Підписатись
Лариса Михонік
Лариса Михонік
доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
ВІ Дробот, ВГ Юрчак, ЛЮ Арсеньєва, ВМ Махинько, ОА Білик, ...
332010
Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмеленого пшеничного борошна та борошна спельти
ВІ Дробот, АБ Семенова, ЛА Михонік
232014
Продукты функционального назначения
ВИ Дробот, ЛА Михоник, АН Грищенко
202006
Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба
АН Грищенко, ЛА Михоник, ВИ Дробот
132011
Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
122010
Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АМ Грищенко
112017
Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння
ЛА Михонік, ІА Гетьман
92019
Технологічні аспекти використання борошна спельти у хлібопеченні
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова
Продовольчі ресурси, 15-17, 2014
92014
Борошно стародавніх пшениць, продуктів переробки круп’яних культур та шроти у технології хліба: моногр
ВІ Дробот, ЛА Михонік, АБ Семенова, НО Фалендиш
К.: ПрофКнига, 2018
72018
Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопечення
АБ Семенова, ЛА Михонік, ВІ Дробот
72012
Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктів
ВІ Дробот, ЛА Михонік, ОД Тесля, АБ Семенова
62013
Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба
АМ Грищенко, ЛА Михонік, ВІ Дробот
62010
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану
АМ Грищенко, ЛІ Удворгелі, ЛА Михонік, ЄІ Ковалевська
Харчова наука і технологія, 63-65, 2010
62010
Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп’яних культур і його сумішей з пшеничним
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ІО Кухаренко
52020
Использование муки крупяных культур в производстве безглютенового хлеба
ЛА Михоник, АН Грищенко, ВИ Дробот
52013
Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”
ВІ Дробот, ЛА Михонік
52006
Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченні
ІА Гетьман, ЛА Михонік, ОВ Науменко
42019
Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
ЛА Михонік, АМ Грищенко
42017
Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба
ЛА Михонік, АМ Грищенко
42017
Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба
ЛА Михонік
42009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20