Подписаться
Володимир Салата | Volodymyr Salata
Володимир Салата | Volodymyr Salata
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effect of industry on the content of fatty acids in the tissues of the honey-bee head
VY Vishchur, BV Gutyj, NP Nischemenko, IM Kushnir, VZ Salata, ...
Ukrainian Journal of Ecology 9 (3), 174-179, 2019
422019
Contmination of heavy metals and radionuclides in the honey with different production origin
OT Piven, MS Khimych, VZ Salata, BV Gutyj, OV Naidich, HA Skrypka, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (2), 405-409, 2020
352020
Activity of washing-disinfecting means “San-active” for sanitary treatment of equipment of meat processing enterprises in laboratory and manufacturing conditions
V Salata, M Kukhtyn, Y Pekriy, Y Horiuk, V Horiuk
Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences 1 (1), 10-16, 2018
332018
Evaluation of storage methods of beef by microbiological and chemical indicators.
YH Mykola Kukhtyn, Volodymyr Salata, Oleksandra Berhilevych, Zoya Malimon ...
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 14, 602–611, 2020
28*2020
Investigation of zeranol in beef of Ukrainian production and its reduction with various technological processing.
M Kukhtyn, V Salata, R Pelenyo, V Selskyi, Y Horiuk, N Boltyk, L Ulko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
182020
Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage
V Salata, M Kuhtyn, V Semanjuk, Y Perkij
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 19 …, 2017
152017
Veterinarysanitary control of safety and quality of meat products
N Bogatko, L Bogatko, V Salata, V Semaniuk, J Serdioucov, ...
Scientific Messenger LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj 19 (73), 7-10, 2017
152017
The influence of the denitrifying strain of Staphylococcus carnosus no. 5304 on the content of nitrates in the technology of yogurt production.
M Kukhtyn, V Salata, Y Horiuk, V Kovalenko, L Ulko, S Prosyanуi, ...
Slovak Journal of Food Sciences 15, 2021
122021
Пробіотики-необхідна складова при сучасних технологіях вирощування тварин
ІЯ Коцюмбас, МІ Жила, МІ Шкіль
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
122013
Особливість застосування системи НАССР на м’ясопереробних підприємствах України
НМ Богатко, ВЗ Салата, ОЮ Голуб
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2009
122009
Content of 17β-estradiol in raw milk in Ukraine
M Kukhtyn, V Salata, H Kochetova, Z Malimon, K Miahka, Y Horiuk, ...
92022
Mikroflora okholodzhenoi i prymorozhenoi yalovychyny za kholodylnoho zberihannia
VZ Salata, MD Kukhtyn
Zbirnyk naukovykh prats Kharkivskoi derzhavnoi zooveterynarnoi akademii. RV8 …, 2017
92017
The effects of antimicrobial residues on microbiological content and the antibiotic resistance in frozen fish
M Kukhtyn, Z Malimon, V Salata, I Rogalskyy, B Gutyj, L Kladnytska, ...
World's Veterinary Journal, 374-381, 2022
72022
Levels of insulin-like growth factor in bovine, goat, and sheep milk in different lactation periods: the etiological factor of cancer in humans.
M Simonov, V Vlizlo, V Stybel, R Peleno, V Salata, T Matviishyn, ...
72021
Analysis of radiouclide contamination of forestry products on the territory of Ukraine 2013–2019
ZV Malimon, VZ Salata, GS Kochetova, TO Prokopenko, LM Gusak
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
72020
Особливості впровадження системи НАССР на молокопереробних підприємствах України
НМ Богатко, ВВ Власенко, ЛМ Богатко, ВЗ Салата, ВІ Семанюк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
72011
Provision of security of milk and dairy products in Ukraine's profitabilized enterprises
N Bogatko, L Bogatko, V Salata, D Frejuk, G Savchuk
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2018
62018
Hazard analysi s and critical control points (HACCP), the production o f meat sausages on pc «Stryjsky meats delicious»
O Dashkovskyy, V Salata
Scientific Messenger LNUVMBT named after SZ Gzhytskyj 18 (3), 70, 2016
62016
Динаміка мікрофлори за переробки яловичини в м’ясопереробних підприємствах
ВЗ Салата, ВІ Семанюк, ЛВ Шах
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
62014
The Study of the 17β-estradiol content in raw milk during the lactation period
V Salata, H Kochetova
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
52022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20