Діджиталізация як основний фактор розвитку індустрії гостинності в умовах сучасних викликів IM Kyryliuk, LM Neshchadym, AG Blahopoluchna The actual problems of regional economy development 2 (18), 217-231, 2022 | 11 | 2022 |
The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine I Povorozniuk, O Dzhoha, L Neshchadym, I Kyryliuk, S Tymchuk, ... Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure …, 2023 | 5 | 2023 |
Digitalization as the basis of the development of enterprises in the hospitality industry L Neshchadym, I Povorozniuk, I Kyryliuk, O Lytvyn, S Tymchuk, ... Sciences of Europe, 20-23, 2022 | 4 | 2022 |
The influence of chitosan on the raspberry quality during the storage process A Blahopoluchna, M Mushtruk, N Slobodyanyuk, N Liakhovska, ... | 3 | 2023 |
Економічна доступність продовольства в умовах війни АГ Благополучна Економічні горизонти, 13-20, 2022 | 3 | 2022 |
Еколого-економічні збитки від повномаштабного військового вторгнення росії в Україну АГ Благополучна, НО Ляховська, ВГ Парахненко Економічні горизонти, 53-61, 2022 | 3 | 2022 |
Effect of chitosan pretreatment on the quality of strawberries during cold storage A Blahopoluchna, N Liakhovska | 3 | 2021 |
ХІМІЯ АРОМАТІВ ВИНА НО Ляховська, ОМ Задорожна, АГ Благополучна Sciences of Europe, 14-19, 2023 | 1 | 2023 |
Franchising in the restaurant industry A Blahopoluchna, I Kyryliuk, L Neshchadym, O Lytvyn Sciences of Europe, 20-23, 2022 | 1 | 2022 |
PRESERVATION OF STRAWBERRY QUALITY BY PRE-TREATMENT WITH CHITOSAN A Blahopoluchna, N Liahovska Sciences of Europe, 53-56, 2020 | 1 | 2020 |
Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання АГ Благополучна, ІЛ Заморська, НО Ляховська Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018 | 1 | 2018 |
Війна як рушійна сила трудової міграції АГ Благополучна Збірник наукових праць Уманського НУС, 101-107, 0 | 1 | |
Хітозан як альтернатива синтетичним засобам для збереження аскорбінової кислоти у ягодах суниці АГ Благополучна, НО Ляховська НУХТ, 0 | 1 | |
PROBLEMS OF CREATING SAFE WORKING CONDITIONS DURING WAR О Джога, А Благополучна Актуальні питання у сучасній науці, 2024 | | 2024 |
ЗБЕРЕЖЕнісТЬ ПЛОДіВ ОЖини ЗА ПісЛЯЗБиРАЛЬнОї ОБРОБки ХіТОЗАнОМ АГ Благополучна, НО Ляховська Вісник Уманського національного університету садівництва, 60-64, 2024 | | 2024 |
Ukrainian Cuisine in Europe: Problems and Challenges for the Restaurant Business А Благополучна Sustainable Socio-Economic Development Journal 1 (3-4), 98-103, 2023 | | 2023 |
ЕКОНОМІЧНІ ВТРАТИ ВІД ЗРИВУ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ У СЕЛІ СИЧАВКА ЛИМАНСЬКОГО (КОМІНТЕРНІВСЬКОГО) РАЙОНУ А Благополучна Економічні горизонти, № 9-№ 9, 2023 | | 2023 |
Вплив різних концентрацій хітозану на збереженість цукрів у ягодах суниці садової АГ Благополучна, НО Ляховська У СУЧАСНОМУ АГРОПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ, 77, 2023 | | 2023 |
ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ БУДІВНИЦТВА МЕГАПОЛІСІВ МАЙБУТНЬОГО В УМОВАХ ВЕЛИКИХ ПУСТЕЛЬ В Парахненко, А Благополучна Економічні горизонти, 51-58, 2023 | | 2023 |
ВИКОРИСТАННЯ ЦУКРОЗАМІННИКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КЕКСІВ О Джога, А Благополучна Актуальні питання у сучасній науці, 2023 | | 2023 |