Study of acute and chronic toxicity of ‘injectable mevesel’investigational drug B Gutyj, M Paska, N Levkivska, R Pelenyo, N Nazaruk, Z Guta Ukrainian Journal of Ecology 6 (2), 174-180, 2016 | 50 | 2016 |
Економіка знань та її перспективи для України УЄ Гузар Регіональна економіка, 27-35, 2009 | 33 | 2009 |
Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure O Cherednichenko, L Bal-Prylypko, M Paska, M Nikolaenko IOP Conference Series: Earth and Environmental Science 723 (3), 032086, 2021 | 32 | 2021 |
Long-term spinal ventral root reimplantation, but not bone marrow mononuclear cell treatment, positively influences ultrastructural synapse recovery and motor axonal regrowth R Barbizan, MV Castro, RS Ferreira Jr, B Barraviera, ALR Oliveira International journal of molecular sciences 15 (11), 19535-19551, 2014 | 23 | 2014 |
Сучасні процеси розвитку дуальної освіти: запорука стабільності кадрового потенціалу ОІ Коркуна, ІІ Коркуна, ОЯ Цільник Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 90-94, 2018 | 21 | 2018 |
The study of the intensification of technological parameters of the sausage production process. L Bal-Prylypko, M Yancheva, M Paska, M Ryabovol, M Nikolaenko, ... Slovak Journal of Food Sciences 16, 2022 | 19 | 2022 |
Increasing the Efficiency of Heat and Mass Exchange in an Improved Rotary Film Evaporator for Concentration of Fruit-Andberry Puree A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, N Ponomarenko, H Tesliuk, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (8), 32-38, 2020 | 19 | 2020 |
Doslidzhennya stiikosti mayoneznykh emul› sii vygotovlenykh iz vykorystannyam kharchovykh volokon BI Galukh, MZ Paska, UR Drachuk Naukovyi visnyk L› vivskogo natsionalnogo universytetu veterynarnoi …, 2014 | 19* | 2014 |
Фізіологічний статус організму бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності МЗ Паска Наук.-техніч. бюлетень Ін-ту біології тварин і ДНДКІ ветпрепаратів та …, 2011 | 18 | 2011 |
Cluster model of the hospitality industry development in the region AP Holod, OP Izhevska, OI Korkuna Skhidna Yevropa: ekonomika, biznes ta upravlinnia, 21, 2019 | 17* | 2019 |
Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі МЗ Паска, ОІ Графська, ОМ Кулик Publishing House “Baltija Publishing”, 2020 | 15 | 2020 |
Розвиток зеленого туризму в умовах формування об’єднаних територіальних громад ОІ Коркуна, ОЯ Цільник, ОВ Бордун Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 24-28, 2019 | 14 | 2019 |
Технологія маргаринів та промислових жирів МЗ Паска Львів: СПОЛОМ, 2013 | 14* | 2013 |
Сучасні підходи до організації системи фінансово-економічної безпеки підприємства ОІ Копилюк, УЄ Гузар, СВ Гута Бизнес Информ, 229-234, 2019 | 13 | 2019 |
Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко Харчова наука і технологія, 76-81, 2016 | 13 | 2016 |
Гастрономічний туризм як чинник соціально-економічного розвитку територіальних громад ОІ Коркуна, ОВ Никига, ОГ Підвальна Економічний простір, 40-43, 2020 | 12 | 2020 |
Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення МЗ Паска Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в …, 2020 | 12 | 2020 |
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму/Марія Паска, Лариса Баль–Прилипко М Паска Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення: матеріали …, 2020 | 12 | 2020 |
Особливості формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах УЄ Гузар, УЕ Гузар, ОІ Завидівська, ОИ Завидовская, ОМ Кулик | 11 | 2020 |
Дослідження структурно-механічних властивостей тіста зі шротом насіння льону ВІ Дробот, ОП Іжевська, ЮВ Бондаренко | 11 | 2015 |