Зміст та особливості цінової політики підприємства роздрібної торгівлі НО Власова, НМ Смольнякова, АМ Волосов Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 141-148, 2010 | 35 | 2010 |
Принципы и основные этапы оптимизации в системе управления оборотными активами на предприятиях розничной торговли НА Власова, НН Смольнякова, ЕВ Михайлова Бизнес Информ, 202-208, 2013 | 12 | 2013 |
Формування ефективної цінової політики підприємств торгівлі на продовольчі товари НО Власова, ЛІ Безгінова, ВА Гросул, МА Дядюк, СО Зубков, ТБ Кушнір, ... Харків: ХДУХТ, 2012 | 10 | 2012 |
Суть і зміст асортиментної політики торговельного підприємства: понятійний базис НМ Смольнякова, АМ Волосов Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 6 | 2016 |
Розвиток українського електронного ритейлу на підставі інноваційних технологій МВ Чорна, ТБ Кушнір, НМ Смольнякова Економічний форум, 81-92, 2016 | 6 | 2016 |
Фінанси підприємств: проблеми теорії та практики НЕ Аванесова, АМ Волосов, АМ Губарєва, КО Колєдіна, ГВ Криворучко, ... Харків: Лідер, 2016 | 5 | 2016 |
Життєздатність підприємств ритейлу як прояв реалізації конкурентних переваг НМ Смольнякова, МО Рєзник Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 4 | 2019 |
Теорія ціни як методологічна основа формування сучасної цінової політики НМ Смольнякова Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 274-283, 2011 | 4 | 2011 |
Особливості цін та ціноутворення в роздрібній торгівлі НА Власова, НМ Смольнякова, АМ Волосов Вісник Львівської комерційної академії. Серія економічна. Вип 31, 2010 | 3 | 2010 |
Принципи та методичні підходи до оцінки економічного потенціалу підприємства НМ Смольнякова, АМ Волосов Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 505-514, 2009 | 3 | 2009 |
Аналіз ринку як передумова визначення конкурентоспроможності нової продукції МВ Чорна, НМ Смольнякова, АМ Волосов Економічний простір, 90-101, 2016 | 2 | 2016 |
Цінова політика підприємств торгівлі продовольчими товарами: ефективність та формування НО Власова, НМ Смольнякова, НС Краснокутська, ОА Круглова, ... Харківський державний уніиверситет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Система показників оцінки ефективності цінової політики підприємств торгівлі НО Власова, НМ Смольнякова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 2 | 2012 |
Тенденції формування та реалізації економічного потенціалу вітчизняного готельного господарства НМ Смольнякова, АМ Волосов Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 340-348, 2011 | 2 | 2011 |
Сучасні особливості розвитку інтернет-реклами МВ Чорна, НМ Смольнякова, CМ Шинкар, КЮ Петленко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 112-122, 2018 | 1 | 2018 |
Конкурентні переваги підприємств ритейлу: фактор і результат конкурентних відносин МВ Чорна, НМ Смольнякова, АМ Волосов Бизнес Информ, 32-40, 2018 | 1 | 2018 |
Підходи до формування ефективної цінової політики підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами в конкурентному середовищі Н Смольнякова, А Волосов Наук. вісн, 188-204, 2018 | 1 | 2018 |
Оцінка ефективності асортиментної політики за критерієм споживчої цінності–передумова формування конкурентних переваг НМ Смольнякова, АМ Волосов Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |
Инновационная экономика как предпосылка развития конкурентных преимуществ МВ Черная, НН Смольнякова Актуальные научные исследования в современном мире, 133-138, 2017 | 1 | 2017 |
Економічна ефективність виробництва пива та слабоалкогольних напоїв із додаванням рослинної сировини НМ Пенкіна, ЛВ Татар, НМ Смольнякова, ОС Татар Молодий вчений, 819-824, 2017 | 1 | 2017 |