-19551, 2014
232014
Сучасні процеси розвитку дуальної освіти: запорука стабільності кадрового потенціалу
ОІ Коркуна, ІІ Коркуна, ОЯ Цільник
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 90-94, 2018
212018
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process.
L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022
192022
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-Andberry Puree
A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (8), 32-38, 2020
192020
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon
BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk
Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014
19*2014
Фізіологічний статус організму бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
МЗ Паска
Наук.-техніч. бюлетень Ін-ту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та …, 2011
182011
Cluster model of the hospitality industry development in the region
AP Holod, OP Izhevska, OI Korkuna
Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 21, 2019
17*2019
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі
МЗ Паска, ОІ Графська, ОМ Кулик
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
152020
Розвиток зеленого туризму в умовах формування об’єднаних територіальних громад
ОІ Коркуна, ОЯ Цільник, ОВ Бордун
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 24-28, 2019
142019
Технологія маргаринів та промислових жирів
МЗ Паска
Львів: СПОЛОМ, 2013
14*2013
Сучасні підходи до організації системи фінансово-економічної безпеки підприємства
ОІ Копилюк, УЄ Гузар, СВ Гута
Бизнес Информ, 229-234, 2019
132019
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
Харчова наука і технологія, 76-81, 2016
132016
Гастрономічний туризм як чинник соціально-економічного розвитку територіальних громад
ОІ Коркуна, ОВ Никига, ОГ Підвальна
Економічний простір, 40-43, 2020
122020
Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
МЗ Паска
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2020
122020
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко
М Паска
Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020
122020
Особливості формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
УЄ Гузар, УЕ Гузар, ОІ Завидівська, ОИ Завидовская, ОМ Кулик
112020
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону
ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко
112015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20