Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ... | 37 | 2010 |
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік | 25 | 2014 |
Продукты функционального назначения ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко | 20 | 2006 |
Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба АН Грищенко, ЛА Михоник, ВИ Дробот | 13 | 2011 |
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко | 12 | 2010 |
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко | 11 | 2017 |
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння ЛА Михонік, ІА Гетьман | 9 | 2019 |
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова Продовольчі ресурси, 15-17, 2014 | 9 | 2014 |
Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп’яних культур і його сумішей з пшеничним ІА Гетьман, ЛА Михонік, ІО Кухаренко | 7 | 2020 |
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш К.: ПрофКнига, 2018 | 7 | 2018 |
Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів ВІ Дробот, ЛА Михонік, ОД Тесля, АБ Семенова | 7 | 2013 |
Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот | 7 | 2012 |
Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я” ВІ Дробот, ЛА Михонік | 7 | 2006 |
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба ЛА Михонік, АМ Грищенко | 6 | 2017 |
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба АМ Грищенко, ЛА Михонік, ВІ Дробот | 6 | 2010 |
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану АМ Грищенко, ЛІ Удворгелі, ЛА Михонік, ЄІ Ковалевська Харчова наука і технологія, 63-65, 2010 | 6 | 2010 |
Использование муки крупяных культур в производстве безглютенового хлеба ЛА Михоник, АН Грищенко, ВИ Дробот | 5 | 2013 |
Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба ЛА Михонік | 5 | 2009 |
Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченні ІА Гетьман, ЛА Михонік, ОВ Науменко | 4 | 2019 |
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна ЛА Михонік, АМ Грищенко | 4 | 2017 |