Підписатись
Лариса Михонік
Лариса Михонік
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
472010
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти
ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік
292014
Продукты функционального назначения
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко
222006
Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба
АН Грищенко, ЛА Михоник, ВИ Дробот
132011
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
132010
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 169-175, 2017
122017
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова
Продовольчі ресурси, 15-17, 2014
122014
Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп’яних культур і його сумішей з пшеничним
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ІО Кухаренко
112020
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш
К.: ПрофКнига, 2018
102018
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння
Л Михонік, І Гетьман
Товари і ринки, 95–103-95–103, 2019
92019
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба
ЛА Михонік, АМ Грищенко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 241-247, 2017
92017
Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення
АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот
82012
Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
ВІ Дробот, ЛА Михонік
82006
Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
ВІ Дробот, ЛА Михонік, ОД Тесля, АБ Семенова
72013
Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченні
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ОВ Науменко
62019
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
АМ Грищенко, ЛА Михонік, ВІ Дробот
62010
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану
АМ Грищенко, ЛІ Удворгелі, ЛА Михонік, ЄІ Ковалевська
Харчова наука і технологія, 63-65, 2010
62010
Обґрунтування застосування вівсяних та гречаних пластівців у хлібопеченні
АБ Семенова, ЛА Михонік, АМ Грищенко
52014
Использование муки крупяных культур в производстве безглютенового хлеба
ЛА Михоник, АН Грищенко, ВИ Дробот
52013
Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба
ЛА Михонік
52009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20