Підписатись
Благополучна Анастасія / Blahopoluchna Anastasiia
Благополучна Анастасія / Blahopoluchna Anastasiia
викладач, УДПУ
Підтверджена електронна адреса в udpu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Діджиталізация як основний фактор розвитку індустрії гостинності в умовах сучасних викликів
IM Kyryliuk, LM Neshchadym, AG Blahopoluchna
The actual problems of regional economy development 2 (18), 217-231, 2022
112022
The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine
I Povorozniuk, O Dzhoha, L Neshchadym, I Kyryliuk, S Tymchuk, ...
Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure …, 2023
52023
Digitalization as the basis of the development of enterprises in the hospitality industry
L Neshchadym, I Povorozniuk, I Kyryliuk, O Lytvyn, S Tymchuk, ...
Sciences of Europe, 20-23, 2022
42022
The influence of chitosan on the raspberry quality during the storage process
A Blahopoluchna, M Mushtruk, N Slobodyanyuk, N Liakhovska, ...
32023
Економічна доступність продовольства в умовах війни
АГ Благополучна
Економічні горизонти, 13-20, 2022
32022
Еколого-економічні збитки від повномаштабного військового вторгнення росії в Україну
АГ Благополучна, НО Ляховська, ВГ Парахненко
Економічні горизонти, 53-61, 2022
32022
Effect of chitosan pretreatment on the quality of strawberries during cold storage
A Blahopoluchna, N Liakhovska
32021
ХІМІЯ АРОМАТІВ ВИНА
НО Ляховська, ОМ Задорожна, АГ Благополучна
Sciences of Europe, 14-19, 2023
12023
Franchising in the restaurant industry
A Blahopoluchna, I Kyryliuk, L Neshchadym, O Lytvyn
Sciences of Europe, 20-23, 2022
12022
PRESERVATION OF STRAWBERRY QUALITY BY PRE-TREATMENT WITH CHITOSAN
A Blahopoluchna, N Liahovska
Sciences of Europe, 53-56, 2020
12020
Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання
АГ Благополучна, ІЛ Заморська, НО Ляховська
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018
12018
Війна як рушійна сила трудової міграції
АГ Благополучна
Збірник наукових праць Уманського НУС, 101-107, 0
1
Хітозан як альтернатива синтетичним засобам для збереження аскорбінової кислоти у ягодах суниці
АГ Благополучна, НО Ляховська
НУХТ, 0
1
PROBLEMS OF CREATING SAFE WORKING CONDITIONS DURING WAR
О Джога, А Благополучна
Актуальні питання у сучасній науці, 2024
2024
ЗБЕРЕЖЕнісТЬ ПЛОДіВ ОЖини ЗА ПісЛЯЗБиРАЛЬнОї ОБРОБки ХіТОЗАнОМ
АГ Благополучна, НО Ляховська
Вісник Уманського національного університету садівництва, 60-64, 2024
2024
Ukrainian Cuisine in Europe: Problems and Challenges for the Restaurant Business
А Благополучна
Sustainable Socio-Economic Development Journal 1 (3-4), 98-103, 2023
2023
ЕКОНОМІЧНІ ВТРАТИ ВІД ЗРИВУ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ У СЕЛІ СИЧАВКА ЛИМАНСЬКОГО (КОМІНТЕРНІВСЬКОГО) РАЙОНУ
А Благополучна
Економічні горизонти, № 9-№ 9, 2023
2023
Вплив різних концентрацій хітозану на збереженість цукрів у ягодах суниці садової
АГ Благополучна, НО Ляховська
У СУЧАСНОМУ АГРОПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ, 77, 2023
2023
ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ БУДІВНИЦТВА МЕГАПОЛІСІВ МАЙБУТНЬОГО В УМОВАХ ВЕЛИКИХ ПУСТЕЛЬ
В Парахненко, А Благополучна
Економічні горизонти, 51-58, 2023
2023
ВИКОРИСТАННЯ ЦУКРОЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КЕКСІВ
О Джога, А Благополучна
Актуальні питання у сучасній науці, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20