Подписаться
Лариса Михонік
Лариса Михонік
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
542010
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти
ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік
302014
Продукты функционального назначения
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко
222006
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
142010
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 169-175, 2017
132017
Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба
АН Грищенко, ЛА Михоник, ВИ Дробот
132011
Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп’яних культур і його сумішей з пшеничним
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ІО Кухаренко
122020
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова
Продовольчі ресурси, 15-17, 2014
122014
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння
ЛА Михонік, ІА Гетьман
102019
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш
К.: ПрофКнига, 2018
102018
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба
ЛА Михонік, АМ Грищенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 241-247, 2017
102017
Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення
АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот
82012
Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
ВІ Дробот, ЛА Михонік
82006
Використання гречаного борошна в технології хліба
КР Бєлова, ІА Гетьман, ЛА Михонік
72022
Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
ВІ Дробот, ЛА Михонік, ОД Тесля, АБ Семенова
72013
Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченні
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ОВ Науменко
62019
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
АМ Грищенко, ЛА Михонік, ВІ Дробот
62010
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану
АМ Грищенко, ЛІ Удворгелі, ЛА Михонік, ЄІ Ковалевська
Харчова наука і технологія, 63-65, 2010
62010
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
ЛА Михонік, АМ Грищенко
52017
Обґрунтування застосування вівсяних та гречаних пластівців у хлібопеченні
АБ Семенова, ЛА Михонік, АМ Грищенко
52014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20